Agadir

Hoteller i Agadir

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hotell i Agadir

Timoulay Hotel & Spa Agadir
4 out of 5
Cité Founty F6 Baie des palmiers, Agadir
623 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
4.4/5Utmerket! (500 anmeldelser)

"Supert hotell med nydelig frokost og god service! Store hotellrom med veranda og fint svømmebasseng. 10min til stranda. 5min i taxi til den delen av strandpromenaden som det er endel restauranter."…"

Anmeldelse skrevet 7. mai 2019

Timoulay Hotel & Spa Agadir
Sofitel Agadir Royal Bay Resort
5 out of 5
Bp 226 Cite Founty P4, Baie Des Palmiers, Agadir
1 013 kr
per natt
10. nov.–11. nov.
4/5Veldig bra! (485 anmeldelser)
Veldig bra!

"Vi hadde 5 overnattinger og trivdes kjempegodt. Fint rom, flott uteområde, rolig og veldig god service"…"

Anmeldelse skrevet 9. apr. 2019

Sofitel Agadir Royal Bay Resort
Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa
5 out of 5
Baie des Palmiers, Cite Founty P5, Secteur touristique, Agadir
1 368 kr
per natt
20. nov.–21. nov.
4.3/5Utmerket! (300 anmeldelser)
Super hotelø

"Helt fantastisk hotell.personaøet var så behjelpelig og hyggelige. Rommene ble ryddet 2 ganger om dagen.anbefaler på det sterkeste"…"

Anmeldelse skrevet 15. nov. 2017

Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa
Royal Atlas
5 out of 5
BD 20 Aout, BP 20012, Agadir
1 024 kr
per natt
16. nov.–17. nov.
3.7/5Bra! (299 anmeldelser)

"Vasker dårlig, bytter ikke ut handduker hver gang de vasker og vi ble frastjålet et bankkort fra rommet vårt. maten på hotellet er ikke noe imponerende, samt overpriset i forhold til hva man kan spise på byens restauranter"…"

Anmeldelse skrevet 17. jun. 2018

Royal Atlas

Finner du ikke det du er ute etter?

Prøv å sortere med disse alternativene.

Bianca Beach Family & Resort
5 out of 5
Marina secteur balneaire-Quai Est Et Ou, Quai Est Et Ouest, Agadir
700 kr
per natt
16. nov.–17. nov.
3.3/5 (71 anmeldelser)
Chill

"Topp personale, litt slitt hotell, dårlig med kjøkkenutstyr men så rimelig å gå ut å spise på restaurant at dette ikke gjorde noe. Fantastisk strand og resepsjonen var veldig behjelpelige med å finne utflukter til vår familie. Rommene har fin utsikt. Alle kjempefornøyde."…"

Anmeldelse skrevet 26. feb. 2019

Bianca Beach Family & Resort
Hôtel Club Al Moggar
3.5 out of 5
Boulevard Mohamed V, Agadir, Souss massa daraa
433 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
3.3/5 (243 anmeldelser)

"Almoggar har et fantastisk parkanlegg rundt hotellkomplekset. Beliggenheten er flott, nær sjøen og en flott strandpromenade! Hotellet gjennomfører i disse dager en del renovering. Skal være ferdig til 31.3. Hotellrommene er store, og kunne vært av bedre standard, men det blir gjort rent hver dag ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. mar. 2019

Hôtel Club Al Moggar
Mogador Al Madina
4 out of 5
Boulevard Du 20 Aout, Secteur Balnéaire, Agadir
Hent priser
3.6/5Bra! (199 anmeldelser)

"Very nice location close to the Beach,nice swimmingpool pool. The rooms are okey But needs a makeup over soon. Breakfast is not exactly five-star But ok. There is No wi fi in the rooms."…"

Anmeldelse skrevet 28. des. 2018

Mogador Al Madina
Labranda Atlas Amadil
4 out of 5
Chemin Des Dunes, Agadir
654 kr
per natt
17. nov.–18. nov.
3.4/5 (154 anmeldelser)

