Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Fedje

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Fedje

3 Roms Overnatting i Hellesøy
Sæterviki 35, Øygarden, Vestland
Hent priser
3 Roms Overnatting i Hellesøy
Flott Moderne og Familievennlig Hytte nær Bergen og de Norske Fjordene
Radøyvegen 467, Radøy kommune, Radøy, Hordaland (county)
Hent priser
Ingen anmeldelser
Idyllische gelegenes Ferienhaus

"Jostein Borlaug hat uns sehr nett empfangen und in alle Annehmlichkeiten dieses wunderschönen Ferienhauses eingewiesen. Absolutes Highlight war das Jacuzzi, was wir wegen des Regens leider nur 1x nutzen konnten. Wir haben unseren Aufenthalt in diesem Ferienhaus sehr genossen, es hat an nichts ..."…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2019

Flott Moderne og Familievennlig Hytte nær Bergen og de Norske Fjordene
3 Roms Villa, Soveplass til 5 med Gratis Wifi og gå til Stranden og Butikker
Villa med 5 Soverom, Soveplass til 10 med Gratis Wifi og gå til Stranden og Butikker
2 Roms Overnatting i Seim
Titlandsvegen, Lindås, Hordaland (county)
Hent priser
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Jolie !

"Petite maison joliment située . Un peu «  loin «  de tous commerces au vu des routes sinueuses. Maison très bien équipée, avec tout le confort nécessaire."…"

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2019

2 Roms Overnatting i Seim
3 Roms Overnatting i Manger
Radøyvegen, Radøy, Hordaland (county)
Hent priser
3 Roms Overnatting i Manger
3 Roms Overnatting i Rong
Sælstøvegen, Øygarden, Hordaland (county)
Hent priser
3 Roms Overnatting i Rong
1 Roms Overnatting i Rong
Austavågvegen, Øygarden, Hordaland (county)
Hent priser
1 Roms Overnatting i Rong
6 Person Ferie Hjemme i Seim
TITLANDSVEGEN 246, Lindås, Hordaland (county)
Hent priser
6 Person Ferie Hjemme i Seim
Gårdsferie på Fjorden nær Fjell
Sundsbøvegen 179, Lindås, Hordaland (county)
Hent priser
5/5Exceptional! (6 anmeldelser)
Super Ferienhaus

"Tolle Umgebung, sehr nette Gastgeberin."…"

Anmeldelse skrevet 3. sep. 2019

Gårdsferie på Fjorden nær Fjell
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Fedje
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Fedje

Hotell Fedje: Fedje er en øykommune nord i Hordaland. Fedje er hovedøya og den er omkranset av 100 småøyer og holmer. Fedje har ikke forbindelse til fastlandet, du må ta rutebåt. Det finnes overnattingsmuligheter i Fedje om du søker på gjestestove eller pensjonat. Det finnes et utvalg av hoteller i nærheten av Fedje, og disse vil du finne om du bruker Expedias søkeverktøy med stikkordet hoteller i Fedje.

Overnatting i Fedje

Om du har funnet ditt hotellrom i Fedje eller omegn, så bør du ta en av rutebåtene ut til en eller flere av de flotte øyene i kommunen. Du kan godt bo på ulike øyer for å få med deg mer av de ulike miljøene. Det er ikke vanskelig å finne billig overnatting i Fedje.

Å komme seg til Fedje

Når du søker etter flyreiser til Fedje, så er det Bergen Lufthavn, Flesland som er det beste alternativet. Her er det to timers reisevei ut til Fedje, inklusive ferge. For å leie bil i Fedje må du hente den på flyplassen, eller i Bergen. Fedje kaller seg selv landsbyen i havet, og her er det mange ulike småplasser rundt på øyene. Det går for eksempel an å overnatte på et av fyrene i kommunen. Taxibåt, eller leiebåt anbefales, så vel som bil, for å komme seg rundt. Søk gjerne etter billige reiser til Fedje hvor opphold og aktiviteter er inkludert.

Hav, natur og fiske

Har du funnet et hotellrom i Fedje eller omegn, så bør du prøve en av turløypene på hovedøya. Fedje er værhardt og forblåst, uten skogvekst og dominert av lyngheier. Det er et særegent landskap mange synes gir en unik naturopplevelse. Nordsjøløypa består av tre stier som tar deg gjennom kultur- og naturhistorien på Fedje. Her finner du det som en gang var beite- og slåttemark, samt myr og lyngheier. På øya Fedje er det flere fiskevann, hvor det også går an å bade. Aurihopen ligger skjermet til ved storhavet, og er et fint sted for piknik. Dette stedet egner seg godt for barn som liker å boltre seg i naturen. Store og små kan utforske småvann, bekkefar, sjø og svaberg. Det finnes også fine bademuligheter, om været tillater det, i Aurihopen, og også på et sted som kalles Badestranda. Badestranda ligger ved Husavatnet. Her er det strand, plattinger og toalett og gode muligheter for padling og bading. På Fedje kan du besøke et båtbyggeverksted, for de har selvfølgelig en lys levende båtbygger på øya. Båtbyggeren lager tradisjonelle trebåter og åpner verkstedet sitt for besøkende i sommersesongen. Trenger du en bok mens du er på tur i øyriket Fedje? På fergekaia har de et bibliotek. Det er til overmål landets minste og er verd et besøk, enten du ønsker å låne en bok eller ei. Det finnes også et par kafeer og serveringssteder på Fedje, samt en landhandel med lokale matvarer. Fedje kan dessuten by på masse god, fersk fisk, selvfølgelig. Hvalkjøtt er en av de lokale spesialitetene. Fedje har et eget utsalg for hvalkjøtt, og hval serveres på de lokale spisestedene.

Lei gjerne båt eller kajakk i Fedje. Det finnes flere steder hvor du både kan bo, dra på fisketur og leie båt. Om du liker padling, og værmeldingen er gunstig, så bør du dra på tur til det som kalles Øyane. Dette lille øyriket ligger litt nord for Fedje og bare ber om å bli utforsket. Dra også på tur til Hellisøy fyr. Det er naturligvis ubemannet i moderne tid og fyrvokterboligen leies ut. Et flott sted både for dagsturer og overnatting.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Fedje