Billige flybilletter til Niamey

Fly til Niamey

Skal du fly til Niamey eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Niamey. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Niamey eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Niamey eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Niamey?
Det finnes bare én flyplass i denne byen, nemlig Niamey (NIM-Diori Hamani internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til NIM fra sentrum av Niamey?
Hvis du skal bo sentralt i Niamey, går det raskt å komme seg dit etter å ha landet på Niamey (NIM-Diori Hamani internasjonale flyplass). Terminalen er bare 9 km fra bykjernen.
Kan jeg fly til Niamey nå?
For å få den seneste informasjonen om fly til Niamey kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om du må i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Niamey?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Niamey, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Niamey med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Niamey, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Niamey?
Når du går gjennom dørene på NIM, starter opplevelsen i Niamey. Byens viktigste flyplass ligger 9 km fra bykjernen.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Niamey?
Det finnes totalt 10 flyselskaper som forbinder Niamey med 12 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Niamey?
Niamey mottar mesteparten av flyvningene fra ASKY, Ethiopian Airlines og Air Burkina. ASKY er det mest populære flyselskapet, og Gorom-Gorom er byen de fleste reisende flyr fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Niamey?
Med rundt 58 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du ankomme i Niamey før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Niamey avreise fra?
Mange reisende har avreise fra flyplasser i Gorom-Gorom, Sahel-regionen og Ouagadougou når de drar til Niamey.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Niamey?
Hvor du reiser fra, avgjør hvor lang flyturen blir. Fra Gorom-Gorom til Niamey tar flyturen vanligvis rundt 1 t og 1 min. Fra Sahel-regionen må du regne med omtrent 1 t og 1 min, mens det fra Ouagadougou tar 1 t og 1 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Niamey så rimelig som mulig?
Ikke vent til siste liten med å kjøpe billetter. Dette er et av triksene erfarne jetsettere bruker for å finne gode priser. Hvis du bestiller tidlig, har du flere valgmuligheter, og flybillettene er rimeligere. Ikke stopp der. Du bør også sjekke om reisemålet har flere enn én flyplass. Billettprisene kan nemlig variere avhengig av flyplassen du går for. Ikke glem å sammenligne priser på tvers av flyselskaper. Og til slutt må du ikke glemme at det lønner seg å være tidlig ute. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å slå til når du finner et uslåelig tilbud. De beste tilbudene varer ikke lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Niamey?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være utfordrende å fly. Men ikke få panikk helt ennå. Du kan følge disse nyttige tipsene for å få en god start på reisen til Niamey.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Det er enkelt. Først bør du ta med pass, reisedokumenter, penger og viktige medisiner. Deretter tar du med ting som holder deg underholdt på flyet. Det kan være en god bok og en PC med forskjellige TV-serier du kan se. Hvis du planlegger å ta en liten blund, er en støttende nakkepute og et par støydempende hodetelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du ta med deg tannbørste og deodorant, slik at du føler deg frisk og opplagt når du forlater flyet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over hva som er forbudt, kan variere fra flyselskap til flyselskap, er en generell regel å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. Dette omfatter blant annet skrutrekkere, driller, aerosolbokser og nødbluss. Sportsutstyr som balltrær og andre gjenstander som kan skade passasjerer, f.eks. Skytevåpen og sverd, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Midtgangen på et fly er ikke stedet for å vise frem den nyeste moten. Du bør kle deg lagvis med komfortable klær og huske å ta med en genser ettersom det pleier å være litt kaldt i kabinen når flyet er i luften. Romslige, flate sko er også et bra valg.
  • Den alvorlige tilstanden kalt dyp venetrombose (DVT) er en potensiell risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodlevring som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon og inaktivitet. For å unngå utviklingen av denne tilstanden er det en god idé å gå litt rundt og gjøre ben- og fotøvelser mens du sitter i setet. Du kan også ha på kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Niamey?
Hvis du forbereder deg før du drar til flyplassen, er det større sjanse for at turen til Niamey går som smurt. Ta en titt på våre nyttige tips for hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Sørg for at du har pass og ombordstigningskort lett tilgjengelig. Dette er det første de spør deg om i kontrollen.
  • Så er det røntgenmaskinen sin tur. Ta av deg alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. Det kan være øretelefoner eller hodetelefoner samt jakker og kåper. Alt dette må legges i en kasse og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektroniske duppeditter som laptoper og telefoner må også sendes gjennom røntgenmaskinen. Det er ingen grunn til bekymring – du er raskt tilbake på nettet.
  • Husk å ta ut gelé og væske fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen. Beholderne kan ikke være større enn 100 milliliter, og du må få plass til alt en gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare verdifull tid. Støvler må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lette joggesko, kan du ofte beholde dem på.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du putte dem i bagasjen du skal sjekke inn. Du kan ikke ta med slike ting om bord.

Informasjon om flyreiser til Niamey
Ankomstflyplass
Niamey
Ankomstflyplassens IATA-kode
NIM