"Hotel service fint. Frokost for et hotell i denne standarden svært begrenset og monotont. Utenfor bassenget fra 9-16 er det ingen underholdning med unntak av en kveld med å spille i en voksenbar. Bak inngangen til treningsstudioet, er 200 gal en liten overdrivelse. Hotellet er veldig økonomisk, selv ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. jan. 2019

Labranda Atlas Amadil
Kenzi Europa
4 out of 5
Boulevard 20 Aout B P 808, Agadir
583 kr
per natt
22. okt.–23. okt.
3.8/5Bra! (376 anmeldelser)

"We had a very nice week, we enjoyed everything:)) Food, garden, the entertainment, tennis and the weather:)))"…"

Anmeldelse skrevet 7. mar. 2019

Kenzi Europa
Iberostar Founty Beach
4 out of 5
B.P. no. 1039 Cite Founty, Agadir
1 330 kr
per natt
11. nov.–12. nov.
4.1/5Veldig bra! (598 anmeldelser)
Superhotell

"Fantastisk litt treg wifi"…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2019

Iberostar Founty Beach
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Agadir
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Agadir

Hotell Agadir: Den populære feriebyen Agadir i Marokko har flere overnattingssteder å by på for turistene som kommer på besøk. Du kan for eksempel bestille overnatting på et billig hotell, i en leilighet eller på en annen type overnattingssted i Agadir og utforske dette spennende området i ditt eget tempo.

Agadir: Strandliv og et behagelig klima

Agadir ligger på Marokkos sørvestlige kyst og har over en halv million innbyggere. Byen ble ødelagt i et jordskjelv i 1960 men ble deretter bygget opp igjen, og ikke lenge etter dette ble Agadir oppdaget som et attraktiv feriereisemål. I dag er denne moderne byen en av Marokkos mest populære destinasjoner.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Agadir

Den største attraksjonen i Agadir er den rundt 10 kilometer lange stranden. Her kan du ligge og sole deg og plaske rundt i vannet og nyte livet. Skulle du bli lei av dette, finnes det dessuten en rekke andre aktiviteter du kan drive med mens du befinner seg i Agadir. I vannet kan du for eksempel prøve surfing eller brettseiling, eller du kan leie en båt og seile langs kysten. På land kan du dra på et spa eller hammam og prøve en behandling der. Deretter kan du ta deg en spasertur langs havnen og studere båtene som ligger til kai.

Er du interessert i golf, vil du heller ikke bli skuffet, for Agadir og områdene rundt har flere golfbaner å by på. I tillegg kan du dra ut av byen og i sørlig retning til du kommer til nasjonalparken Souss-Massa. Her finner du ikke bare vakre naturlige omgivelser, men du kan også studere en rekke ulike fuglearter. Når du først har tatt inn på et av Agadirs hotellrom bør du også få med deg en tur på et av byens spennende souker, hvor du kan kjøpe med deg alt fra suvenirer til frukt og grønnsaker.

Mat og uteliv

Agadir har nok av spisesteder å by på, og det finnes dessuten selgere på stranden som kan by på enkle matbiter når du blir sulten. Vil du smake en ekte marokkansk rett, kan du bestille en tallerken couscous, en tagine-rett eller den salt-søte pairetten pastilla. Intet besøk i Marokko er komplett uten at du dessuten har smakt marokkansk myntete.

Etter at du har inntatt en bedre middag kan det være du vil oppleve hva Agadir har å by på etter mørkets frembrudd. Da de lokale innbyggerne stort sett holder seg unna alkohol, er det begrenset med utesteder hvor dette serveres. Flere hoteller har imidlertid en egen bar eller nattklubb hvor du kan more deg natten lang sammen med andre turister.

Dra på shopping fra ditt hotell i Agadir

Du bør ikke la sjansen gå fra deg til å oppleve et tradisjonelt souk mens du oppholder deg i Agadir. Det største og beste av disse er Souk El Had, som kan by på flere tusen boder hvor det selges suvenirer, klær, mat og diverse annet. Husk imidlertid å prute og vær oppmerksom på lommetyver.

Hotellbestilling: Agadir

Søk etter et hotell i Agadir. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Agadir ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Agadir.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Agadir. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Agadir for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Agadir. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Agadir.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Agadir