Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Alkmaar

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Alkmaar

King's Inn City Hostel - Hotel Alkmaar
3 out of 5
Koningsstraat 6, Alkmaar
Prisen er 686 kr per natt
0.23 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (201 anmeldelser)
Some noise, clean rooms

"Some noise at night, and no access to fresh air in the room. Clean rooms and nice common area. Nicely situated in the city centre."…"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2017

King's Inn City Hostel - Hotel Alkmaar
Nikki's Holiday Home
3 out of 5
Laat 117e, Alkmaar
Hent priser
0.11 km fra sentrum
Nikki's Holiday Home
Hus med en Rolig Beliggenhet nær Sentrum, Strand og Sanddyner
Hent priser
1.18 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (6 anmeldelser)
Super Wohnung

"zentral gelegen, geräumig, gut zu erreichen, prima Vermieter- was will man mehr? alles klasse"…"

Anmeldelse skrevet 26. okt. 2019

Hus med en Rolig Beliggenhet nær Sentrum, Strand og Sanddyner
Casa Nora
3.5 out of 5
Achterstraat 4, Alkmaar, Noord-Holland
Hent priser
0.22 km fra sentrum
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Alkmar centro

"Buona posizione,poco attrezzata la cucina,lenzuola del divano al piano terra non conformi.Nel complesso soggiorno piacevole"…"

Anmeldelse skrevet 20. nov. 2019

Casa Nora
Hotel Stad en Land
3 out of 5
Stationsweg 92-94, Alkmaar
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 633 kr per natt
0.96 km fra sentrum
4/5Very Good! (111 anmeldelser)
Ligg unna.

"Rommet lå i andre etg, og trappen opp var så bratt og trang at vi ikke fikk med bagasjen opp til rommet. Måtte gå til bilen for og hente det mest nødvendige for natten, før vi fant et hotell vi kunne bytte til. Vi ble bedt om å betale før vi fikk se rommet og plasseringen. På tross av at rommet lå ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. aug. 2018

Hotel Stad en Land
Alkmaar Lodge er en Attraktiv og Trendy Privat Leilighet nær Sentrum
Hent priser
1.16 km fra sentrum
5/5Exceptional! (29 anmeldelser)
Einfach toll

"Wir würden immer wieder die Alkmaar Lodge mieten. Uns hat alles super gefallen, vom Check-In, der Sauberkeit, Genauigkeit des Inserats bis hin zur zentralen Lage (innerhalb 10-15 Minuten ist man in der Innenstadt Alkmaars). Die Lodge ist mit sehr viel Liebe zum Detail eingerichtet, was uns sehr gefallen ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. jan. 2020

Alkmaar Lodge er en Attraktiv og Trendy Privat Leilighet nær Sentrum
Amrâth Hotel Alkmaar
4 out of 5
Geestersingel 15, Alkmaar
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 908 kr per natt
0.81 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (708 anmeldelser)

"Frokost er ikke så bra. Lite utvalg av pålegg. Prisen stå ikke i forhold til utvalget. Har heller tatt meg en tur inn til byen og spist frokost i en av de små koselige cafetaria"…"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2019

Amrâth Hotel Alkmaar
Apartment Trendy
4 out of 5
Achterstraat 35, Alkmaar
Prisen er 971 kr per natt
0.12 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (10 anmeldelser)
Voor herhaling vatbaar

"Lekker in het centrum, goed te doen met parkeren in de buurt. Eeg sfeer vol zelf met de kerstdagen. Zeker de moeite waard om nog een keer er heen te gaat. Top"…"

Anmeldelse skrevet 29. des. 2019

Apartment Trendy
Grand Hotel Alkmaar
4 out of 5
Gedempte Nieuwesloot 36, Alkmaar
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 816 kr per natt
0.27 km fra sentrum
4/5Very Good! (145 anmeldelser)

"fint hotell, store rom og god frokost. Veldig sentralt. Litt for myke senger for vår smak, men ellers helt topp."…"

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2018

Grand Hotel Alkmaar
Et 35m2 Studio i Altstad fra Alkmaar!
Verdronkenoord 84, Alkmaar, Nord-Holland
Hent priser
0.14 km fra sentrum
5/5Exceptional! (4 anmeldelser)
schöne Unterkunft im Herzen von Alkmaar

"Schöne Unterkunft mitten in der Stadt, ideal für uns als Paar mit kleinem Baby und Hund, alles ist fußläufig zu erreichen. Es hat uns sehr gut gefallen."…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2019

Et 35m2 Studio i Altstad fra Alkmaar!
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Alkmaar
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Alkmaar

Hotell Alkmaar: Leter du etter overnatting i Alkmaar? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Alkmaar, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Alkmaar eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Alkmaar, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Alkmaar?
Amrâth Hotel Alkmaar er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis wi-fi og en bar. Noen andre gode valg basert på anmeldelser fra reisende er Grand Hotel Alkmaar og Wolf Hotel Kitchen & Bar.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Alkmaar hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før planlagt ankomst. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Alkmaar.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Alkmaar?
Basert på anmeldelser er King’s Inn City Hostel - Hotel Alkmaar et populært overnattingssted med 3 stjerner. et overnattingssted passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Alkmaar?
Wolf Hotel Kitchen & Bar er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og vaskeritjenester. Noen andre alternativer for familieturen er Golden Tulip Hotel Alkmaar og King’s Inn City Hostel - Hotel Alkmaar. Attraksjoner som NDSM Werf og Opplev Volendam ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk tur til Alkmaar?
Grand Hotel Alkmaar er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med flatskjerm-TV og kaffetrakter.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Alkmaar?
Golden Tulip Hotel Alkmaar er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet spa med full service og gratis wi-fi. Noen andre alternativer for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Grand Hotel Alkmaar og College Hotel Alkmaar.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Alkmaar?
Amrâth Hotel Alkmaar er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. et overnattingssted kan dessuten friste med en restaurant og gratis wi-fi. To andre alternativer nær stranden er Hotel Stad en Land og Wolf Hotel Kitchen & Bar. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Bergen aan Zee strand eller Egmond aan Zee-stranden.
Hva er det beste boutique-hotellet i Alkmaar?
Grand Hotel Alkmaar er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar.
Hva er det beste overnattingsstedet i Alkmaar for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel Stad en Land er et populært overnattingssted 3 stjerner, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. et hotell kan blant annet friste med restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil lære mer om stedets historie, er Grand Hotel Alkmaar og King’s Inn City Hostel - Hotel Alkmaar. Du kan også besøke kjente landemerker som Waag, Vismarkt og Waagplein.
Hva er det beste spahotellet i Alkmaar?
Golden Tulip Hotel Alkmaar er blant de beste spahotellene med restaurant, døgnåpent treningssenter og bar/lounge. Tilbring en ettermiddag på Beauty Therapy by Angie med blant annet ansiktsbehandlinger, massasje med varme steiner og refleksologi.
Hvordan er det å overnatte i Alkmaar?
Alkmaar kan by på gode shoppingmuligheter, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over katedralen, museene og bryggeriene. En av områdets mest populære attraksjoner er NDSM Werf. I Alkmaar kan du velge mellom 36 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Alkmaar?
Blant byens kulturattraksjoner finner du Hollands Kaasmuseum og Stedelijk museum. Her finner du dessuten severdigheter som Waag, Vismarkt og Waagplein. I tillegg finner du NDSM Werf i området.

Nylige anmeldelser i Alkmaar

Flere reisealternativer