Billige flyreiser til Eindhoven

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Mar 13, 2020

Hyggelige ansatte, raskt og god service fra a til å

Mar 5, 2020

Trange seter

Feb 29, 2020

Mulig å få noe mer å drikke under flyvingen. Få opplyst at der er wi-fi og passord. Er det kostnadsfrii med wifi

Jan 28, 2020

Perfekt

Jan 11, 2020

Mye turbulens på flyet, men kapteinen ga god info og det gikk greit

Nov 7, 2019

Nei

Nov 1, 2019

Måtte bytte fly, men buss kunne kommet til vår gate og kjørt oss til nytt fly.

Nov 1, 2019

Nei ingen videre kommentar

Oct 23, 2019

Bagasjen kom dagen etter!

Aug 6, 2019

Grunnet mellom landing. Ble bagasjen vår utlevert et annet sted på Cagliari AirPort. Tok litt tid før vi fant det ut. Unødvendig

Fly til Eindhoven

Eindhoven er Nederlands femte største by og noe av en skjult perle. Byen har for eksempel i løpet av de siste tiårene blitt et sentrum for nederlandsk design. Byen er også kjent som en av Europas fremste teknologiorienterte byer, med blant annet et teknologisk universitet og mange teknisk rettede foretak. En reise til Eindhoven er derfor en spennende tur til en by i sterk fremvekst og en by med røtter i teknologisk nyvinning. Når du har bestemt deg for at du vil reise til Eindhoven, og funnet ut når du vil fly, er det bare å bruke søkeverktøyet her på Expedia.no til å finne billige flybilletter til Eindhoven. Den oversiktlige listen du får opp gjør det enkelt å finne en flybillett til Eindhoven, så du i stedet kan bruke tiden på å finne ut alle tingene du kan gjøre for å kose deg. Bestiller du leiebil og hotell i Eindhoven samtidig, kan du spare enda mer!

Se og gjøre i Eindhoven

Apropos Eindhoven som teknologiby – Phillips har vært et av flaggskipene til byen. I sentrum finner du flere Phillips-severdigheter, det meste sentrert rundt området Strijp-S. Van Abbemuseum er en annen sentral attraksjon. Dette er en av berømt samling av samtidskunst, med verker av Picasso, Chagall og Kandinsky. DAF-museet hyller historien til den kjente kjøretøyprodusenten, mens museum Kempenland er et kirkebygg som byr på en stor samling kunstverk fra regionen. Byen er også kjent for sine eventer og sitt uteliv. Den nederlandske designuken avholdes for eksempel her, noe som får byen til å koke enda litt mer enn vanlig. Du kan også få med både ishockeykamper og fotballkamper, eller du kan besøke Europas største svømmebassenganlegg.

Flyreiser til Eindhoven fra flyplasser i Norge

Det finnes dessverre ikke direkteflyvninger til Eindhoven. Det betyr at må du lande på Schiphol utenfor Amsterdam, som til gjengjeld er et internasjonalt knutepunkt av dimensjoner. Herfra kan du hoppe på et tog videre til reisemålet ditt, og det vil ikke ta deg lengre enn omtrent 90 minutter. Vi anbefaler deg likevel å ordne en leiebil gjennom Expedia.no. Med en leiebil kan du utforske mer av landet underveis og i tillegg kjøre rett til døren til hotellet ditt i bilvennlige Eindhoven.

Både Norge og Nederland er en del av Schengen-samarbeidet, og du trenger derfor ikke visum når du skal fly til Eindhoven. Du trenger i utgangspunktet heller ikke pass, men siden pass er eneste godkjente ID-bevis for nordmenn i Nederland, må du huske å ta med deg passet ditt allikevel.

Eindhoven lufthavn

Eindhoven lufthavn brukes dessverre ikke av norske flyselskaper, men har likevel et internasjonalt tilsnitt. Her vil du finne alt du trenger av moderne fasiliteter og tilbud, deriblant restauranter, butikker og barer. Det er med andre ord ikke noe problem å tilbringe et par timer på flyplassen, hvis det viser seg å bli nødvendig. Du kan også hente en bil på flyplassen, hvis en leiebil i Eindhoven er beleilig for deg.

Informasjon om flyreiser til Eindhoven

Ankomstflyplass Eindhoven
Ankomstflyplassens IATA-kode AMS

Populære flyvninger til Eindhoven

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.