Hoteller nær BAM

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller ved BAM i Mons

Søk etter hoteller i BAM på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i BAM ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i BAM
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i BAM
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i BAM. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i BAM
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i BAM – så lenge de varer

Nylige anmeldelser i BAM

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt BAM?
BAM ligger i en trendy del av Mons som er særlig kjent for et godt utvalg av restauranter. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 12 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste overnattingsstedet i nærheten av BAM?
Apart - Hotel Saint Georges: et leilighetshotell 3 stjerner har både en restaurant og gratis wi-fi. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna BAM og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Noen andre bra alternativer ikke langt unna er blant annet Martin’s Dream Hotel og Saint James.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i BAM?
Ja, de aller fleste hotellbestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter med <<Gratis avbestilling>> for å se de beste alternativene i BAM.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av BAM?
Sett av tid til å se på de flotte samlingene på Mons Memorial Museum, Maison van Gogh og Mons Doudou museum. Stikk innom Hotel de Ville, Klokketårnet i Mons og De neolittiske flintgruvene i Spiennes for å lære litt mer om området. Ta en avslappende ettermiddag ute i friluft i Jardin du Mayeur eller Vitenskapelig eventyrpark.