Alitalia flybilletter - reis billig med Expedia

Populære flyreiser med Alitalia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på for enveisflyvninger og 13 704 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

ITA Airways

Alitalia-flyvninger på Expedia.no

Søk hos Expedia og finn det beste utvalget av Alitalia flybilletter til din reise. Alitalia og Expedia samarbeider tett for å tilby deg de laveste prisene og de mest fleksible avreise- og ankomsttidene. Expedia ønsker å tilby deg en komfortabel og uforglemmelig flyreise til en rimelig pris. Fly med Alitalia i dag og opplev forskjellen.

Alitalia er en svært god partner av Expedia, og sammen tilbyr vi alt du trenger for å bestille din neste flyvning med Alitalia. Alitalia tilbyr et stort utvalg av billige flybilletter, enten du planlegger å reise god tid i forveien eller ønsker å kjøpe restplasser kort tid før flyvningen. Fly med stil og komfort, vel vitende om at alle dine reisebehov vil bli tilfredsstilt under flyvningen, slik at din flyreise blir så på optimal som overhodet mulig. Alitalia flyvninger gir deg stor fleksibilitet med et bredt utvalg av avreise- og landingstidspunkt. Ved å bestille reisen hos Expedia, har du de beste verktøyene tilgjengelig for å planlegge reisen, slik som blant annet automatisk prisvarsling og ulike kalenderverktøy. Bruk disse til å finne de beste flybillettene for deg. Hvis du foretrekker å snakke med en representant for Expedia.no, er vi tilgjengelige 08.00-22.00 mandag til fredag, 09.00-22.00 lørdag, søndag og helligdager. Ring oss på 800 36 401. Bestiller du Alitalia flybilletter hos Expedia, forsikrer vi deg om at du har valgt de beste flybillettene til den laveste prisen.