Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Managua

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Managua

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Managua

Fly til Managua tar deg til hovedstaden i Nicaragua, en livlig by som er klar for spennende utforsking. Koloniarkitektur, spennende museer, brede bulevarder og fristende mat venter. Dra ut av byen for å se vulkaner, naturreservater, innsjøer og strender. Bruk søkeverktøyene på Expedia.no for å finne de beste tilbudene på flybilletter til Managua (MGA).

Tur til vill natur

Somoto Canyon, også kalt Somotos Grand Canyon, er et relativt nytt reisemål, og har bare blitt utforsket helt det siste tiåret. Elven slynger seg gjennom de eldste fjellformasjonene i Sentral-Amerika. Like sør for Managua ligger Masaya-vulkanen inne i Nicaraguas største nasjonalpark. Det siver fortsatt gasser ut av de varme dypene til denne naturkraften som fortsatt er aktiv. Med billige flybilletter til Managua kan du utforske andre vulkanske topper og det utrolige plante- og dyrelivet i området rundt.

Søk etter informasjon om pakketilbud som kombinerer flybilletter til Managua med rimelige hoteller eller leiebiler. Gå til Expedia for de beste tilbudene før du kjøper, og føl deg trygg på at bestillingene er riktig for deg. Når du har utforsket vulkanene, kan du dra til stranden. Stillehavet rammer inn vestsiden med stor variasjon. Sandstrender, bratte klipper og deilige bølger venter på deg. Ikke langt unna finner du karibisk hav som slår forsiktig mot varm sand. Bestill flybilletter til Managua og utforsk alt dette.

Lave priser på flybilletter gir deg mulighet til å utforske Granada. Denne byen med rik kolonihistorie har Mombacho-vulkanen nasjonale reservat på den ene siden og Nicaraguasjøen på den andre, og er derfor et paradis for naturentusiaster. Den vakre koloniarkitekturen og de fine restaurantene her gjør det enda bedre. Det er enkelt å bestille billige billetter med all informasjonen du får på Expedia. Finn lavpristilbud og føl deg trygg på kjøpet. Bestill billige flybilletter til Managua og la reisen begynne.

Informasjon om flyreiser til Managua

Ankomstflyplass Augusto C. Sandino internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode MGA
Ankomstby Managua