Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Sarah Gray på trover

Hoteller i Fjällbacka

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Fjällbacka

Stora Hotellet i Fjällbacka
3.5 out of 5
2 Galärbacken, Fjällbacka, Västra Götalands län
Hent priser
4.38 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (19 anmeldelser)
Gemytligt hotell

"Sköna bekväma sängar, underbara kuddar. Mycket fin frukost med både chiapuddig och overnight oats, frukt och nybakat bröd. Rent. Mycket trevlig personal. Hotellet erbjuder en riktigt bra matupplevelse i någon av deras tre restauranger."…"

Anmeldelse skrevet 3. jul. 2020

Stora Hotellet i Fjällbacka
Bryggan Fjallbacka - Near Fjallbacka Golf Club
4 out of 5
Ingrid Bergmans Torg, Fjällbacka
Prisen er 2 024 kr per natt
4.38 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (192 anmeldelser)

"Det har veldig mye å si hvordan været var på et sted som Fjellbakka, og det var mildt sagt dårlig, regn og veldig mye vind så det påvirker oppholdet negativt dessverre , frister ikke å reise dit igjen, du veit ikke hvor du skal gjøre av deg, synd men sånn er det."…"

Anmeldelse skrevet 25. aug. 2019

Bryggan Fjallbacka - Near Fjallbacka Golf Club
Fjällbacka Camping
1.5 out of 5
Sälviksvägen 70, Fjällbacka
Hent priser
4.27 km fra sentrum
3.9/5Good! (30 anmeldelser)
Svært fornøyd!

"Hyggelig opphold. Servicen var fantastisk.Damene i kiosken gjorde alt for at oppholdet vårt skulle bli bra. Hyttet og sanitær anlegg er gamle,men det var nytt sanitærannlegg under planlegging forstod vi. Hyttene var koselig nyoppusede inni, med nye terrassser. Rent og oent. Området rundt var nydelig ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2019

Fjällbacka Camping
Villa Evalotta Logi i Fjällbacka
3 out of 5
Skolgatan 2, Fjällbacka
Prisen er 1 364 kr per natt
4.36 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (94 anmeldelser)
Svært fornøyd

"Veldig koselig sted. Ringte for å si ifra om at vi kom utenom booking tiden. Det var ingen problem og vi fikk oppgradert til rom med sjøutsikt uten ekstra omkostninger. Møtte ikke personalet, men var lett å få tak i på telefon og utrolig hyggelig."…"

Anmeldelse skrevet 22. feb. 2020

Villa Evalotta Logi i Fjällbacka
Fjällbacka Pensionat & Vandrarhem
2.5 out of 5
Falkevägen 2b, Fjällbacka
Prisen er 1 602 kr per natt
4.29 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (26 anmeldelser)
En natt ved sjøen.

"Enkelt hotell med sentral beliggenhet. Rommet var enkelt men helt ok, valgte rom med eget bad. Ikke TV eller andre fasiliteter på rom. Fellesområde med stoler og sofa. Hotellet lå meget greit plassert i forhold til sentrum og spisesteder."…"

Anmeldelse skrevet 22. aug. 2018

Fjällbacka Pensionat & Vandrarhem
2 Roms Overnatting i Fjällbacka
Träsvall, Fjällbacka, Västra Götalands län
Hent priser
1.12 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Fjällbacka
1 Roms Overnatting i Fjällbacka
Trädgårdsgatan 5, Fjällbacka, Västra Götalands län
Hent priser
4.2 km fra sentrum
1 Roms Overnatting i Fjällbacka
2 Roms Overnatting i Fjällbacka
Lilla Anrås, Fjällbacka, Västra Götalands län
Hent priser
5.54 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Schönes modernes Ferienhaus in einer schönen Landschaft

"Das Ferienhaus ist modern und gut ausgestaltet. Von allen ist reichlich vorhanden. Der Ort und auch das Meer sind nicht weit entfernt. Die Eigentümerin ist sehr freundlich. Wir haben die Tage dort sehr genossen."…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2018

2 Roms Overnatting i Fjällbacka
4 Roms Overnatting i Fjällbacka
Trädgårdsgatan 5, Fjällbacka, Västra Götalands län
Hent priser
4.2 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Fjällbacka
3 Roms Overnatting i Fjällbacka
Trädgårdsgatan 5, Fjällbacka, Västra Götalands län
Hent priser
4.2 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Fjällbacka
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Fjällbacka
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Fjällbacka

Hotell Fjällbacka:Det er ikke rart at nordmenn flokker til kosterøyene og Fjällbacka sommeren igjennom – Bohuslän var en gang i tiden del av Norge. Et stort utvalg overnattingssteder og hoteller i Fjällbacka gjør det lett å finne det perfekte stedet å bo, med nærhet til vann og båtliv, de hyggelige spisestedene og friområder der ungene kan leke.

