Hoteller i Ayia Napa

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Ayia Napa

Anthea Hotel Apartments
3 out of 5
Nissi Avenue, Ayia Napa
Hent priser
3/5 (27 anmeldelser)

"Super fin lille lejlighed til billige penge, central beligenhed midt i Ayia Napa, pool tæt på , lækker strand ca 500m, Nissi Beach er et besøg værd , dog mange mennesker, alt i alt et dejligt sted"…"

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019

Anthea Hotel Apartments
Abacus Suites
3.5 out of 5
34 Nissi Avenue, Ayia Napa
Hent priser
4.8/5Exceptional! (20 anmeldelser)
Moderne

"Moderne, god frokost og nytt. Trafikkstøy."…"

Anmeldelse skrevet 12. nov. 2018

Abacus Suites
Napa Plaza Hotel-Adults Only
4 out of 5
Archiepiskopou Makariou III, 12, Ayia Napa
Hent priser
4.3/5Excellent! (432 anmeldelser)

"Sentralt og god frokost. Følte at gulvet ikke var vasket og rent etter rengjøring"…"

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2019

Napa Plaza Hotel-Adults Only
Evabelle Napa Hotel Apartments
3 out of 5
38 Nissi Avenue, Ayia Napa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
272 kr
per night
Feb 25 - Feb 26
3.7/5Good! (33 anmeldelser)
Opphold Evabelle

"Har bodd der i 3 uker nå...Ok hotell med middels standar..Rengjøring ved innsjekking meget dårlig... Måtte bruke mange timer på rengjøring på hele leiligheten selv.. Hadde inntrykk av at det var gulvene de vasket,ikke resten..Så det blir ikke Evabelle ved en senere anledning på meg...Greit at vi ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. mai 2019

Evabelle Napa Hotel Apartments
Napa Mermaid Hotel & Suites
4 out of 5
45 Kryou Nerou, Ayia Napa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
717 kr
per night
Feb 28 - Feb 29
4.5/5Wonderful! (375 anmeldelser)
Excellent staff

"Very friendly and nice staff. Surprised us with a birthday cake when they found out about my partner’s birthday. Location is very near the beach. We had a sea view Room and was perfect. Breakfast buffet has a good variety but the same every day. It’s the only hotel we’ve been where Drinks were not ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. jul. 2019

Napa Mermaid Hotel & Suites
Adams Beach Hotel
5 out of 5
Nissi Avenue Ayia Napa, Ayia Napa
Hent priser
3.9/5Very Good! (296 anmeldelser)

"Beautiful place and greate service! Only minus was the breakfast which was OK, and the extremely hard and uncomfortable beds. Everything else was very good."…"

Anmeldelse skrevet 12. apr. 2019

Adams Beach Hotel
Alion Beach Hotel
5 out of 5
Kryou Nerou 38, Limanaki Beach, Ayia Napa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 112 kr
per night
Feb 25 - Feb 26
4.6/5Wonderful! (325 anmeldelser)
Clean, close to the beach and very nice staff!

"This hotel experience was amazing! We went three girls on a vacaytion. We were nicely informed at check-in and treated well throughout our whole stay. The staff was nice and the hotel was overall clean and neat and it had a luxurious feel to it. The spa also was amazing with a lot of different treatments ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. jul. 2018

Alion Beach Hotel
Vassos Nissi Plage Hotel
4 out of 5
83 Nissi Avenue, Ayia Napa
Hent priser
4.3/5Excellent! (111 anmeldelser)
Flott hotell!

