Billige flybilletter til Ngorongoro bevaringsområde

Billige flyreiser til Ngorongoro bevaringsområde

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 907 kr for enveisflyvninger og 6 255 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Kenya Airways
Lufthansa
Kenya Airways
Lufthansa
KLM

Fly til Ngorongoro bevaringsområde

Skal du fly til Ngorongoro bevaringsområde eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Ngorongoro bevaringsområde. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Ngorongoro bevaringsområde eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Ngorongoro bevaringsområde eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Ngorongoro bevaringsområde?
Hvis du skal fly, er det ikke vanskelig å velge hvilken flyplass du vil lande på. Byen har bare én – Lake Manyara (LKY).
Kan jeg fly til Ngorongoro bevaringsområde nå?
Sørg for at turen til Ngorongoro bevaringsområde går knirkefritt ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du enkelt holde deg oppdatert om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Ngorongoro bevaringsområde?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Ngorongoro bevaringsområde, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Ngorongoro bevaringsområde med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Ngorongoro bevaringsområde, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Ngorongoro bevaringsområde?
Det er 14 flyselskaper som forbinder Ngorongoro bevaringsområde med 15 flyplasser.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Ngorongoro bevaringsområde?
Air Excel og Regional Air er noen av de ledende flyselskapene som betjener ruten til Ngorongoro bevaringsområde. Reisende velger ofte Arusha som avreisested, og Air Excel betjener de fleste flyvningene på denne ruten.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Ngorongoro bevaringsområde?
Med ca. 283 direkteflyvninger ukentlig, vil du befinne deg i Ngorongoro bevaringsområde før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Ngorongoro bevaringsområde avreise fra?
Flyvninger til Ngorongoro bevaringsområde med avreise fra flyplasser i Arusha, Tarangire nasjonalpark og Morogoro, blir fort utsolgt.
Hvor lang er flyturen til Ngorongoro bevaringsområde?
Hvis du skal reise til Ngorongoro bevaringsområde fra Arusha, kan du forvente en flytur på rundt 42 min. De som reiser fra Tarangire nasjonalpark, bør regne med å være i luften i 36 min. Fra Morogoro tar det rundt 1 t og 12 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Ngorongoro bevaringsområde så rimelig som mulig?
Som alle lure reisende vet – ikke bestill for sent. Prisene er som regel høyest når avreisedatoen nærmer seg. En annen enkel måte å dra i land de beste prisene på er å se på alle alternativene. Hvis destinasjonen kan friste med flere flyplasser, bør du finne ut hva det koster å lande på en av de minst travle. Og helt til slutt: Kjøp billetter tidlig hvis du finner et godt tilbud. Billettprisene kan nemlig endre seg raskt! Med litt kunnskap og hell kan de rimelige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Ngorongoro bevaringsområde?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyturen din til Ngorongoro bevaringsområde være enkel og grei eller virke ekstra lang. Nedenfor finner du noen praktiske reisetips som hjelper deg med å starte ferien på riktig måte.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Å reise med fly kan gå som smurt hvis du pakker riktig. Først er det lurt å pakke toalettsaker som tannkrem, tannbørste og deodorant samt klær og noe spennende lesestoff. Deretter kan du finne et sted i kofferten eller bagen til telefon, lader, eventuelle medisiner og kanskje en nakkepute. Sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisedokumenter og betalingskort.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over forbudte ting kan variere fra flyselskap til flyselskap, er en generell regel å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. For eksempel skrutrekkere, lommekniver, aerosolbokser og nødbluss. Sportsutstyr som hockeykøller og andre gjenstander som kan skade folk, f.eks. Skytevåpen og sverd, er heller ikke lov å ta med på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • For å få en komfortabel flytur bør du tenke på hva slags klær det er lurt å ha på. Det kan være lurt å kle seg lagvis ettersom det kan være litt varierende temperatur på flyet. På den måten holder du deg god og varm hvis kabinen blir kald. Stiletthæler, flippflopper og snøresko er det best å pakke i kofferten. Istedet bør du ta på deg flate og lukkede sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine vil takke deg senere!
  • En tilstand som kalles dyp venetrombose (DVT), kan være en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodproppdannelser som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon. For å unngå denne tilstanden kan det være lurt å gå opp og ned midtgangen samt å gjøre fot- og benøvelser i setet. Det anbefales også å ha på kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Ngorongoro bevaringsområde?
Det enkle svaret er – vær forberedt. Vi har laget en liste med noen nyttige tips til hvordan du uten problemer kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Det er bare å glede seg til å lande i Ngorongoro bevaringsområde:

  • I kontrollen er det første de gjør, å sjekke at du har gyldig pass og ombordstigningskort før du kan gå videre. Derfor bør du ha dette klart på forhånd.
  • Deretter må både du og håndbagasjen din undersøkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av deg alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som belte, yttertøy og øretelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Elektroniske duppeditter som PC-er og mobiler må også legges i en kasse og gjennomlyses. Ikke vær redd – du er på nettet igjen før du vet ordet av det.
  • Ta ut all væske og gelé fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Beholderne kan ikke være større enn 100 milliliter, og du må få plass til alt én gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare verdifulle minutter. Støvler må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lettere sko, slipper du ofte dette.
  • Du kan ikke ta med kniver og andre skarpe gjenstander inn i kabinen. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør heller pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Ngorongoro bevaringsområde
Ankomstflyplass
Kilimanjaro internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode
JRO
Ankomstby
Kilimanjaro
Pris tur-retur
6 255 kr

Populære flyvninger til Ngorongoro bevaringsområde

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 907 kr for enveisflyvninger og 6 255 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa