Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Agadir

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Agadir

Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa
5 out of 5
Baie des Palmiers, Cite Founty P5, Secteur touristique, Agadir
Hent priser
3.65 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (328 anmeldelser)
Super hotelø

"Helt fantastisk hotell.personaøet var så behjelpelig og hyggelige. Rommene ble ryddet 2 ganger om dagen.anbefaler på det sterkeste"…"

Anmeldelse skrevet 15. nov. 2017

Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa
Timoulay Hotel & Spa Agadir
4 out of 5
Cité Founty F6 Baie des palmiers, Agadir
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 899 kr per natt
2.93 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (576 anmeldelser)

"Rolig område, knallgod mat!! Anbefaler biffen! Relativt lave priser på mat og drikke sammenlignet med "hotellpriser" på slike ting ellers. Store rom, rolig hotell, 2min gange fra stranden."…"

Anmeldelse skrevet 14. jan. 2020

Timoulay Hotel & Spa Agadir
Allegro Agadir
4 out of 5
BD 20 Aout Cite Balneaire, Agadir
Prisen er 1 371 kr per natt
2.47 km fra sentrum
3.7/5Good! (82 anmeldelser)

"Servicen var på topp.maten var bra Romene var slitne men rene"…"

Anmeldelse skrevet 31. mar. 2019

Allegro Agadir
Labranda Les Dunes d'Or
4 out of 5
Secteur Balnéaire, Agadir
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 962 kr per natt
2.66 km fra sentrum
3/5 (24 anmeldelser)

"les espaces verts sont très bien entretenus Le manque de pression dans la douche"…"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2020

Labranda Les Dunes d'Or
Ocean Atlantic View
3.5 out of 5
Secteur F, Sonaba Founty, Agadir
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 578 kr per natt
3.04 km fra sentrum
3.9/5Good! (47 anmeldelser)
Geweldig verblijf

"Het was een geweldig verblijf, de suite zag er goed en schoon uit met een ruim balkon en het uitzicht op zee, de kinderen hebben genoten van het schone zwembad. De suite werd elke dag schoon gemaakt en de handdoeken uitgewisseld. Voor gezinnen die van rust houden is dit een ideale hotel."…"

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2019

Ocean Atlantic View
Atlas Amadil Beach Hotel
4 out of 5
Chemin Des Dunes, Agadir
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 017 kr per natt
2.7 km fra sentrum
3.4/5Good! (182 anmeldelser)
Excellent hotel with high quality for a good price

"This hotel is a perfect place if you want a comfortable relaxing holidays with your partner or family. The quality of the hotel is high with modern interior design of each guest rooms and well maintained circumstances. The breakfast buffet is very tasty with variation of dishes. They have good service ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2019

Atlas Amadil Beach Hotel
Kenzi Europa
4 out of 5
Boulevard 20 Aout B P 808, Agadir
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 843 kr per natt
2.63 km fra sentrum
3.8/5Good! (411 anmeldelser)
Max 2 stjerner

"Veldig skuffende opplevelse. Frokosten er veldig enkel og det går ikke raskt hverken med rydding eller påfyll. Sengene er helt forferdelig harde. Rengjøring på rømmet gjøres langt på dag. Animasjon er bare støy, musikk på veldig mange desibel og i resepsjonen. Ingen steder det er stille. Det eneste ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. mar. 2020

Kenzi Europa
Royal Atlas
5 out of 5
BD 20 Aout, BP 20012, Agadir
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 444 kr per natt
2.59 km fra sentrum
3.7/5Good! (333 anmeldelser)

"Vasker dårlig, bytter ikke ut handduker hver gang de vasker og vi ble frastjålet et bankkort fra rommet vårt. maten på hotellet er ikke noe imponerende, samt overpriset i forhold til hva man kan spise på byens restauranter"…"

Anmeldelse skrevet 17. jun. 2018

Royal Atlas
lti-Agadir Beach Club
4 out of 5
BP 310, Agadir
Hent priser
2.6 km fra sentrum
3.7/5Good! (444 anmeldelser)
Golfbreak i Agadir

"Hyggelig hotell sentralt ved strandpromenaden. Shutleforbindelse til de fine golfbanene vi spilte på."…"

Anmeldelse skrevet 6. des. 2019

lti-Agadir Beach Club
Caribbean Village Agador - All Inclusive
3 out of 5
Boulevard du 20 Août, Agadir
Hent priser
2.19 km fra sentrum
3.6/5Good! (133 anmeldelser)
Tja

"Animation bra , maten helt jævli alt handler om peng . Hvis du gi lit tips du få bra service , ikke drikk fra bar kopper barman bruk til o tiss i , eller askebeger .........."…"

Anmeldelse skrevet 4. apr. 2016

Caribbean Village Agador - All Inclusive
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Agadir
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Agadir

Hotell Agadir: Den populære feriebyen Agadir i Marokko har flere overnattingssteder å by på for turistene som kommer på besøk. Du kan for eksempel bestille overnatting på et billig hotell, i en leilighet eller på en annen type overnattingssted i Agadir og utforske dette spennende området i ditt eget tempo.

Agadir: Strandliv og et behagelig klima

Agadir ligger på Marokkos sørvestlige kyst og har over en halv million innbyggere. Byen ble ødelagt i et jordskjelv i 1960 men ble deretter bygget opp igjen, og ikke lenge etter dette ble Agadir oppdaget som et attraktiv feriereisemål. I dag er denne moderne byen en av Marokkos mest populære destinasjoner.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Agadir

Den største attraksjonen i Agadir er den rundt 10 kilometer lange stranden. Her kan du ligge og sole deg og plaske rundt i vannet og nyte livet. Skulle du bli lei av dette, finnes det dessuten en rekke andre aktiviteter du kan drive med mens du befinner seg i Agadir. I vannet kan du for eksempel prøve surfing eller brettseiling, eller du kan leie en båt og seile langs kysten. På land kan du dra på et spa eller hammam og prøve en behandling der. Deretter kan du ta deg en spasertur langs havnen og studere båtene som ligger til kai.

Er du interessert i golf, vil du heller ikke bli skuffet, for Agadir og områdene rundt har flere golfbaner å by på. I tillegg kan du dra ut av byen og i sørlig retning til du kommer til nasjonalparken Souss-Massa. Her finner du ikke bare vakre naturlige omgivelser, men du kan også studere en rekke ulike fuglearter. Når du først har tatt inn på et av Agadirs hotellrom bør du også få med deg en tur på et av byens spennende souker, hvor du kan kjøpe med deg alt fra suvenirer til frukt og grønnsaker.

Mat og uteliv

Agadir har nok av spisesteder å by på, og det finnes dessuten selgere på stranden som kan by på enkle matbiter når du blir sulten. Vil du smake en ekte marokkansk rett, kan du bestille en tallerken couscous, en tagine-rett eller den salt-søte pairetten pastilla. Intet besøk i Marokko er komplett uten at du dessuten har smakt marokkansk myntete.

Etter at du har inntatt en bedre middag kan det være du vil oppleve hva Agadir har å by på etter mørkets frembrudd. Da de lokale innbyggerne stort sett holder seg unna alkohol, er det begrenset med utesteder hvor dette serveres. Flere hoteller har imidlertid en egen bar eller nattklubb hvor du kan more deg natten lang sammen med andre turister.

Dra på shopping fra ditt hotell i Agadir

Du bør ikke la sjansen gå fra deg til å oppleve et tradisjonelt souk mens du oppholder deg i Agadir. Det største og beste av disse er Souk El Had, som kan by på flere tusen boder hvor det selges suvenirer, klær, mat og diverse annet. Husk imidlertid å prute og vær oppmerksom på lommetyver.

Hotellbestilling: Agadir

Søk etter et hotell i Agadir. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Agadir ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Agadir.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Agadir. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Agadir for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Agadir. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Agadir.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Agadir?
Timoulay Hotel & Spa Agadir er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og en restaurant. Noen andre gode valg basert på anmeldelser er blant annet Iberostar Founty Beach og Sofitel Agadir Royal Bay Resort.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Agadir hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før planlagt ankomst. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i Agadir.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Agadir?
Basert på anmeldelser er Iberostar Founty Beach et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og 2 utendørsbassenger. Andre budsjettvennlige alternativer er Hôtel Le Tivoli og Hotel Atlantic Palace.
Hva er det beste overnattingsstedet for en tur med hele familien til Agadir?
Paradis Plage Surf Yoga & Spa resort er et populært overnattingssted på Expedia 5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet privat strand og barnebasseng. Noen andre valgmuligheter for familieturen er Royal Atlas og Sofitel Agadir Royal Bay Resort. Attraksjoner som Crocopark og Atlantica Park ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk ferie i Agadir?
Hotel Atlantic Palace er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og 3 restauranter. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Sofitel Agadir Royal Bay Resort og Palais des Roses Hotel & Spa.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Agadir?
Aloha Surf Camp Maroc er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et gjestehus kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Atlantica Ifri Surf Accommodation er et annet bra valg for deg og kjæledyret ditt.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Agadir?
Timoulay Hotel & Spa Agadir er et populært overnattingssted 5 stjerner og privat strand. et hotell kan dessuten friste med 4 restauranter og et utendørsbasseng. Andre bra overnattingssteder nær stranden er Hyatt Place Taghazout Bay og Iberostar Founty Beach. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Agadir strand eller Taghazout-stranden.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Agadir?
Sofitel Agadir Royal Bay Resort har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med privat strand og 4 restauranter. Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa og Bianca Beach Family & Resort er også to eksklusive overnattingssteder for reisen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Agadir?
Riad Villa Blanche er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. en riad kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Hvis du vil bo på et boutique-hotell, bør du ta en titt på Timoulay Hotel & Spa Agadir.
Hva er det beste golfhotellet i Agadir?
Tikida Golf Palace - Relais & Châteaux er et populært overnattingssted 5 stjerner. et hotell kan dessuten friste med golfbane og spa med full service. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Palais des Roses Hotel & Spa og Hyatt Place Taghazout Bay. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Golf Club Med les Dunes eller Golf de l’Océan.

Nylige anmeldelser i Agadir

Flere reisealternativer