"Meget godt fornøyd, bra hotell med gode muligheter for å utvikle seg til å bli i toppklasse."…"

Anmeldelse skrevet 27. jun. 2016

Vassos Nissi Plage Hotel
Napa Gem Luxury Suites
4 out of 5
Kranidioti Street, Kseropotamou 54, Ayia Napa
Hent priser
4.5/5Wonderful! (22 anmeldelser)

"Es war sehr schön eingerichtet, sehr modern, hatte alle ausstattungen. Man ist sehr unter sich, hat sein privatbereich. Einfach top. Das einzige war die baustelle neben an."…"

Anmeldelse skrevet 23. nov. 2019

Napa Gem Luxury Suites
AMARANDE Adults Only
4 out of 5
47 Kriou Nerou Street, Ayia Napa
Hent priser
AMARANDE Adults Only
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Ayia Napa
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Ayia Napa

Hotell Ayia Napa: Ayia Napa er en by i distriktet Famagusta på Kypros, og har lenge vært et populært reisemål for nordmenn, både på grunn av det fantastiske klimaet og de flotte strendene. Mange omtaler Ayia Napa som Kyrpos’ svar på Ibiza, for i byen er det uten tvil fest og moro som er hovedfokus.

Siden stedet er et meget populært reisemål for turister, også fra andre land enn Norge, er hotellutvalget meget godt. Du finner hoteller med alt fra 1 stjerne til 5 stjerner, og prisnivået er mye hyggeligere enn i Norge. De fleste hotellene ligger i mellomsjiktet, og hotellrommene er ofte enkelt utstyrt. Benytter du deg av Expedia når du skal bestille hotell, har du gode muligheter til å finne et billig hotell i Ayia Napa.

Ayia Napa: byen som aldri står stille

Som nevnt er det fest og moro som er hovedfokuset i denne byen, og utelivet er svært heftig. Det er spesielt ungdom fra Storbritannia og Skandinavia som reiser hit, men det kommer også mange tilreisende fra resten av Europa. Du kan lese mer om utelivet nedenfor. Byen kan imidlertid også være et godt reisemål for barnefamilier, så lenge man vet hvor man skal bosette seg. Selv om Ayia Napa har et festrykte, er byen uten tvil det beste badestedet på Kypros.

Severdigheter og attraksjoner

Det er mye spennende å se som turist i Ayia Napa. I byen er det noen kapeller som er vel verdt et besøk, spesielt dersom man er interessert i arkitektur. Det er også et ganske nytt museum i byen som tar for seg havet utenfor Ayia Napa. Det arrangeres også en rekke utflukter med buss til hovedstaden Nicosia, hvor det blant annet er et flott arkeologisk museum.

Men det er selvsagt stredene som er byens aller største attraksjon, og det er fem-seks langgrunne strender med flott sand man kan velge mellom. Grecian Bay ligger like ved sentrum og er 1,5 km lang. På strendene kan du kose deg med aktiviteter som pedalbåt, vindsurfing, snorkling og dykking.

Uteliv

Selve midtpunktet for utelivet i Ayia Napa sentrerer seg rundt det gamle klostertorget i sentrum. Her ligger det et titalls diskoteker, hundrevis av barer og en rekke restauranter. Stedene holder det gående fra tidlig morgen til rundt klokken fire på natten, når de siste diskotekene stenger. På dagtid skjer det ofte også mye på stranden, hvor det også er en rekke strandbarer hvor man kan kose seg med en drink mens man venter på kveldens festligheter.

Familieferie i Ayia Napa

Familier som reiser til Ayia Napa gjør lurt i å bestille seg inn på et hotell litt i utkanten av byen, som markedsfører seg som et familiehotell. Foruten stranden er det mye spennende man kan gjøre med hele familien i byen. Dersom barna er gamle nok, kan man prøve seg på go-kart eller minigolf, men det er WaterWorld noen kilometer vest for byen som er den store attraksjonen. Her finner du det meste av attraksjoner du forventer i et badeland, og det passer perfekt for hele familien.

Hotellbestilling: Ayia Napa

Søk etter et hotell i Ayia Napa. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Ayia Napa ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Ayia Napa.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Ayia Napa. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Ayia Napa for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Ayia Napa. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Ayia Napa.

Ofte stilte spørsmål

Nylig bestilte hoteller i Ayia Napa

Nylige anmeldelser i Ayia Napa

Flere reisealternativer