Beitostølen

Hoteller i Beitostølen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Beitostølen

Herangtunet Boutique Hotel Norway
3 out of 5
Herangtunet Volbusvegen 17, Øystre Slidre, Oppland
1 549 kr
per natt
17. nov.–18. nov.
4.8/5Enestående! (13 anmeldelser)
Knallbra!🤗

"Utrolig vennlig og imøtekommende personale!😃 Fantastisk mat og like fantastiske omgivelser og atmosfære!🤗😋 En skjult perle!🤗"…"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2019

Herangtunet Boutique Hotel Norway
Bergo Hotel, Leiligheter og Hytter
3 out of 5
Bygdinvegen 3782, Beitostolen, Øystre Slidre, Oppland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
595 kr
per natt
15. des.–16. des.
4/5Veldig bra! (30 anmeldelser)
Beitostølen

"En fin plass hvor du ble tatt godt i mot. Parkering i kjeller og ute. Rommene var fine, sov godt. Maten var veldig god. Hyggelig kelner. Wifi var vel litt dårlig. Raskere med 4G"…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

Bergo Hotel, Leiligheter og Hytter
Radisson Blu Resort, Beitostolen
4 out of 5
Beitostolen, Øystre Slidre, Oppland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 390 kr
per natt
24. nov.–25. nov.
4.1/5Veldig bra! (442 anmeldelser)

"Trivelig sted og god frokost. Anbefales på det varmeste"…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2019

Radisson Blu Resort, Beitostolen
Bitigrenda B
3.5 out of 5
Bygdinvegen 3700 B, Øystre Slidre
1 208 kr
per natt
26. nov.–27. nov.
Bitigrenda B
Bitigrenda I
3.5 out of 5
Bygdinvegen 3700 I, Øystre Slidre
987 kr
per natt
26. nov.–27. nov.
Bitigrenda I
Bitihorn Grendehytte
3.5 out of 5
Størrtjednvegen 4, Øystre Slidre
Hent priser
Bitihorn Grendehytte
Bitigrenda G
3.5 out of 5
Bygdinvegen 3700 G, Øystre Slidre
1 207 kr
per natt
8. des.–9. des.
Bitigrenda G
Beitobrinken 3 - 19
3.5 out of 5
Beitobrinken 3, Øystre Slidre
Hent priser
Beitobrinken 3 - 19
Beitobu Grendehytte
3.5 out of 5
Størrtjednvegen 18, Øystre Slidre
Hent priser
Beitobu Grendehytte
Bitigrenda L
3.5 out of 5
Bygdinvegen 3700 L, Øystre Slidre
1 208 kr
per natt
26. nov.–27. nov.
Bitigrenda L
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Beitostølen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Beitostølen

Hotell Beitostølen: Det lille tettstedet Beitostølen har et begrenset antall hoteller, og da dette er et populært feriereisemål, kan det lønne seg å være tidlig ute med bestillingen av et overnattingssted her. Særlig om vinteren tiltrekkes mange turister av de utmerkede ski-, slalåm- og snøbrettforholdene i dette storslåtte området.

Beitostølen: Vintersportaktiviteter og flott natur

Beitostølen i Øystre Slidre i Oppland ligger ved Jotunheimen og kan by på nydelig natur og en rekke muligheter for å drive med ulike typer aktiviteter. Skisesongen varer vanligvis fra rundt november til april, og resten av året kan man drive med blant annet turgåing, sykling og klatring i disse vakre omgivelsene.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell på Beitostølen

Beitostølen er et paradis for de som liker å holde seg aktive ute i naturen. Om vinteren kan du for eksempel drive med skisportaktiviteter i Beitostølen skisenter eller Raudalen alpinsenter. I begge disse områdene kan du blant annet stå på slalåmski og snøbrett. Det finnes i tillegg en rekke langrennsløyper på Beitostølen. For de minste finnes det en egen skibakke og heis, og det tilbys dessuten et lekeland og et område hvor de kan kjøre snøscooter. De som ikke har lært å stå på ski ennå, kan bli med på et kurs gjennom den lokale skiskolen.

Det finnes imidlertid nok av tilbud for de som ikke er interessert i å stå eller gå på ski også. Om vinteren kan du for eksempel ta en tur med hundeslede her, eller du kan prøve snørafting eller pilking. Om sommeren kan du i stedet dra fra ditt hotellrom til sommerparken, som blant annet byr på en bobbane, en bilbane, en trampoline og et klatretårn. Liker du å ri, kan du videre bli med på en organisert ridetur i det vakre landskapet. Foretrekker du å komme deg rundt på dine egne føtter, kan du bestige fjellet Bitihorn, som ligger ca. 1 600 meter over havet, og som byr på en fantastisk utsikt over områdene rundt. Andre aktiviteter du kan drive med på Beitostolen, er blant annet rafting, juvvandring, klatring, og svømming i Beitostølens tre bassenger.

Mat og uteliv

Etter en lang dag i skibakken eller på tur i fjellet smaker det ekstra godt med en matbit. Det finnes flere spisesteder på Beitostølen som serverer alt fra tapas til pizza, og noen av restaurantene er tilknyttet områdets overnattingssteder.

Det er om vinteren at det er mest liv etter mørkets frembrudd på Beitostølen, når det tilbys afterski på tettstedets puber. Foretrekker du en rolig kveld kan du nøye deg med en avslappende drink mens du beundrer solnedgangen gjennom et hotell- eller restaurantvindu.

Dra på shopping fra ditt hotell på Beitostølen

Du finner flere matbutikker og sportsutstyrsbutikker på Beitostølen, men bortsett fra dette er shoppingtilbudet her begrenset. Er du interessert i å kjøpe med deg suvenirer og lokalt produserte matvarer, finner du dette i sentrum, men det kan lønne seg å generelt sett bruke mer tid på utendørs aktiviteter i stedet for shopping mens du befinner deg på Beitostølen.

Beitostølen overnatting

Søk etter et hotell i Beitostølen. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Beitostølen ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Beitostølen.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Beitostølen. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Beitostølen for dine datoer.

Expedia gjør det enkelt for deg å bestille fly og hotell samtidig. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Beitostølen. Du kan også enkelt bestille leiebil til Beitostølen, for lettere å komme fram til destinasjonen.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Beitostølen