Billige flybilletter til Kvinnherad

Billige flyreiser til Kvinnherad

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 797 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Kvinnherad

Skal du fly til Kvinnherad eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Kvinnherad. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Kvinnherad eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Kvinnherad eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Kvinnherad?
Det finnes bare én flyplass her, nemlig Bergen (BGO-Flesland).
Kan jeg fly til Kvinnherad nå?
For å få den nyeste informasjonen om flyreiser til Kvinnherad kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om reiserestriksjoner og om du må i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Kvinnherad?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Kvinnherad, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Kvinnherad med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Kvinnherad, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Kvinnherad?
Bergen (BGO-Flesland) ligger 55 km fra bykjernen, og er inngangsporten til Kvinnherad.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Kvinnherad?
Det finnes totalt 16 flyselskaper som forbinder Kvinnherad med 51 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Kvinnherad?
Reisende velger å fly med SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS for å dra til Kvinnherad. Mesteparten av disse flyvningene har avgang fra Frogner, og ruten opereres stor sett av SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Kvinnherad?
Med ca. 870 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du lande i Kvinnherad før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Kvinnherad avreise fra?
De mest populære flyvningene til Kvinnherad har avgang fra flyplasser i Oslo, Bryn og Frogner.
Hvor lang er flyturen til Kvinnherad?
Skal du reise til Kvinnherad fra Oslo, kan du forvente å være i luften i ca. 53 min. De som tar av fra Bryn, bør regne med å være i luften i 53 min. Fra Frogner tar det ca. 53 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Kvinnherad?
Ikke vent til siste liten med å kjøpe flybilletter. Dette er et av triksene erfarne reisende bruker for å finne gode priser. Hvis du bestiller i god tid, har du flere valgmuligheter, og flybillettene er billigere. Du bør også sjekke ulike alternativer på nettet og sammenligne valgmulighetene. Hvis reisemålet kan friste med flere flyplasser, kan du dra i land fantastiske priser ved å velge den minste. En annen måte å spare litt penger på er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du finner et bra tilbud, er det bare å finne frem lommeboka. Grip muligheten når den er der!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Kvinnherad?
Vi har samlet sammen all informasjonen du trenger for å få en super flyreise. Følg de gode tipsene våre, så freser du gjennom flyplassen og lander i Kvinnherad på null komma niks.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Trikset for å få en knallbra flytur er å pakke håndbagasjen før du drar. Begynn med det viktigste: pass, reisedokumenter, penger og medisiner. Deretter bør du ta med deg noe som gjør at selve reisen går litt raskere, som elektroniske enheter eller en spennende bok. Husk også ladere, nakkepute og et par hodetelefoner. Og til slutt – toalettsaker som tannbørste, våtservietter og ekstra klær er også lurt å ha i håndbagasjen.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Dobbeltsjekk at du ikke har skarpe eller spisse gjenstander som skjuler seg i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt å ta med på flyet, er lett antennelige eller eksplosive kjemikalier som aerosolbokser og brennstoff samt væske og gelé i beholdere som rommer mer enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Målet er å ha det så behagelig som mulig. Du bør ha på usyntetiske klær og ta med en jakke i tilfelle det er kaldt på flyet. Det er også lurt å velge et par romslige, flate sko ettersom føttene kan hovner opp litt i løpet av flyreisen. Pakk heller de høye hælene og støvlene i hovedbagasjen.
  • Tilstanden som kalles dyp venetrombose (DVT), kan være en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodproppdannelser som oppstår som følge av inaktivitet og dårlig blodsirkulasjon. For å unngå denne tilstanden kan det være lurt å gå opp og ned midtgangen samt å gjøre fot- og benøvelser i setet. Du kan også bruke kompresjonssokker eller -strømper av god kvalitet.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Kvinnherad?
Det handler om å gjøre ting klart på forhånd. Vi har laget en liste med noen gode tips til hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Det er bare å glede seg til å lande i Kvinnherad:

  • I kontrollen sjekkes det først at du har gyldig pass og reisedokumenter før du kommer videre. Så ikke legg dette på et veldig kronglete og lurt sted.
  • Deretter er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som blant annet belte, jakke og hodetelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Alle dine elektroniske enheter, inkludert telefon og laptop, må dessuten skannes.
  • Har du med deg eau de cologne? Ikke noe problem. Så lenge den ikke er større enn 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, er det lov å ha den med seg om bord.
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare verdifulle minutter. Støvler må ofte tas av og sendes alene gjennom røntgenmaskinen. Har du på lette joggesko, kan du ofte beholde dem på.
  • Du kan ikke ha med kniver og andre skarpe gjenstander inn i kabinen. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i kofferten du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Kvinnherad
Ankomstflyplass
Flesland
Ankomstflyplassens IATA-kode
BGO
Ankomstby
Bergen
Pris tur-retur
797 kr

Populære flyvninger til Kvinnherad

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 797 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines