Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ingen endringsgebyrer på utvalgte flyreiser.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Billige flyreiser til Antwerpen

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Antwerpen

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Antwerpen

Antwerpen er en by som lenge har blitt oversett av nordmenn, men dette er nå i ferd med å endre seg. En reise til Antwerpen kan by turister på mye spennende, blant annet fantastisk shopping, flott arkitektur og en rekke kunstmuseer – for å nevne noe. Byen er like spennende som Europas andre storbyer, samtidig som den er liten og oversiktlig. Dette gjør byen til et perfekt reisemål for en langhelg. Det er ikke noe problem å finne billige flybilletter til Antwerpen – KLM, SAS og Norwegian tilbyr deg en komplett reise helt til Antwerpen fra Norge. Det du imidlertid må vite når du skal fly til Antwerpen, er at reisen fra Amsterdam til Antwerpen faktisk er med tog. Benytt deg av søkeverktøyet vårt når du skal finne billig fly til Antwerpen.

Opplevelser i Antwerpen

Attraksjoner og severdigheter er noe det absolutt ikke er noen mangel på i Antwerpen. All den fantastiske arkitekturen i byen, som sentralstasjonen, rådhuset, katedralen på rådhusplassen og middelalderslottet Het Steen, kan lett fylle en dag eller to med opplevelser. I tillegg har du mange flotte kunstmuseer, noe som ikke er så rart med tanke på de kjente malerne som holdt til i byen på 1500- og 1600-tallet. Det du kanskje ikke visste, er at Antwerpen har sitt eget Red Light District. Det heter Schipperskwartier og ligger nord for sentrum. Med hotell i Antwerpen har du også svært gode shoppingmuligheter – noe de mange som kommer reisende fra Paris for å shoppe er en bekreftelse på.

Flyreiser til Antwerpen fra flyplasser i Norge

Når reisedatoene er spikret og du er klar for å kjøpe flybilletter til Antwerpen, kan det være greit å se litt på reisetidene. Reisetiden varierer stort sett fra fire til rundt seks timer, alt etter hvor lenge du må vente i Amsterdam på toget videre til Antwerpen – en togtur som tar omtrent én time. Siden du lander i Amsterdam, og KLM også har direkteruter til Amsterdam fra Bergen, Ålesund og Trondheim, trenger du ikke reise innom Oslo når du reiser fra disse stedene. Prisen og reisetiden fra disse byene er omtrent som når du flyr fra Oslo. Det kan også være greit å vite at det bare er 45 minutter fra Brussel til Antwerpen, så et alternativ er å fly til Brussel lufthavn – en strekning du kan fly direkte fra Oslo.

Antwerpen internasjonale lufthavn

Dette er en liten flyplass med i overkant av 200 000 passasjerer årlig. Det er ingen flyvninger fra Norge til denne flyplassen, men det er ruter til blant annet London – finner du veldig billige billetter til London, kan det være et alternativ for å komme helt frem til Antwerpen. Det er stort sett bare mindre fly som lander på flyplassen, siden rullebanen ikke er lang nok for større fly enn Boeing 737. Det er offentlig transport fra flyplassen inn til sentrum. Hvis du har planlagt å leie bil i Antwerpen, er det selvfølgelig mulig å få ordnet det så leiebilen kan hentes på flyplassen når du lander.

Informasjon om flyreiser til

Ankomstflyplass Antwerpen
Ankomstflyplassens IATA-kode BRU