Billige flybilletter til Kama

Billige flyreiser til Kama

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 888 kr for enveisflyvninger og 5 378 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Turkish Airlines
Swiss International Air Lines
Qatar Airways
KLM
Kenya Airways
KLM
Turkish Airlines
Swiss International Air Lines
Ethiopian Airlines

Fly til Kama

Skal du fly til Kama eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Kama. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Kama eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Kama eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Kama?
Det finnes bare én flyplass her, nemlig Zanzibar (ZNZ-Zanzibar internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til Zanzibar (ZNZ-Zanzibar internasjonale flyplass) fra sentrum av Kama?
Hvis du planlegger å bo sentralt i Kama, kan det være lurt å arrangere transport til byen før du ankommer. Bykjernen ligger omtrent 18 km fra Zanzibar (ZNZ-Zanzibar internasjonale flyplass).
Kan jeg fly til Kama nå?
Sørg for at flyturen til Kama går knirkefritt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du holde deg oppdatert om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Kama?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Kama, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Kama med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Kama, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Kama?
Kama har én stor flyplass, så det tar ikke lang tid å søke etter den beste flyreisen. Du flyr til Zanzibar (ZNZ-Zanzibar internasjonale flyplass), som ligger ca. 18 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Kama?
16 flyselskaper tilbyr flyvninger til Kama fra 16 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Kama?
Coastal Aviation, Auric Air og Precision Air tilbyr de fleste flyvningene til Kama. De fleste av flyvningene ankommer fra Morogoro, med Coastal Aviation.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Kama?
Det er svært lett å planlegge en opplevelsesrik ferie til Kama når du kan velge fra 439 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Kama avreise fra?
Flyvninger til Kama fra flyplasser i Morogoro, Mufindi og Kilombero, er svært populære.
Hvor lang tid tar det å fly til Kama?
Hvis du skal fly til Kama fra Morogoro, må du regne med en flytur på rundt 25 min. De som reiser fra Mufindi, kan regne med å være på flyet i 25 min. Fra Kilombero tar det omtrent 25 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Kama?
Ikke vent til siste liten med å sikre deg flybilletter. Dette er et av triksene lure reisende bruker for å finne gode priser. Hvis du bestiller i god tid, er valgmulighetene flere, og flyreisene er rimeligere. Det kan også være lurt å undersøke litt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet byr på flere flyplasser, kan du dra i land bra priser ved å velge den som er lengst unna. Til slutt må du huske at førstemann til mølla får først male. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å bestille når du kommer over et knallbra tilbud. De beste tilbudene varer ikke lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Kama?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyvningen din til Kama gå som smurt eller bli en kjedelig affære. Nedenfor finner du noen tips som hjelper deg med å starte ferien på riktig måte.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • En flytur kan gå som smurt hvis du pakker de rette tingene i håndbagasjen. Det første du trenger, er grunnleggende toalettsaker som tannbørste og hårbørste samt ekstra klær og noe å lese. Deretter kan du finne en lomme i håndbagasjen til mobillader, eventuelle medisiner og kanskje en skikkelig nakkepute. Sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisedokumenter og penger.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Dobbeltsjekk at du ikke har skarpe gjenstander som en saks eller en lommekniv et eller annet sted i håndbagasjen. Andre ting du ikke kan ta med deg, er eksplosive eller lett antennelige kjemikalier som blekemidler og aerosolbokser samt væske og gelé i beholdere med plass til med enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Den smale midtgangen på flyet er ikke stedet for å vise frem den nyeste moten. Du bør kle deg lagvis med komfortable klær og huske å ta med en cardigan ettersom det kan bli kjølig på flyet. Flate, lukkede sko er også lurt.
  • De fleste har hørt om DVT (dyp venetrombose), en blodlevringstilstand som forårsakes av lange perioder med stillesitting. Det er imidlertid mye du kan gjøre for å minimere risikoen. Du kan bruke et par kompresjonsstrømper eller -sokker, holde deg hydrert samt bevege på ben og føtter når du kan. Gå litt rundt eller gjør noen enkle øvelser mens du sitter i setet.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Kama?
Det enkle svaret er – ha ting klart. Vi har gode tips til hvordan du kan komme deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen. Snart er du i Kama:

  • Du bør ha reisedokumenter og ID innen rekkevidde. Dette er det første de spør deg om i kontrollen.
  • Røntgenmaskinen er neste steg. Tøm lommene og fjern alt som kan få metalldetektoren til å pipe. For eksempel hodetelefoner eller øretelefoner samt tykkere jakker og kåper. Alt dette må plasseres på båndet og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Alle elektroniske enheter, inkludert telefon og laptop, må dessuten skannes separat.
  • Ta ut all væske og gelé fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen. Beholderne kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og du må få plass til alt én gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Det er mulig at du må ta av deg skoene og sende dem gjennom maskinen, så det kan være smart å ha på lette joggesko.
  • Ikke ta med deg forbudte gjenstander i håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du putte dem i den innsjekkede bagasjen. Du kan ikke ta med slike ting om bord.

Informasjon om flyreiser til Kama
AnkomstflyplassZanzibar internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kodeZNZ
AnkomstbyZanzibar
Pris for flyreisen5 378 kr

Populære flyvninger til Kama

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 888 kr for enveisflyvninger og 5 378 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Kenya Airways