Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Beirut

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Beirut

Flyvninger til Beirut

Beirut er et veldig spennende reisemål, som kanskje ikke er så kjent blant nordmenn enda. Byen er Libanons hovedstad, og har blant annet blitt kåret til verdens beste reisemål av New York Times. Når du setter deg på et fly til Beirut, er det Rafic Hariri internasjonale flyplass du lander på. Det er ikke noe problem å komme seg til Beirut fra Norge, men det er ingen direkteflyvninger til byen. Når du har funnet ut hvilken datoer du skal reise, og du er klar for å kjøpe flybilletter til Beirut, er søkeverktøyet du finner her på Expedia.no til god hjelp. Det hjelper deg med å finne et billig fly til og fra Beirut, siden du får opp en liste med billige flybilletter for dine reisedatoer. Et tips for deg som vil spare enda mer, er å bestille leiebil og hotell i Beirut samtidig som du bestiller fly.

Midtøstens Paris

Beirut er en by med mye historie, men som de siste årene virkelig har blomstret. Det er en stolt og vakker by med store kontraster, som de siste årene virkelig har blomstret som reisemål. Turister kommer strømmende til byen, som Lonely Planet har kåret til en av verdens ti livligste byer. I sentrum ligger moskeene et steinkast fra nattklubbene, og gatene fylles av turister og libanesere utover kvelden. Hvis du vil kose deg på kafeer og puber, tar du turen til området Hamra. Det var denne bydelen som frem til første halvdel av 70-tallet ble sammenlignet med Paris’ Champs-Élysées.

Flyreiser til Beirut fra flyplasser i Norge

Det er daglige flyvninger til Beirut fra Norge, men det er ikke noen direkteflyvninger til byen. Siden Libanon ligger i Midtøsten, må du regne med en flyreise som tar rundt 4 timer og 30 minutter – gitt at du er heldig med mellomlandingen. Du slipper stort sett unna med én mellomlanding, så sørg for at du ikke ender opp med å velge en flyreise som tar lengre tid enn nødvendig.

En ting det er viktig å sjekke når du skal reise til Beirut, er at du ikke har et israelsk stempel i passet sitt. Dersom du har det, risikerer du å bli nektet innreise til Libanon. Du må i tillegg ha visum for å reise til Beirut, men dette er gratis for nordmenn og kan skaffes ved ankomst. Det er også viktig å sjekke at passet er gyldig i minst seks måneder etter oppholdets slutt.

Rafic Hariri internasjonale flyplass

Rafic Hariri internasjonale flyplass er Libanons største flyplass, og hvert år er omtrent sju millioner personer innom årlig. Den er godt utstyrt, men flere fullverdige restaurant, kafeer og kiosker. Hvis du vil handle med deg noen avgiftsfrie varer tilbake til Norge, er det store butikker som selger alt det du forventer å finne i denne typer butikker. Flyplassen ligger omtrent ni kilometer fra sentrum. Mange turister velger å ordne seg med leiebil i Beirut, og det er ikke noe problem å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen.</