Billige flyreiser til Kemer

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Kemer

Feriebyen Kemer ble i sin tid grunnlagt i den lille fiskerlandsbyen Eski Köy som en bortgjemt og hemmelig destinasjon for solhungrige tyrkere, og da særlig eliten i Istanbul. Frem til 60-tallet var flere hotell i Kemer kun tilgjengelig med båt. Nå velger flere og flere å fly til Kemer, og ankommer da på Antalya Internasjonale lufthavn. Herfra er veien til Kemer kort, og alle hotellene er nå heldigvis tilgjengelig via bilvei. Det tar omtrent én time å kjøre under normale omstendigheter, og siden veien er bred og god, er det sjelden store ventetider eller køer.

De som ønsker å fly billig til Kemer, gjør lurt i å velge avreisetidspunkt og sesong med omhu. I høysesongen, som gjerne sammenfaller med den norske fellesferien, kan du være heldig å finne veldig billige flybilletter til Kemer, mens det utenom disse sikre tidene, fort kan være vanskelig å skaffe de aller billigste turene. Hvis du har lyst til å leie bil i Kemer, kan du organisere med firmaet du leier fra at de henter deg på flyplassen når du ankommer. På den måten er du i gang med ferien med én gang du ankommer.

Flyplassen i Antalya er blant de største i Tyrkia, og den tredje travleste, med over 25 millioner passasjerer innom hvert eneste år. Dette tallet har holdt seg stabilt i de siste årene, slik at flyplassen ikke føles overfylt som mange andre i populære turistområder. Det kan allikevel være greit å huske på at kaféene og restaurantene kan være både overbefolkete og dyre. Hvis flyselskapet du reiser med ikke tilbyr mat, kan det være lurt å spise før man kommer til flyplassen.

Hvordan finner jeg lavprisfly til Kemer?

Den enkleste måten å finne billige flyreiser til Kemer, er ofte når du bestiller flere ting samtidig, sånn som overnatting og leiebil, i tillegg til selve flybilletten. Det finnes et vell av forskjellige pakkereiser til Kemer, alle med sin egen vri. Det er uheldigvis slik at ikke alle pakkereiser er tilgjengelig hele året, og at du til visse tider må organisere noe av logistikken selv. Fortvil ikke! Det aller meste er oversiktlig og greit fra søkemotoren vår.

Inn i landet fra Kemer ligger Taurusfjellene, som med sin naturlige skjønnhet er et fantastisk mål for en utflukt – fotomulighetene er mange! For eksempel er Beydağları Sahili-nasjonalparken et yndet sted for alt fra turglade mosjonister til eventyrlystne paraglidere, badegjester og friluftsinteresserte. Det høyeste fjellet i parken, Tahtalı Dağı, rager over landskapet med sine 2 366 meter. Vil du til toppen, kan du ta deg dit til fots, eller ved hjelp av gondolbanen Olympos Teleferik.

Billige flybilletter til Kemer er i boks. Noe annet jeg bør vite?

Alle norske statsborgere trenger visum til Tyrkia, og dette må bestilles på forhånd hos de tyrkiske myndighetene. Heldigvis har de en enkel nettløsning for dette, og prisen er den samme som den har vært i skranken på flyplassen tidligere. Bestillingen er enkel, og man får visumet raskt. Husk å bestille før du reiser, og å ta med en utskrift av visumet når du drar til Kemer.

Informasjon om flyreiser til Kemer

Ankomstflyplass Antalya internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode AYT
Ankomstby Antalya

Populære flyvninger til Kemer

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.