Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Innsbruck

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Innsbruck

Flyvinger til Innsbruck

Ved elven Inn i Østerrike ligger vakre Innsbruck. Stedet, som er delstaten Tirols største by og hovedstad, er omgitt av høye fjell, som lager et bakteppe for hele byen. Hvis du ønsker en reise et sted der du kan klatre høye topper, oppleve spennende vintersport eller se historisk middelaldersk arkitektur, kan Expedia hjelpe deg med å finne billige flybilletter til Innsbruck.

Innsbruck er et fantastisk reisemål med mye å by på, uansett årstid. På sommeren kan du for eksempel ta med familien til Nattererboden Inn, der barn og vokse kan se de vennlige dyrene som vandrer fritt. Hvis du er sykkelentusiast finnes det også flere spennende løyper gjennom fjellene i området. På vinteren er Innsbruck det perfekte stedet for alle typer vintersport for ski og snowboard. Besøk for eksempel skianleggene Igls og Mutteralm, som tilbyr utendørsaktiviteter om natten.

Flyreiser til Innsbruck fra Norge

Flere norske og internasjonale selskaper som SAS, Lufthansa og Austrian Airlines tilbyr flybilletter til Innsbruck fra Oslo Lufthavn med mellomlandinger i spennende byer som Wien, København og Frankfurt. Mellomlandinger kan by på en skjult mulighet til å få mer ut av reisen din. Ta for eksempel en kjapp togtur fra Wien internasjonale lufthavn til sentrum av byen og ta inn noen av severdighetene eller spis en bedre lunsj på en av de historiske restaurantene.

Når du har ankommet med fly til Innsbruck flyplass, som ligger knappe fem kilometer unna byen, kan du enkelt komme deg videre via hyppige bussforbindelser. Flyplassen i seg selv er relativt liten, men har fasiliteter for vanlige turister og folk på forretningsreise.

Reise til Insbruck

Innsbruck er kjent for sin vakre natur og har god tilgang til både de tirolske og bayerske alpene samt Sentral-Alpene, som har en rekke topper på over 3500 moh. All transport mellom Basel/Zürich til Wien/Beograd og München til Verona passerer gjennom Innsbruck, som gjør byen til et knutepunkt gjennom alpene, som gjør det svært enkelt å bruke denne byen som base for å besøke flere andre steder i Europa med tog eller ved å leie bil i Innsbruck.

Innsbruck har likevel mer å by på enn bare fjell og utendørsaktiviteter. Byen har på mange måter alt som definerer Østerrike, med en perfekt kombinasjon av det urbane og vakker natur og spennende friluftsliv. Det finnes mange hoteller i Innsbruck med kort avstand til byens severdigheter og attraksjoner. Ta for eksempel turen til Gamlebyen (Altstadt), et historisk bysentrum innenfor bymurene, der du finner severdigheter som bytårnet (Stadtturm) og det gylne taket (goldenes Dachl), bygget i renessansestil, samt Maria-Theresien-Straße med Anna-søylen (Annasäule), bygget til minne om da de bayerske troppene ble beseiret under Den spanske arvefølgekrigen. Du kan også besøke Bergisel-kollen og den olympiske Bergiselbakken, der du kan se skihopprenn og besøke restauranten på toppen av tårnet for panoramautsikt over byen.

Innsbruck er et fantastisk og allsidig reisemål for både friluftsliv og kultur. Hvis du ønsker å oppleve alt dette og mer, kan du bestille i dag og finne fantastiske tilbud på flyreiser til Innsbruck ved hjelp av Expedia.

Informasjon om flyreiser til Innsbruck

Ankomstflyplass Innsbruck
Ankomstflyplassens IATA-kode INN

Populære flyvninger til Innsbruck

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.