Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Nylige anmeldelser av Emirates

Jul 9, 2019

For kort setebelte og smale seter. Ikke komfortabelt å sitte så mange timer. Ikke alle alle tynne ! :(

Apr 1, 2019

Akkurat det flyet vi hadde, bør nok ha en oppgradering av underholdnings skjermene, de levde sitt eget liv og vanskelig å bruke

Feb 23, 2019

Alt gikk bra.

Dec 20, 2018

Ein del rot med buss som var satt opp i fra Dubai til Abu Dhabi, førte til at bussen var 50min forsinka ved avgang.

Nov 11, 2018

Første gang med Emirates. En positiv opplevelse!

Oct 7, 2018

Alt var helt supert

Sep 9, 2018

Love Emirates

Emirates-flyvninger på Expedia.no

Søk hos Expedia og finn det beste utvalget av Emirates flybilletter til din reise. Emirates og Expedia samarbeider tett for å tilby deg de laveste prisene og de mest fleksible avreise- og ankomsttidene. Expedia ønsker å tilby deg en komfortabel og uforglemmelig flyreise til en rimelig pris. Fly med Emirates i dag og opplev forskjellen.

Emirates er en svært god partner av Expedia, og sammen tilbyr vi alt du trenger for å bestille din neste flyvning med Emirates. Emirates tilbyr et stort utvalg av billige flybilletter, enten du planlegger å reise god tid i forveien eller ønsker å kjøpe restplasser kort tid før flyvningen. Fly med stil og komfort, vel vitende om at alle dine reisebehov vil bli tilfredsstilt under flyvningen, slik at din flyreise blir så på optimal som overhodet mulig. Emirates flyvninger gir deg stor fleksibilitet med et bredt utvalg av avreise- og landingstidspunkt. Ved å bestille reisen hos Expedia, har du de beste verktøyene tilgjengelig for å planlegge reisen, slik som blant annet automatisk prisvarsling og ulike kalenderverktøy. Bruk disse til å finne de beste flybillettene for deg. Hvis du foretrekker å snakke med en representant for Expedia.no, er vi tilgjengelige 08.00-22.00 mandag til fredag, 09.00-22.00 lørdag, søndag og helligdager. Ring oss på 800 36 401. Bestiller du Emirates flybilletter hos Expedia, forsikrer vi deg om at du har valgt de beste flybillettene til den laveste prisen.