Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Billige flybilletter til Florø

Billige flyreiser til Florø

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 725 kr for enveisflyvninger og 1 397 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Florø

Flyvninger til Florø

Florø ligger i et område som virkelig kan ta pusten fra enhver. Som Norges vestligste by, ligger den flott til ute ved havet. Her kan du nyte båtliv og hav så vel som fjellturer. En flyreise til Florø lufthamn er en opplevelse, og alle fortjener å oppleve Norges vestkyst minst én gang. Florøs skjærgård en vakker soldag kan gi ro i sjelen, og naturlandskapet rundt er en vakker del av Norges kyst. Å fly til Florø kan bli en naturopplevelse av de helt store.

Å gjennomføre en Norgesferie er noe av det flotteste du kan oppleve. I tillegg slipper du lang reisetid, for alt er i kjente og trygge rammer, men langt fra kjedelig. Alt ligger til rette for naturopplevelser i verdensklasse.

Flyreisen til Florø lufthamn og ferden videre

En flybillett til Florø innebærer i mange tilfeller en mellomlanding i Oslo. Fra Oslo til Florø tar det en drøy time med fly. Florø lufthamn er en liten flyplass, og det er begrenset med shopping- og spisemuligheter her. Men den ligger kun fem minutter utenfor Florø sentrum, så det går kjapt å komme seg til sentrum og det hotellet i Florø du har bestilt rom hos.

Når det gjelder å komme seg videre fra flyplassen, er det flere alternativer å velge mellom. Utenfor står som regel flere drosjer klare til å ta deg med videre. Med drosje tar det omtrent fem minutter inn til sentrum. Prisen er som ellers i Norge, og drosjene er tilgjengelige under flyplassens åpningstider. Dette er et lettvint alternativ.

Det er også mulig å ta buss. Bussen går én gang i timen og tar ti minutter. Det koster betraktelig mindre å ta bussen enn drosje. Prisene kan du finne på Florø lufthamns hjemmeside.

Florø er vakkert situert langs kyst-Norge, så det er et godt utgangspunkt for å ordne seg leiebil i Florø. På den måten kan du utforske det vakre kystlandskapet nærmere. På flyplassen finner du flere selskaper som leier ut bil, så du kan bestille den i forkant av reisen slik at den står klar når du lander.

Utforsk attraksjoner i Florø

En reise til Florø vil sørge for en herlig ferieopplevelse. I havgapet ligger øyer som bare venter på besøk. Her kan naturentusiaster utforske fjelltopper og nyte fantastisk utsikt, samtidig som de får smake på båtlivet. Andre alternativer er padling, dykking og fiske i både sjø og hav. Hvis du i tillegg har tenkt å leie bil, kan du ta en tur til Stad, litt nord for Florø. Hvis du følger med på bølgesituasjonen, kan du oppleve flotte surfeforhold. Det er også mulig å leie surfeutstyr, så slipper du å ta med eget utstyr. Det meste som kyst-Norge har å tilby, kan du finne i Florø.

Så om du vurderer Norgesferie, er en flyreise til Florø en god begynnelse. Hvorfor drøye med å oppleve dette? Expedia hjelper deg gjerne med å lete fram gode tilbud, både når det gjelder billige flybilletter til Florø, hotellovernatting og leiebil. Fly til Florø og opplev Norge fra en av sine beste sider!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Florø

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 725 kr for enveisflyvninger og 1 397 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe