Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Doha

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Informasjon om flyreiser til Doha

Ankomstflyplass Hamad Internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode DOH
Ankomstby Doha

Fly til Doha

Fly til Doha

Den magiske byen Doha glitrer som en diamant om dagen i den skarpe ørkensolen, men dens sjel kommer virkelig til syne om natten, når alle de moderne skyskraperne lyser opp i nattemørket. I 1825 var Qatars hovedstad, Doha, bare en liten fiskerlandsby. Under oljeboomen på 1930-tallet utviklet byen seg raskt, og den ble med tiden landets hovedstad og en sentral aktør i Midtøstens oljeproduksjon.

Flyvninger til Doha lander på Doha internasjonale lufthavn, som ligger bare noen minutter fra sentrum av byen. Den økende betydningen av denne flyplassen i regionen øker sjansen for å finne overraskende gode tilbud på flybilletter til Doha. Hoteller i nærheten av flyplassen kan være en praktisk base for å utforske området. Ellers finnes det mange luksuriøse overnattingssteder rett ved vannet med utsikt over sjøen og et glimt av Dohas spektakulære skyline.

Blant kjente attraksjoner i Doha finner du Corniche, en lang strandpromenade som gir en enestående utsikt over byen. Det nærliggende Museum of Islamic Art viser kunst fra Asia og Midtøsten. Shopping er en av de mest populære aktivitetene i Doha. Her venter noen virkelig imponerende innendørs kjøpesentre og markedsplasser som tilbyr det beste av luksusvarer, ofte til gode priser. For deg som ønsker å komme litt unna den travle byen, er de nærliggende sanddynene et flott sted å nyte Qatars vakre ørkenlandskap fra.

Gjør reiseplanene dine enklere ved hjelp av Expedia.nos utmerkede reiseverktøy. Bare søk i databasen vår etter informasjon om flybilletter til Doha og få oppdaterte tilbud på billige flybilletter. Du kan også bruke Expedia.no til å finne tilbud på bilutleie i Doha eller de beste rabattene på hoteller i Doha. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe billetter til Doha gjennom oss, kan du samle hotellreservasjon, leiebil eller reiseforsikring for ytterligere besparelser. Dette gjør at du kan lage din egen personlige pakkereise til denne fascinerende byen.

Når du bestiller gjennom Expedia.no, får du tilbud på flybilletter til Doha samt på alle de andre tingene som gjør turen til en suksess. Du kan også finne spesialtilbud på de beste attraksjonene i Doha, som vil tillegge opplevelsen en ekstra dimensjon. Bestill flybilletter med Expedia.no og la reiseeventyret begynne!