Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Billige flybilletter til Zell am See

Billige flyreiser til Zell am See

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 035 kr for enveisflyvninger og 1 771 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Air Baltic
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
British Airways
KLM
Air Baltic
Turkish Airlines
SAS
KLM

Fly til Zell am See

Zell am See ligger i regionen Salzburg i Østerrike. Du finner stedet på vestsiden av innsjøen som også heter Zell. Stedet har vært kontinuerlig bebodd siden romertiden og er i dag en populær turistdestinasjon. Med sine 757 meter over havet finner du her et område på nærmer 140 kvadratkilometer med skiløyper. Med et par billige flybilletter til Zell am See kan du oppleve østerriksk kultur og natur året rundt.

Flyreiser til Zell am See

Når du skal fly til Zell am See lander du på flyplassen i Salzburg som er den nest største internasjonale flyplassen i Østerrike. Hvis du ønsker å benytte leiebil i Zell am See, kan du hente bilen allerede her på flyplassen. Det er omtrent 110 km fra flyplassen til Zell am See. Hvis du ikke ønsker egen leiebil, kan du også ta bussen som går direkte til Zell am See.

Opplevelser i Zell am See

En ferie til Zell am See kan by på mange opplevelser. Er du der om sommeren kan du ta en dukkert i innsjøen, eller kanskje ta sykkelen fatt og sykle rundt den. Det er flere skianlegg som også er åpne på sommeren, så her kan du nyte snøen og solen samtidig. I tillegg er det flere fjelltopper du kan besøke, enten til fots eller med kabelbane, og få fantastisk utsikt over alpelandskapet. Når du skal overnatte i Zell am See har du et stort utvalg av hoteller å velge mellom, så her burde det være noe for enhver smak og lommebok.

Fly til Zell am See

Når du har flybilletter til Zell am See må du regne med en mellomlanding hvis du flyr fra Gardermoen. Flyturen tar mellom fire og fem timer hvis du har en god forbindelse. Har du flere mellomlandinger kan turen fort ta over ti timer. Da kan det kanskje være like greit å ta et litt lengre stopp og besøke en by til på veien!

Salzburg internasjonale lufthavn ligget tre km vest for Salzburg sentrum og bare to km fra den tyske grensen. Hvis du skal kjøre til Zell am See selv, følger du B21 sørover ut av Salzburg og et stykke videre før du fortsetter på B311 til Zell am See. Kjøreturen tar om lag en time og tjue minutter.

Du finner et stort utvalg av spisesteder på flyplassen. I andre etasje ligger restaurantene og i første etasje finner du barer og kaféer. I gaten mellom ankomst og avgang finner du også et stort utvalg av butikker hvor du kan kjøpe alt fra aviser til smykker, gaver og reisetilbehør. Du har tilgang til gratis trådløst Internett på flyplassen. Her finner du også to forskjellige lekeområder for barn og et stellerom.

Velger du en flyreise til Zell am See kan du få en fantastisk ferie i de østerrikske alpene enten det er sommer eller vinter. Husk å ta med pass for innreise og ikke glem europeisk helsetrygdekort hvis uhellet skulle være ute. Vær oppmerksom på at de fleste butikkene stenger en del tidligere enn det vi er vant med i Norge. Ofte får du ikke handlet etter klokka seks på ettermiddagen.

Populære flyvninger til Zell am See

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 035 kr for enveisflyvninger og 1 771 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Air Baltic
Norwegian Air Shuttle