Sverige kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller nær Folkets park

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Folkets park?
Folkets park ligger i et historisk område i Malmö som er kjent for et godt utvalg av restauranter og gode shoppingmuligheter. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 21 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste overnattingsstedet nær Folkets park?
Rut & Ragnars Vandrarhem: Dette overnattingsstedet har både gratis wi-fi og vaskeritjenester. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Folkets park og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Noen andre bra alternativer i nærheten er blant annet Clarion Collection Hotel Temperance og Quality Hotel the Mill.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Folkets park?
Ja! De fleste hotellreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før ankomstdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan det være mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer med <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Folkets park.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Folkets park?
Sett av litt tid til å se de fascinerende samlingene på Malmö Museum, Tekniska och Sjöfartsmuseet (Teknisk- og sjøfartsmuseum) og Moderna Museet Malmö. Malmö operahus, Malmöhus slott og Thottska Huset er kjente landemerker som absolutt er verdt et besøk. Sett av tid til å spasere i Pildammsparken, Kungsparken og Slottspark.