Anmeldelser fra verifiserte kunder

Nov 30, 2019

Nei

Sep 28, 2019

Dette var Ryanair-flyvning med alt dette innebaerer.

Fly til Vilnius

Fly til Vilnius

Det er enkelt å komme seg med fly til Vilnius fra norske flyplasser, og det tilbys flere ukentlige flyvninger til og fra denne sjarmerende litauiske hovedstaden. På Expedia kan du finne billige flybilletter til Vilnius, og du kan spare penger på å bestille overnatting og leie av bil samtidig.

Vilnius ligger ved elven Neris og har en historie som strekker seg mer enn 1 000 år tilbake i tid. Byen har vært underlagt blant annet polakkene og russerne og var før 2. verdenskrig et jødisk sentrum i Øst-Europa. Takket være den lange og innholdsrike fortiden har byen en rekke historisk interessante attraksjoner å by på, og gamlebyen er dessuten oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Flyvninger til Vilnius fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Vilnius fra Oslo Lufthavn (OSL), Moss Lufthavn Rygge (RYG), Torp Sandefjord Lufthavn (TRF), Stavanger Lufthavn (SVG), Bergen Lufthavn (BGO) og Ålesund Lufthavn (AES) flere ganger i uken. Flyr du fra en annen flyplass i Norge, må du mellomlande på en av de nevnte flyplassene eller i en by i utlandet som Stockholm eller København.

Vilnius er et særlig populært reisemål i sommermånedene, og mange turister velger å bestille flybilletter til Vilnius i juli og august. Er du ute etter billige flyreiser til Vilnius, kan det lønne seg å unngå denne perioden og heller reise hit om våren, når du kan få med deg blomstringen i byen og samtidig unngå de verste køene mens du utforsker de ulike attraksjonene i byen.

Fly til Vilnius lufthavn (VNO)

Vilnius lufthavn (VNO) er en internasjonal flyplass som det tilbys mang en flyvning til og fra, og trafikken her er i vekst, takket være hovedstadens stadig økende popularitet blant turistene. Flere flyselskaper tilbyr flyvninger til og fra norske flyplasser, slik at du har ulike valgmuligheter når du skal reise hit.

Vilnius lufthavn (VNO) ligger ca. 6 kilometer sør for Vilnius sentrum. Du kommer deg lett fra flyplassen med tog til byens togstasjon eller med buss til bussterminalen eller et annet stoppested i sentrum. Foretrekker du å ta en drosje, koster det ikke så mye, det heller, og dette kan være et fordelaktig transportmiddel hvis du har mye å bære rundt på.

Hvor du kan overnatte

Etter å ha fastsatt datoene for din flyreise til Vilnius, kan du se nærmere på hvor i byen du vil overnatte. Velger du å overnatte i nærheten av togstasjonen, vil du ikke bare være godt plassert i forhold til flyplassen, men du vil også ha kort vei til den flotte gamlebyen. Du kan også overnatte i selve gamlebyen, slik at du er omringet av flotte attraksjoner som Vilnius’ universitet og katedral. Er det viktig for deg å kunne holde deg aktiv med en forfriskende løpetur om morgenen mens du oppholder deg her, kan du i stedet overnatte lenger vest, ved Vingio parkas, som er byens største park.

Uavhengig av hvor du vil overnatte, kan du bestille både flyvninger og overnatting på Expedia med få tastetrykk.