Billige flyreiser til Maastricht

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Mar 13, 2020

Hyggelige ansatte, raskt og god service fra a til å

Mar 5, 2020

Trange seter

Feb 29, 2020

Mulig å få noe mer å drikke under flyvingen. Få opplyst at der er wi-fi og passord. Er det kostnadsfrii med wifi

Jan 28, 2020

Perfekt

Jan 11, 2020

Mye turbulens på flyet, men kapteinen ga god info og det gikk greit

Nov 7, 2019

Nei

Nov 1, 2019

Måtte bytte fly, men buss kunne kommet til vår gate og kjørt oss til nytt fly.

Nov 1, 2019

Nei ingen videre kommentar

Oct 23, 2019

Bagasjen kom dagen etter!

Aug 6, 2019

Grunnet mellom landing. Ble bagasjen vår utlevert et annet sted på Cagliari AirPort. Tok litt tid før vi fant det ut. Unødvendig

Flyreiser til Maastricht

I den lille utstikkeren helt syd i Nederland ligger en by som er viktigere enn størrelsen vil tilsi. Maastricht har i overkant av 100 000 innbyggere, men en makt som kan føles over store deler av Europa. Den ligger sentralt plassert mellom Tyskland, Frankrike, Belgia. Luxembourg og Nederland, slik at de som velger å fly til Maastricht og leie en bil på Maastricht lufthavn, har store deler av Vest-Europa for sine føtter.

Avstanden er under 20 mil til tre forskjellige europeiske hovedsteder, og en rekke tyske storbyer ligger under en times kjøring unna. Får du tak i billige flybilletter til Maastricht, er mye gjort for at du skal kunne få en reise til Maastricht som ikke går alt for hardt utover lommeboka. Det er også mange muligheter for å sikre seg billige hoteller i Maastricht eller i de omkringliggende byene – så du kan bruke besparelsen til å kose deg på tur. Og det er mange muligheter for å kose seg i denne delen av verden!

Byens lufthavn betjenes ikke med direkteflyvninger fra Norske flyplasser, og siden Nederlenderne stadig legger mer av sin interne trafikk til tog og buss, skal du måtte reise ganske langt sør i Europa før du finner et fly til Maastricht. Allikevel er det flere flyselskaper som tilbyr buss- eller togtjenester bakt inn i billetten hvis du tar et fly til Amsterdam. Selve flyplassen betjenes sånn sett av lavprisselskaper, noe som betyr billige flyreiser til Maastricht hvis du går med på noen mellomlandinger.

Politisk knutepunkt med historie i hvert steg

En av de første tingene som slår en reisende til Nederland, er nettverket av kanaler som går på kryss og tvers av landskapet. Dette er blant deres mest stolte særegenheter, et transportnettverk for varer og mennesker på vannet. Dessuten har det også fostret noen av verdens beste langdistanseløpere på skøyter. Hvis det er én eneste grunn til å velge et lavprisfly til Maastricht, er det for å se disse utrolig utholdende sportsutøverne på hjemmebane.

I historisk perspektiv, har kanalene spilt enn annen viktig rolle. Siden landet er i symbiose med kanalene og havet – store deler av landskapet ligger lavere enn havoverflaten – har nederlenderne kunnet oversvømme åkrer, enger og veier i krigssituasjoner. Et av de første viktige slagene på vestfronten under Andre Verdenskrig sto over kontroll av elven Maas, som renner gjennom Maastricht. Du kan se fantastiske malerier fra hele byens historie på Museum aan het Vrijthof, eller få en grundig innføring i områdets særegne arkitektur på NAiM/Bureau Europa, som begge ligger sentralt i byen.

Fly billig til Maastricht

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flyreiser til Maastricht, og med søkemotoren finner du frem til flere av dem. Her kan du også finjustere søket ditt, slik at du finner den billetten som passer deg aller best.

Byen har mange skjulte skatter som bare venter på å bli oppdaget. Ser du bak fasaden av EU-organisering som byen er mest kjent for, vil du oppdage at en vital og energisk småby i herlige omgivelser bare venter på deg.

Informasjon om flyreiser til Maastricht

Ankomstflyplass Maastricht
Ankomstflyplassens IATA-kode AMS

Populære flyvninger til Maastricht

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.