Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ingen endringsgebyrer på utvalgte flyreiser.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Billige flyreiser til Marmaris

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Marmaris

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Marmaris

Marmaris har i den senere tid blitt et av de mest populære og spennende reisemålene i Tyrkia. Området har mye å by på, med seiling på turkisblått hav, snorkling over sunkne bysantinske ruiner og vakre fjellområder som noen av trekkplastrene. Byen er også perfekt å bruke som base for dagsturer til blant annet Efesos, der man finner en rekke arkitektoniske skatter. Den nærmeste flyplassen heter Dalaman lufthavn, så det enkleste vil sannsynligvis være å kjøpe flybilletter dit når du skal fly til Marmaris. Det lønner seg å bruke søkeverktøyet på Expedia.no når du er klar til å bestille. Du vil ikke ha problemer med å finne et billig fly til Marmaris, siden vår liste med alle billige flybilletter gjør prosessen oversiktlig for deg. Bestiller du leiebil og hotell i Marmaris samtidig som fly, sparer du enda mer!

Opplevelser i Marmaris

Til tross for alt Marmaris har å by på, er det ikke Tyrkias mest besøkte feriested. Når du drar på ferie til Marmaris, kan du dermed være heldig å slippe unna mye av kjaset og maset som man opplever på andre, mer hyppig besøkte destinasjoner. I Marmaris kan du blant annet svømme i Kleopatras bad, der du vasser ut i det asurblå vannet blant ruinene etter et eldgammelt kloster. Når sulten melder seg, anbefales et lekkert tyrkisk måltid på et av de livlige spisestedene ved vannet. Ikke langt unna ligger også oldtidsbyen Efesos, der Artemistempelet – et av verdens syv underverker – en gang lå. I dag huser byen en rekke andre oldtidsperler og er vel verdt et besøk for personer med interesse for historie.

Flyreiser til Marmaris fra flyplasser i Norge

For å komme deg fra Norge til Marmaris er det flere forskjellige flyselskaper du kan benytte deg av, blant annet Turkish Airlines og Pegasus Airlines. Men ingen av dem har imidlertid direkteflyvninger fra Norge. Du må regne med én mellomlanding, og du må belage deg på en flyreise til Marmaris på minimum seks timer totalt. Dalaman Airport er riktignok den nærmeste flyplassen, men det finnes flere flyplasser i nærheten som har god dekning fra Norge – blant annet ligger Bodrum Milas lufthavn drøye sju mil fra byen, og det er også mulig å fly til den greske øya Rodos og dra videre derfra.

Tyrkia er ikke en del av Schengen-samarbeidet, og man må ha både visum og pass når man besøker landet. Tidligere var det vanlig å utstede visum ved ankomst til landet, men nå anbefales det å søke visum via Tyrkias e-visum-tjeneste, noe som både skal være enklere og billigere enn å skaffe til veie visum ved innreise.

Dalaman lufthavn

Dalaman Havalimanı, som flyplassen heter på tyrkisk, er en relativt stor flyplass, med to terminaler og over 4,2 millioner passasjerer i 2014. Det er en av tre flyplasser som betjener den sørvestlige delen av Tyrkia, og på flyplassen finner du mange forskjellige restauranter, butikker og andre tjenester. Fra flyplassen til Marmaris går det både busser og limousintransport. Avhengig av reisemåte bør man beregne i overkant av halvannen time fra flyplassen til Marmaris. Hvis du skal ha leiebil i Marmaris, kan du avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen.

Informasjon om flyreiser til Bodrum

Ankomstflyplass Milas
Ankomstflyplassens IATA-kode BJV
Ankomstby Bodrum