Finnair flybilletter - reis billig med Expedia

Nylige anmeldelser av Finnair

29. nov. 2019

Fantastisk personell

En verifisert reisende
Oslo til Helsinki · Finnair
1. sep. 2019

Åpenbart alt for liten kapasitet i sikkerhetssjekken ved ankomst til Helsinki Automatisk passavlesning som var vanskelig å bruke og med dårlige instruksjoner - har sett det langt bedre andre steder

En verifisert reisende
Tokyo til Helsinki · Finnair

Finnair-flyvninger på Expedia.no

Søk hos Expedia og finn det beste utvalget av Finnair flybilletter til din reise. Finnair og Expedia samarbeider tett for å tilby deg de laveste prisene og de mest fleksible avreise- og ankomsttidene. Expedia ønsker å tilby deg en komfortabel og uforglemmelig flyreise til en rimelig pris. Fly med Finnair i dag og opplev forskjellen.

Finnair er en svært god partner av Expedia, og sammen tilbyr vi alt du trenger for å bestille din neste flyvning med Finnair. Finnair tilbyr et stort utvalg av billige flybilletter, enten du planlegger å reise god tid i forveien eller ønsker å kjøpe restplasser kort tid før flyvningen. Fly med stil og komfort, vel vitende om at alle dine reisebehov vil bli tilfredsstilt under flyvningen, slik at din flyreise blir så på optimal som overhodet mulig. Finnair flyvninger gir deg stor fleksibilitet med et bredt utvalg av avreise- og landingstidspunkt. Ved å bestille reisen hos Expedia, har du de beste verktøyene tilgjengelig for å planlegge reisen, slik som blant annet automatisk prisvarsling og ulike kalenderverktøy. Bruk disse til å finne de beste flybillettene for deg. Hvis du foretrekker å snakke med en representant for Expedia.no, er vi tilgjengelige 08.00-22.00 mandag til fredag, 09.00-22.00 lørdag, søndag og helligdager. Ring oss på 800 36 401. Bestiller du Finnair flybilletter hos Expedia, forsikrer vi deg om at du har valgt de beste flybillettene til den laveste prisen.