Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Antiparos

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Antiparos

Sunset Vibes nyt en Fantastisk Utsikt Over Havet og 180 Grader og Lysende Himmel
Hent priser
0.74 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Incredible!

"From the moment we arrived we were amazed at the incredible beauty of the view from the home. Our hosts were happy and lovely and helped in any way we needed. We could not have asked for a better experience. From the location to the cleanliness of the home to the beautiful way Fani and Demitri treated ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Sunset Vibes nyt en Fantastisk Utsikt Over Havet og 180 Grader og Lysende Himmel
Sjarmerende, Kykladene Typisk Fritidsbolig med Fantastisk 180 Graders Utsikt Over Havet
Hent priser
0.86 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (18 anmeldelser)
Small house, great experience! Definitely worthy

"We’had great times at the house and in Antiparos. Location is perfect, both secluded and close to beaches. We wish we could have stayed longer there !"…"

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2019

Sjarmerende, Kykladene Typisk Fritidsbolig med Fantastisk 180 Graders Utsikt Over Havet
Kastro House med Utsikt Over det Gamle Venetianske Slottet i Sentrum
Vindmøllehus med Privat Basseng ved en Annen øy
Agios Georgios, Antiparos, South Aegean
Hent priser
1.04 km fra sentrum
Vindmøllehus med Privat Basseng ved en Annen øy
En Annen øy - Gerani House
Agios Georgios, Antiparos, South Aegean
Hent priser
1.26 km fra sentrum
En Annen øy - Gerani House
Antiparos Luxury Maisonettes
3.5 out of 5
Agios Georgios, Antiparos
Hent priser
2.08 km fra sentrum
Antiparos Luxury Maisonettes
Theologos Beach
2 out of 5
Antiparos - Pounta, Antiparos, Antiparos Island
Hent priser
8.12 km fra sentrum
Theologos Beach
Galanis Place
1 out of 5
ANTIPAROS TOWN, Antiparos
Prisen er 432 kr per natt
7.66 km fra sentrum
4/5Very Good! (1 anmeldelse)

"Galinis Place is a quaint Apt/hotel situated close to the Main Street in Antiparos. Our room was clean and spacious with a beautiful terrace."…"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2019

Galanis Place
Theologos Place
2 out of 5
Kaloudia, Antiparos, Antiparos
Hent priser
8 km fra sentrum
Theologos Place
Soros Beach
3 out of 5
Soros, Antiparos, Antiparos
Prisen er 1 205 kr per natt
3.7 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (17 anmeldelser)
Bilder stemmer ikke helt med virkeligheten!

"Ikke spesielt barnevennlig og langt unna sentrum. Det går en vei gjennom baren ved stranden, bildene på nettsiden er ikke korrekt. Dyrt i tillegg til at du må betale for solsenger 25 euro per dag og disse må du kjøpe før kl. 11 samme dag. Ikke spesielt privat strand og ingen fordeler ved å ha rom ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019

Soros Beach
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Antiparos
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Antiparos

Hotell Antiparos: Leter du etter overnatting i Antiparos? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Antiparos, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Antiparos eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Antiparos, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Antiparos?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Soros Beach et av de beste valgene for turen din. Et leilighetshotell 3 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre muligheter er Theologos Place og Theologos Beach.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Antiparos hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Antiparos.
Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Antiparos?
Soros Beach er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et leilighetshotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Attraksjoner som Aqua Fun badeland og Aqua Paros - Water Park ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par som skal reise til Antiparos?
Villa Artemis er et overnattingssted 3,5 stjerner. en villa er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med et utendørsbasseng og gratis wi-fi.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Antiparos?
Soros Beach er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et leilighetshotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og tekjøkken på rommet. Oliaros Seaside Lodge er også et alternativ for deg og kjæledyret ditt.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Antiparos?
Oliaros Seaside Lodge er et bra valg for strandferien. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Psaraliki strand eller Agios Georgios-stranden.
Hvordan er det å overnatte i Antiparos?
Antiparos har mye å tilby sine besøkende, blant annet templene, parkene og de guidede turene. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet sjøutsikten. Noen av de mest populære attraksjonene i området er Santa Maria strand, Agios Prokopios strand og Plaka strand. I Antiparos kan du velge mellom 64 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Antiparos?
Psaraliki strand, Agios Georgios-stranden og Antiparos-hulen er noen eksempler på byens vakre natur. I området finner du også Santa Maria strand og Agios Prokopios strand.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Antiparos?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 24 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på 12 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Antiparos er 523 mm.

Nylige anmeldelser i Antiparos

Flere reisealternativer