De aller fleste nordmenn som reiser til Fjällbacka kommer sjøveien, men det er også en del tilreisende som kommer i bil. Hvis du kommer med båt, men tar inn på et hotellrom i Fjällbacka, kan du få det beste av begge verdener: God mat servert i restauranten, tilgang til fremkomstmiddel og, selvfølgelig, noen som rydder.

Hvordan sikre billige hotellrom i Fjällbacka

Fjällbacka er et lite tettsted med under 1 000 fastboende utenom feriesesongen, men dette antallet øker betraktelig i sommermånedene. Derfor er det veldig god kapasitet på hotellene i Fjällbacka, og seriøst lave priser på de stedene som er åpne i lavsesongen. Kommer du hit tidlig på våren eller sent på høsten kan du velge og vrake i flotte steder å sove, og har overnattingsstedet nesten helt for deg selv.

Dersom du allikevel vil bo på hotell i Fjällbacka i høysesongen, kan du spare penger ved å være tidlig ute med å bestille hotellrom. Kommer du hit om sommeren uten båt, vil du kanskje leie en bil i Fjällbacka. Da bør du forsikre deg om at hotellet ditt har parkering – kanskje til og med gratis – slik at du ikke trenger å bruke tid på å lete etter et sted å sette fra deg bilen. Hvis du vil fly til Fjällbacka, bør du være oppmerksom på at den nærmeste flyplassen er i Göteborg, omtrent 16 mil unna. Det kan lønne seg å hente ut leiebilen på flyplassen, så du slipper å måtte begi deg ut på kollektivtransportens utfordringer.

Hoteller i Fjällbacka og omegn

Med tanke på at det er en nokså liten by i utstrekning, vil noen av de mange billige hotellene i Fjällbacka ligge noe utenfor sentrum. Dette er på ingen måte negativt, for skjærgården og omlandet i denne delen av Sverige er fantastisk vakkert – sommer som vinter. Kommer du i høysesongen – sommermånedene – kan du være sikker på at området viser seg fra sin beste side og at hotellene i Fjällbacka opererer for full maskin. Da blir det fullpensjon i hotellrestauranten og full musikk i nattklubber og diskoteker.

Jo lenger ut av sentrum ditt hotell i Fjällbacka ligger, desto større er sjansen for at det blir dans i klubben og god stemning utover natta. Byens lille sentrum er tross alt ikke i stand til å absorbere de mange tilreisende i sommerhalvåret uten at det vil gå utover nattesøvnen til de fastboende, og dette har de tatt konsekvensene av ved å legge noen av de billige hotellene i Fjällbacka vekk fra sentrumsgatene. Dette kan være greit å merke seg for deg som ønsker å reise hit på en stille og rolig ferie, uten alt for mange våkne netter med fest utenfor vinduet.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Fjällbacka?
Villa Evalotta Logi i Fjällbacka er høyt rangert av Expedia-reisende. Et gjestehus 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Ifølge anmeldelser fra reisende er Fjällbacka Pensionat & Vandrarhem og Bryggan Fjallbacka - Near Fjallbacka Golf Club også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Fjällbacka hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste romreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne tilbud i Fjällbacka.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Fjällbacka?
Bryggan Fjallbacka - Near Fjallbacka Golf Club er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et gjestegiveri er et bra valg for familier og kan friste med blant annet 3 restauranter og gratis wi-fi. Attraksjoner som Nordens Ark ligger i området og kan friste med moro for hele familien.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Fjällbacka?
Bryggan Fjallbacka - Near Fjallbacka Golf Club er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et gjestegiveri kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet 3 restauranter og en bar/lounge. Villa Evalotta Logi i Fjällbacka er også et alternativ hvis du skal ha med kjæledyret ditt.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Fjällbacka?
Villa Evalotta Logi i Fjällbacka er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. et gjestegiveri kan dessuten friste med 3 restauranter og gratis wi-fi. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Rågösand eller Skomakarviken.

Nylige anmeldelser i Fjällbacka

Flere reisealternativer