Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Kairo

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Informasjon om flyreiser til Kairo

Ankomstflyplass Kairo internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode CAI
Ankomstby Kairo

Fly til Kairo

En ferie til Kairo, hovedstaden i Egypt, er en opplevelse de fleste bør få med seg. Byen er kjent for å være eksotisk, spektakulær, fascinerende og åpen. Og ikke minst for sine faraoer og kongelige monumenter. Kairo er veldig todelt, med en del moderne storby og en annen del falleferdige gårder og kamelflokker. Byen er rundt 1000 år gammel, det vil si ikke særlig eldre enn Oslo, men den har allikevel et hav av eksotiske inntrykk som bare må oppleves. På Expedia.no finner du lett frem til et billig og fint hotell i Kairo, så slipper du å bruke mer enn nødvendig på overnatting i ferien.

Opplevelser i Kairo

Denne historiske byen er fylt med skatter og historiske minner. Her kan du dra på utflukt til det egyptiske museet og se over 120 000 historiske gjenstander. Museet ble nylig åpnet for publikum, så her får du se noe de fleste ikke har sett enda. Det er utrolig mye spennende å utforske i byen, så hvorfor ikke avtale på forhånd å leie en billig leiebil i Kairo, som du for eksempel kan hentes på Kairo internasjonale lufthavn når du lander. Med leiebil kan du ta en kjøretur til Sfinksen, for å se den bli lyst opp med et fantastiske lysshow. Ønsker du en rolig dag, kan du alltids bli med på en seiltur og suge inn atmosfæren fra Nilen.

Flyreiser til Kairo fra flyplasser i Norge

Når du skal fly fra Norge til Kairo, er det Kairo internasjonale lufthavn du lander på. Denne flyplassen har blitt både utvidet og forbedret de siste årene og er den travleste i Egypt. Alle behov blir ivaretatt på Kairo internasjonale lufthavn, med blant annet rullestolramper og tilrettelagte heiser. På flyreiser til Kairo er det i mange tilfeller ikke lov å drikke alkohol på flyet, avhengig av flyselskapet du reiser med, men du kan nyte en øl eller et glass vin på flyplassen. Det er et godt utvalg av restauranter og kafeer på flyplassen, så du kan nyte en god matbit før du reiser. Foreløpig går det ingen direktefly til byen, men på Expedia.no finner du billige flybilletter til Kairo, for deg som vil spare litt penger. Du må ha visum for å reise til Egyptmen dette kan du enkelt anskaffe på flyplassen når du lander, etter å ha satt deg på et fly til Kairo.

Kairo internasjonale lufthavn

Flyplassen gikk tidligere under navnet Payne lufthavn, og den ligger omtrent 20 kilometer utenfor byen. Rundt 52 internasjonale og nasjonale flyselskaper bruker flyplassen. Det er med andre ord mange selskaper du kan sjekke når du skal kjøpe flybilletter til Kairo. Siden denne flyplassen er den travleste i Egypt, har det kommet godt med at de har utvidet den, økt kapasiteten og forbedret servicen. En tur til Kairo vil være en tur du sent glemmer, spesielt om du er interessert i egyptisk historie og foretrekker et varmt klima.