Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Beitostølen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Beitostølen

Radisson Blu Resort, Beitostolen
4 out of 5
Beitostolen, Øystre Slidre, Oppland
Hent priser
0.4 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (494 anmeldelser)
Koselig hotell med lun atmosfære

"Hotellet ligger svært sentralt til i forhold til slalåmbakke og skiløyper. Fin atmosfære og vennlig betjening. Buffeen var altfor dyr så vi valgte å ikke spise på hotellet"…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Radisson Blu Resort, Beitostolen
Bergo Hotel, Leiligheter og Hytter
3 out of 5
Bygdinvegen 3782, Beitostolen, Øystre Slidre, Oppland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 920 kr per natt
0.2 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (50 anmeldelser)
Veldig bra, anbefales

"Mykje bedre enn forventa. God planløysing, gode senger og reint og fint. Hadde alt av utstyr me trengte til oppholdet."…"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2020

Bergo Hotel, Leiligheter og Hytter
Gomobu Fjellstue
3 out of 5
Valtjednvegen, Vestre Slidre
Prisen er 1 000 kr per natt
29.2 km fra sentrum
4/5Very Good! (37 anmeldelser)

"Meget fint plassert. Ligger for seg seløv og er da stille og rolig der. Minus er at en ikke får innformasjon om at en må ta med laken til sengene og at de skal ha ekstra for vasking når du drar. Eg laget ikke noe stor nummer ut av det siden det bare var 180kr eller noko slikt. Men skal uansett innformerast ..."…"

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2019

Gomobu Fjellstue
Tinden Grendehytte
3.5 out of 5
Størrtjednvegen 12, Øystre Slidre
Hent priser
1.17 km fra sentrum
Tinden Grendehytte
Storhytta
3.5 out of 5
Øvrevegen 26, Øystre Slidre
Hent priser
0.57 km fra sentrum
Storhytta
Bitigrenda I
3.5 out of 5
Bygdinvegen 3700 I, Øystre Slidre
Hent priser
0.73 km fra sentrum
Bitigrenda I
Bitigrenda N
3.5 out of 5
Bygdinvegen 3700 N, Øystre Slidre
Hent priser
0.73 km fra sentrum
Bitigrenda N
Bitigrenda F
3.5 out of 5
Bygdinvegen 3700 F, Øystre Slidre
Hent priser
0.73 km fra sentrum
Bitigrenda F
Bitigrenda L
3.5 out of 5
Bygdinvegen 3700 L, Øystre Slidre
Hent priser
0.73 km fra sentrum
Bitigrenda L
Bitigrenda B
3.5 out of 5
Bygdinvegen 3700 B, Øystre Slidre
Hent priser
0.73 km fra sentrum
Bitigrenda B
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Beitostølen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Beitostølen

Hotell Beitostølen: Det lille tettstedet Beitostølen har et begrenset antall hoteller, og da dette er et populært feriereisemål, kan det lønne seg å være tidlig ute med bestillingen av et overnattingssted her. Særlig om vinteren tiltrekkes mange turister av de utmerkede ski-, slalåm- og snøbrettforholdene i dette storslåtte området.

Beitostølen: Vintersportaktiviteter og flott natur

Beitostølen i Øystre Slidre i Oppland ligger ved Jotunheimen og kan by på nydelig natur og en rekke muligheter for å drive med ulike typer aktiviteter. Skisesongen varer vanligvis fra rundt november til april, og resten av året kan man drive med blant annet turgåing, sykling og klatring i disse vakre omgivelsene.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell på Beitostølen

Beitostølen er et paradis for de som liker å holde seg aktive ute i naturen. Om vinteren kan du for eksempel drive med skisportaktiviteter i Beitostølen skisenter eller Raudalen alpinsenter. I begge disse områdene kan du blant annet stå på slalåmski og snøbrett. Det finnes i tillegg en rekke langrennsløyper på Beitostølen. For de minste finnes det en egen skibakke og heis, og det tilbys dessuten et lekeland og et område hvor de kan kjøre snøscooter. De som ikke har lært å stå på ski ennå, kan bli med på et kurs gjennom den lokale skiskolen.

Det finnes imidlertid nok av tilbud for de som ikke er interessert i å stå eller gå på ski også. Om vinteren kan du for eksempel ta en tur med hundeslede her, eller du kan prøve snørafting eller pilking. Om sommeren kan du i stedet dra fra ditt hotellrom til sommerparken, som blant annet byr på en bobbane, en bilbane, en trampoline og et klatretårn. Liker du å ri, kan du videre bli med på en organisert ridetur i det vakre landskapet. Foretrekker du å komme deg rundt på dine egne føtter, kan du bestige fjellet Bitihorn, som ligger ca. 1 600 meter over havet, og som byr på en fantastisk utsikt over områdene rundt. Andre aktiviteter du kan drive med på Beitostolen, er blant annet rafting, juvvandring, klatring, og svømming i Beitostølens tre bassenger.

Mat og uteliv

Etter en lang dag i skibakken eller på tur i fjellet smaker det ekstra godt med en matbit. Det finnes flere spisesteder på Beitostølen som serverer alt fra tapas til pizza, og noen av restaurantene er tilknyttet områdets overnattingssteder.

Det er om vinteren at det er mest liv etter mørkets frembrudd på Beitostølen, når det tilbys afterski på tettstedets puber. Foretrekker du en rolig kveld kan du nøye deg med en avslappende drink mens du beundrer solnedgangen gjennom et hotell- eller restaurantvindu.

Dra på shopping fra ditt hotell på Beitostølen

Du finner flere matbutikker og sportsutstyrsbutikker på Beitostølen, men bortsett fra dette er shoppingtilbudet her begrenset. Er du interessert i å kjøpe med deg suvenirer og lokalt produserte matvarer, finner du dette i sentrum, men det kan lønne seg å generelt sett bruke mer tid på utendørs aktiviteter i stedet for shopping mens du befinner deg på Beitostølen.

Beitostølen overnatting

Søk etter et hotell i Beitostølen. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Beitostølen ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Beitostølen.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Beitostølen. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Beitostølen for dine datoer.

Expedia gjør det enkelt for deg å bestille fly og hotell samtidig. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Beitostølen. Du kan også enkelt bestille leiebil til Beitostølen, for lettere å komme fram til destinasjonen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Beitostølen?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Bergo Hotel, Leiligheter og Hytter et av de beste valgene for turen din. Et overnattingssted 3 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Radisson Blu Resort, Beitostolen er også et bra valg for oppholdet ditt.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Beitostølen hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste rombestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan du kanskje avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Beitostølen.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man reiser med barn til Beitostølen?
Radisson Blu Resort, Beitostolen er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet barnebasseng og en restaurant.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Beitostølen?
Radisson Blu Resort, Beitostolen er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet skimuligheter rett utenfor og en restaurant.
Hva er det beste spahotellet i Beitostølen?
Radisson Blu Resort, Beitostolen er blant de beste spahotellene med restaurant, innendørs basseng, helsestudio og bar/lounge. Senk skuldrene og slapp av i badstuen.
Hvordan er det å overnatte i Beitostølen?
Beitostølen har mye å tilby sine besøkende, blant annet spisestedene. Folk som besøker byen, setter også pris på en hyggelig lokalbefolkning. I Beitostølen kan du velge mellom 15 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Beitostølen?
Blant severdighetene i storregionen finner du Helin plantepark og Ølberg.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Beitostølen?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C, og de kaldeste månedene er desember og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Beitostølen er 959 mm.

Nylige anmeldelser i Beitostølen

Flere reisealternativer