Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Johannesburg

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Johannesburg

Flyvninger til Johannesburg

Johannesburg i Sør-Afrika er starten på det som kan bli en fantastisk ferie. Herfra kan du oppleve natur som vil ta pusten fra deg – høye stup, grønnkledde fjell, ville dyr og lange sandstrender. Det kan potensielt bli en flerdimensjonal naturopplevelse.

Å planlegge en ferie til Johannesburg vil for mange være en stor del av selve ferien. Det er spennende å søke etter billige flybilletter og hotell i Johannesburg og samtidig drømme seg litt bort. Det er flere flyselskaper som selger flybilletter til Johannesburg og ønsker å ha deg som passasjer.

Flyreisen til Johannesburg fra Norge

En flyreise til Johannesburg fra Norge vil ta rundt 14–15 timer. Det vil selvfølgelig variere avhengig av hvilken rute du velger, og hvor mange mellomlandinger turen har. Det som er utrolig kjekt med å fly til Sør-Afrika, er tidsforskjellen – det er ingen. Mange flyselskaper velger å fly til Johannesburg om natten, og det samme gjør de på returen. Så om du ikke har store problemer med å sove på flyet, kan dette være en virkelig stressfri opplevelse for deg. Du kan ankomme OB Tambo International Airport noenlunde uthvilt etter en ca. 15 timer lang flyreise. Bare det er god nok grunn til å fly til Johannesburg.

Når det gjelder innreisetillatelse, så trenger ikke nordmenn visum for å besøke Sør-Afrika. Sørg bare for at passet er gyldig i minst seks måneder etter at du har planlagt hjemkomsten. Lufthavnen i Johannesburg er den mest besøkte i Afrika, med sine rundt 13 millioner passasjerer årlig.

Fly til Johannesburg lufthavn og transporten videre

Ved ankomst på Johannesburg lufthavn står du ovenfor flere valgmuligheter når det gjelder å komme seg videre. Utenfor flyplassen står bussene klare til å fylles med passasjerer og kjøre videre. Bussene, som er merket med navnet ʺRea Vayaʺ, er ment å tilby rask og trygg transport videre. De er rimelige og har faste holdeplasser regelmessig langs veien. Et sikrere alternativ er drosje. Drosjer med taksameter kjennes igjen ved et gult taxi-skilt på taket. Fordelen med drosjer er at du kan være sikker på å ankomme direkte til destinasjonen din, og mange opplever at drosjer med taksameter tar dem raskere til og fra dit du vil. Prisen vurderes som høy av mange lokale innbyggere, men for deg vil de oftest oppleves som lommebokvennlige.

Det aller tryggeste alternativet anses av Norges offisielle sider i Sør-Afrika å være høyhastighetstoget ʺGautrainʺ, som går mellom Pretoria, OB Tambo International Airport og Johannesburg. Det samme gjelder bussene som er tilknyttet ʺGautrainʺ. Når du ankommer flyplassen, er det bare å se etter skiltene. Nå kan det allikevel være at du vil prøve deg på leiebil i Johannesburg.

Utforsk Johannesburgs mange attraksjoner

Opplev ville dyr på nært hold og helt fantastiske naturlandskaper i Johannesburg og Sør-Afrika. Du kan besøke steder som Krugerparken, Garden Route og Gold Reef City, som alle har et fantastisk dyreliv og en helt utrolig flott natur. Dette er bare en brøkdel av det du kan oppleve hvis du legger din flyreise til Johannesburg. Bare tenk på hvor mye som venter deg det!

Expedia hjelper deg mer enn gjerne med å finne billige flybilletter til Johannesburg. Prøv et søk i dag og se hva du finner!

Informasjon om flyreiser til Johannesburg

Ankomstflyplass O.R. Tambo internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode JNB
Ankomstby Johannesburg

Populære flyvninger til Johannesburg

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.