Billige flyreiser til Kampala

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

" OSL Oslo til EBB Entebbe kr 5 019,00 "

" TRF Sandefjord til EBB Entebbe kr 5 843,00 "

" SVG Stavanger til EBB Entebbe kr 6 136,00 "

" TRD Trondheim til EBB Entebbe kr 6 171,00 "

" ZYR Brussels til EBB Entebbe kr 7 415,00 "

" ARN Stockholm til EBB Entebbe kr 7 463,00 "

" BGO Bergen til EBB Entebbe kr 7 713,00 "

" TOS Tromsø til EBB Entebbe kr 9 450,00 "

" BOO Bodø til EBB Entebbe kr 11 396,00 "

" BRU Brussel til EBB Entebbe kr 11 694,00 "


Fly til Kampala

Skal du fly til Kampala eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Kampala. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Kampala eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Kampala eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.


Utforsk Kampala

Skal du til Kampala? Utforsk Kampala med Expedias reiseguider for å finne de beste tilbudene på hotell, byturer, bilutleie og mer!