Billige flybilletter til Dar es Salaam

Billige flyreiser til Dar es Salaam

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 888 kr for enveisflyvninger og 4 957 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Turkish Airlines
KLM
Swiss International Air Lines
Qatar Airways
Kenya Airways
Kenya Airways
Kenya Airways
Turkish Airlines
KLM

Fly til Dar es Salaam

Skal du fly til Dar es Salaam eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Dar es Salaam. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Dar es Salaam eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Dar es Salaam eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Dar es Salaam?
Hvis du skal reise med fly, slipper du å velge hvilken flyplass du vil lande på. Byen har nemlig bare én – Dar es Salaam (DAR-Julius Nyerere internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til DAR fra sentrum av Dar es Salaam?
Dar es Salaam (DAR-Julius Nyerere internasjonale flyplass) ligger bare en kort kjøretur fra det pulserende livet i sentrum av Dar es Salaam. Den ligger bare 10 km fra sentrum av byen.
Kan jeg fly til Dar es Salaam nå?
For å finne den nyeste informasjonen om fly til Dar es Salaam kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene etter landing.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Dar es Salaam?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Dar es Salaam, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Dar es Salaam med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Dar es Salaam, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Dar es Salaam?
Når du går gjennom utgangen på Dar es Salaam (DAR-Julius Nyerere internasjonale flyplass), starter opplevelsen i Dar es Salaam. Byens viktigste flyplass ligger 10 km fra sentrumsområdet.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Dar es Salaam?
21 flyselskaper tilbyr flyvninger til Dar es Salaam fra 28 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Dar es Salaam?
Dar es Salaam mottar flest flyvninger fra Coastal Aviation, Auric Air og Precision Air. Coastal Aviation er det mest valgte flyselskapet, og Stone by er byen de fleste reisende drar fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Dar es Salaam?
Det er svært lett å planlegge en spennende ferie til Dar es Salaam når du kan velge blant 514 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Dar es Salaam avreise fra?
Mange reisende reiser fra flyplasser i Bawe, Stone by og Matemwe når de skal til Dar es Salaam.
Hvor lang tid tar det å fly til Dar es Salaam?
Hvis du skal fly til Dar es Salaam fra Bawe, må du regne med å være i luften i ca. 23 min. De som reiser fra Stone by, bør regne med en reisetid på ca. 23 min. Fra Matemwe tar det rundt 23 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Dar es Salaam?
Som alle bereiste reisende vet – ikke vent med å bestille. Billettprisene er som regel høyest like før avreisedatoen. Ikke stopp der. Du bør også sjekke om reisemålet har flere flyplsser. Prisene kan variere avhengig av hvilken flyplass du velger. Ikke glem å sammenligne billettpriser hos forskjellige flyselskaper. En annen måte å spare litt på er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du snubler over et utrolig tilbud, er det bare å finne frem lommeboka. Grip muligheten når du kan!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Dar es Salaam?
Vi vet hva du trenger for å få en super reise. Følger du de beste tipsene våre, så freser du gjennom flyplassen og slapper av i Dar es Salaam på null komma niks.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Hemmeligheten bak en stressfri flytur er å legge en plan for håndbagasjen. La oss begynne med det viktigste: pass, ombordstigningskort, bankkort og medisiner. Deretter bør du ta med deg ting som holder deg underholdt, som PC eller en spennende bok. Ikke glem ladere, nakkepute og et par støydempende hodetelefoner. Og sist, men ikke minst – toalettsaker som tannbørste, ansiktsservietter og et klesskift er også lurt å ha med på flyet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Sjekk at du ikke har skarpe eller spisse gjenstander nederst i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt, er eksplosive eller lett antennelige produkter som aerosolbokser og fyrstikker samt gelé og væske i beholdere med plass til med enn 100 milliliter.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Det som er målet, er å være så komfortabel som mulig. Du bør kle deg lagvis med løse, pustende klær og ha med deg en cardigan i tilfelle det skulle være kjølig om bord. Det er også lurt å velge et par flate, romslige sko ettersom det er mulig at føttene og anklene blir litt hovne i løpet av flyturen. Pakk heller stiletthælene og støvlene i den innsjekkede bagasjen.
  • DVT (dyp venetrombose) forårsakes av inaktivitet over lengre tid og er en blodlevringstilstand noen passasjerer kan oppleve på lengre flyreiser. Den gode nyheten er at det er mulig å redusere risikoen betraktelig for å få det. Drikk vann, reis deg og gå rundt i kabinen når det er mulig, og bruk kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Dar es Salaam?
Erfarne reisende vet at hemmeligheten er å gjøre alt klart før man står i kontrollen på flyplassen. På den måten er du på plass på flyet til Dar es Salaam på null komme niks. Følg disse nyttige tipsene for å få en flott start på ferien:

  • Det første du må gjøre er å vise reisedokumenter og pass i sikkerhetskontrollen. Ha dette innen rekkevidde, så ikke alt stopper opp.
  • Deretter må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som yttertøy, belte og hodetelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Alle dine elektroniske enheter, inkludert telefon og laptop, må også skannes.
  • Har du pakket med deg parfyme? Det går fint. Så lenge den er i en beholder på maks. 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, kan du ta den med i håndbagasjen.
  • Det er lurt å ha på lette sko ettersom det reduserer sjansen for at du blir bedt om å ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Fjellsko og annet tyngre fottøy må ofte sjekkes.
  • Du kan ikke ha med skarpe gjenstander som kniver og sakser inn i kabinen. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller legge dem i den innsjekkede kofferten.

Informasjon om flyreiser til Dar es Salaam
AnkomstflyplassJulius Nyerere internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kodeDAR
AnkomstbyDar es Salaam
Pris for flyreisen3 750 kr

Populære flyvninger til Dar es Salaam

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 888 kr for enveisflyvninger og 4 957 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Kenya Airways