Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Hurghada

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Hurghada

Flyvninger til Hurghada

Hurghada er en by i Egypt som har slått seg stort opp som turiststed de siste tiårene. Mange av byens forsteder er bygd opp som rene turistmaskiner, og byen er et populært reisemål for nordmenn på jakt etter sol, varme og strandliv. Når du setter deg på et fly til Hurghada, lander du på Hurghada internasjonale lufthavn, som er byens internasjonale flyplass. Når du skal bestille flybilletter til din reise til Hurghada, er søkeverktøyet her på Expedia.no til stor hjelp. Det hjelper deg med å finne alle billige flybilletter til stedet, og presenterer resultatet på en oversiktlig måte – noe som gjør det enkelt for deg å velge et billig fly til turen din. Hvis du slår til og bestiller leiebil og hotell i Hurghada samtidig, sparer du enda mer!

Ferieparadiset

Siden Hurghada er bygd opp rundt turisme, er det mye spennende du kan gjøre i byen – foruten å sole deg på de flotte strendene. Byen er et eldorado for sports- og fritidsdykkere, så bli med på en dykketur i løpet av oppholdet. Hvis du skal være i byen en uke eller to, tar du dykkersertifikatet mens du er der. Reiser du med familien, vil barna smile fra øre til øre etter en dag i Makadi Water World. Det er også mange sightseeingturer du kan bli med på, som varer alt fra noen timer til flere dager. Hvis du ikke har sett pyramidene i Egypt, kan du bli med på en dagstur til Kairo for å få oppleve disse storslåtte konstruksjonen .

Flyreiser til Hurghada fra flyplasser i Norge

Du kan fly med mange forskjellige flyselskaper for å komme deg til Hurghada fra Norge. Aeroflot, Lufthansa og EgyptAir er bare noen av selskapene som flyr strekningen. Du må regne med én eller to mellomlandinger, alt etter hvilket selskap du flyr med. Med én mellomlanding tar en optimal flyreisen i overkant av 13 timer, mens du med to mellomlandinger må regne med en flyreise på minst 14¬–16 timer.

Som nordmann er du avhengig av å skaffe deg visum for å kunne besøke Egypt. Dette kan du enten gjøre før du reiser, ved å ta kontakt med den egyptiske ambassaden, eller du kan kjøpe det når du lander på flyplassen. Visumet du kjøper på flyplassen er gyldig i to uker. I tillegg til visum må du også huske på passet ditt.

Hurghada internasjonale lufthavn

Denne flyplassen er den nest mest travle flyplassene i hele Egypt, bare slått av Kairo internasjonale lufthavn. De siste årene har det foregått mye byggearbeid på flyplassen, og den har blitt utvidet med en ankomsthall som kostet over 1 milliard kroner. Det planlegges også å bygge en andre rullebane. Flyplassen har selvfølgelige alt du forventer av fasiliteter, som restauranter, kiosker, butikker og andre tjenester. Hurghada internasjonale lufthavn ligger fem kilometer fra Hurghada sentrum, og det går jevnlig busser fra flyplassen inn til sentrum. Hvis du har planer om å ordne deg med leiebil i Hurghada, kan du avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen.

Informasjon om flyreiser til Hurghada

Ankomstflyplass Hurghada
Ankomstflyplassens IATA-kode ELT

Populære flyvninger til Hurghada

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.