Billige flybilletter til Bucuresti

Billige flyreiser til Bucuresti

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 104 kr for enveisflyvninger og 405 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
BlueAir
BlueAir
Wizz Air
Wizz Air
KLM
SAS
LOT-Polish Airlines
KLM
KLM

Fly til Bucuresti

Bucuresti er hovedstaden i Romania. Byen ligger sør i landet, ikke langt fra grensen til Bulgaria. På grunn av sine mange bulevarder og vakre bygninger har byen fått tilnavnet «Lille Paris». Likhetene er mange, men Bucuresti er likevel en by som skiller seg fra Nord-Europas hovedsteder grunnet sin komplekse historie og en hurtig utvikling de siste tiårene. Fly til Bucuresti i neste ferie for å oppleve noe nytt – dette er destinasjonen for nysgjerrige storbyelskere og som setter pris på gode priser og mye sol.

Fly til Bucuresti fra Norge

Det er ikke vanskelig å finne billige flybilletter til Bucuresti fra Norge. Du kan fly fra norske byer som Oslo, Bergen og Trondheim på kun fem timer med ett stopp på veien og velge å mellomlande i spennende europeiske byer som København, Amsterdam og Brussel. Hvorfor ikke få maksimalt ut av ferien med et opphold i en av disse byene på veien? Du finner ofte ideelle flybilletter til Bucuresti når du er ute i god tid, men du skal heller ikke se bort ifra at du kan gjøre et kupp med et «I siste liten»-kjøp på nettsidene til Expedia. Fordi du kan velge mellom en rekke flyselskaper å reise med, kan du skreddersy din ferie til Bucuresti etter egne behov enten du reiser med storfamilien eller planlegger en kjærlighetsferie. Husk å ta en titt på tidligere reisendes vurderinger på Expedia når du skal bestille – rangeringer av flyvningene fra null til ti forteller deg hva andre mener om reiseopplevelsen.

Når du har landet

Når du har landet på Henri Coandă internasjonale lufthavn, kan du komme deg inn til sentrum med buss, tog eller taxi. De fleste bussene og togene stopper ved jernbanestasjonen i Bucuresti, men du kan også ta flybuss til selve bykjernen. Du kan spare mye på å reise med kollektivtransport, spesielt hvis det er barn eller eldre i reisefølget. I Romania reiser barn under fem år gratis med toget, mens barn mellom fem og ti år får 50 % rabatt. Det samme gjelder pensjonister. Hvis du fortrekker å reise uten å måtte tenke på rutetider og billettkjøp, kan du leie bil i Bucuresti. Velg deg en bil på Expedias nettsider eller snakk med informasjonsansvarlige på flyplassen.

Greit å vite

Det er enkelt å bestille flyreiser til Bucuresti, men du bør kanskje ikke starte ferien før du har funnet et ideelt sted å overnatte. Når det gjelder hoteller i Bucuresti, har du mye å velge mellom til lave priser. Se på hotellsidene til Expedia for å finne noe for deg – enten du vil ha moderne luksus eller historisk sjarm.

Når du er uthvilt etter en natt på hotell, kan du like gjerne ta bena fatt for å utforske byen. Bykjernen er kompakt nok at til du får sett mye til fots. Med behagelige temperaturer og mye sol allerede fra april, er Bucuresti stedet for å nyte en spasertur i parken og kaffepauser i solen. Ikke glem å besøke parlamentsbygningen og byens store katedral.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Bucuresti

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 104 kr for enveisflyvninger og 405 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
BlueAir