Billige flyreiser til Antalya

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Antalya

Fly til Antalya

Du kommer deg enkelt med fly til Antalya fra norske flyplasser, og det tilbys regelmessige flyreiser til Antalya året rundt. Expedia kan by på billige flybilletter til Antalya, husk også at du kan spare penger på å bestille en ferie til Antalya med både fly og hotell i Antalya inkudert kan du spare litt ekstra.

Antalya ligger langs Tyrkias sørlige kyst og har en historie som strekker seg mer enn 2 000 år tilbake i tid. Byen er således en spennende by å reise til for historieinteresserte, som blant annet kan studere gamle festningsmurer fra romersk tid her. Det er likevel først og fremst det gode klimaet og de mange vakre strendene som tiltrekker seg de fleste turistene til Antalya.

Fly til Antalya fra flyplasser i Norge

Du kan fly til Antalya fra Oslo Lufthavn (OSL) ukentlig, og flyturen tar ikke mer enn litt i overkant av 4 timer. Det tilbys dessuten direkteflyvninger fra Bergen Lufthavn (BGO) og Trondheim Lufthavn (TRD) i årets varmere måneder. Flyr du fra en annen norsk flyplass, kan du bytte fly i en by som Berlin eller Amsterdam for å komme deg til Antalya.

De fleste turistene bestiller flybilletter til Antalya i sommermånedene, som byr på det varmeste været og den høyeste badetemperaturen. Er du ute etter en billig flyreise til Antalya, kan det derfor lønne seg å unngå å reise hit i perioden juni–august eller være tidlig ute med bestillingen om du ikke har anledning til å dra hit om våren eller høsten.

Fly til Antalya lufthavn (AYT)

Antalya lufthavn (AYT) er en av det sørvestlige Tyrkias største flyplasser og tilbyr flyvninger til og fra en rekke destinasjoner både innenlands og utenlands. Skal du videre til en annen by i Tyrkia eller til en europeisk storby etter endt opphold i Antalya, vil du således ikke ha problemer med å finne et fly herfra som tar deg dit.

Antalya lufthavn (AYT) ligger ca. 14 kilometer unna Antalya sentrum i østlig retning. Fra flyplassen kan du komme deg inn til den sentrale bussterminalen med buss, noe som vil ta ca. en halvtime. Du kan også ta drosje inn til sentrum, og noen av Antalyas hoteller tilbyr dessuten gratis eller rimelig transport fra flyplassen for gjestene sine. Ønsker du å se mer av Tyrkia på reisen har du med Expedia også mulighet til å skaffe deg en leiebil i Antalya , og du kan oppleve akkurat det du har lyst til på ferien.

Hvor du kan overnatte

Når du har bestemt deg for datoene for din flyreise til Antalya, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Foretrekker du å overnatte i sentrum av byen, vil du ha kort vei til de historiske severdighetene og de gamle romerske ruinene i gamlebyen. Frister moderne attraksjoner mer, kan du satse på overnatte i området Konyaalti i den vestlige delen av byen. Her finner du ikke bare innbydende sandstrender, men også et stort badeland og Antalya Aquarium. Er du mer interessert i shopping, kan du overnatte i det sørøstlige distriktet Fener, hvor du blant annet finner det enorme kjøpesenteret TerraCity.

Uavhengig av hvor i byen du foretrekker å overnatte, kan du bestille både overnatting og et billig fly til Antalya på Expedia.

Informasjon om flyreiser til Antalya

Ankomstflyplass Antalya internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode AYT
Ankomstby Antalya

Populære flyvninger til Antalya

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.