Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Ras Al Khaimah

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Flyreiser til Ras al-Khaimah

Ras al-Khaimah er hovedstaden og den største byen i det nordligste emiratet i De forente arabiske emirater. Selve emiratet har samme navn som byen. Nåværende sjeik i emiratet er Saud Bin Saqr Al Qasimi. Byen ligger idyllisk til på kysten mot Persiagulfen. Hvis du ønsker å oppleve en eksotisk ferie, er pakkereiser til Ras al-Khaimah å anbefale.

Emiratet Ras al-Khaimah har en egen flyplass, Ras Al Khaimah internasjonale lufthavn, som ligger i byen Al Jazirah Al Hamra. Derfra tar det cirka 20 minutter med bil nordover til Ras al-Khaimah.

Når du reiser med fly til Ras al-Khaimah fra Europa, lander du mest sannsynlig på Dubai internasjonale lufthavn. Dette er den største flyplassen i De forente arabiske emirater og et svært viktig knutepunkt i Midtøsten.

Ting å gjøre i Ras al-Khaimah

I Ras al-Khaimah og området rundt, kan du oppleve alt fra fjellområder til ørkenområder og fantastiske strender. Her er mange kulturelle steder som er verdt et besøk, som Dhayah-fortet hvor du også får panoramautsikt over området. I Ras al-Khaimah kan du også oppleve et stor utvalg av vannsportsaktiviteter, fra dykking til vannski. Fra et hotell i Ras al-Khaimah kan du i fred og ro utforske dette spennende området.

Det er ikke utbygget et jernbanenett i De forente arabiske emirater. Her må du altså enten ta bussen eller leie taxi for å komme deg rundt. Alternativt kan du leie bil og kjøre selv. Skal du ha leiebil i Ras el-Khaimah, kan det lønne seg å hente bilen på flyplassen, så slipper du å tenke mer på transport.

Billige flybilletter til Ras al-Khaimah

Mange av både de store og små flyselskapene flyr ruter til Midtøsten, og du kan finne flybilletter til Ras al-Khaimah ved å søke på nettet.

Dubai internasjonale lufthavn er den største flyplassen i området, og mange flyselskaper lander her. Det har vært en stor økning i antall passasjerer de siste årene, og flyplassen utvides stadig.

Det er lett å finne noe å spise og drikke på flyplassen. Her er det nemlig over 80 forskjellige utsalgssteder der du kan få alt fra tre-retters middag, til sushi eller bare en kopp kaffe. Flyplassen har også et stort utvalg av butikker. Her finner du alt fra de store internasjonale luksusbutikkene til lokale småbutikker.

Flyplassen i Dubai har et eget svømmebasseng med sauna og treningsfasiliteter. Det finnes også en innendørs hage der du kan roe ned og slappe av en stund. Eller hva med å legge deg i en seng og sove litt hvis flyavgangen din er på nattestid? Flyplassen har faktisk en egen soveavdeling der du kan leie en seng.

Når du skal videre fra Dubai internasjonale lufthavn til Ras al-Khaiman kan du enten ta bussen, leie en taxi eller kjøre selv. Det finnes egne taxiruter mellom Dubai lufthavn og Ras al-Khaiman som frakter deg bekvemt og rimelig til hotellet ditt. Turen tar mellom en og en og en halv time, alt etter hvor mye trafikk det er på veiene.

Informasjon om flyreiser til Ras Al Khaimah

Ankomstflyplass Sharjah internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode SHJ
Ankomstby Sharjah