Storbritannia kan ha innført reiserestriksjoner, inklusive karantene, i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Aberdeen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Aberdeen

Hampton by Hilton Aberdeen Airport
Hent priser
8.77 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (449 anmeldelser)
Jobb reise

"Fint hotell, fine rom og bra Internett. Frokost tidleg og shuttle buss til flyplass"…"

Anmeldelse skrevet 11. jan. 2020

Hampton by Hilton Aberdeen Airport
Sure by Best Western Aberdeen
3.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 455 kr per natt
3.24 km fra sentrum
4/5Very Good! (352 anmeldelser)
HORRIBLE!!!

"TOTAL DUMP!!!"…"

Anmeldelse skrevet 13. des. 2019

Sure by Best Western Aberdeen
The Ferryhill House Hotel
Prisen er 773 kr per natt
1.09 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (30 anmeldelser)
Lovely hotel

"Friendly staff and lovely location"…"

Anmeldelse skrevet 19. feb. 2020

The Ferryhill House Hotel

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Jurys Inn Aberdeen
3.5 out of 5
Gratis avbestilling
Prisen er 580 kr per natt
0.26 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (997 anmeldelser)

"Sentralt. Lett og komme til og fra flyplass med buss. Har alt du trenger utenfor resepsjonen inne på senteret."…"

Anmeldelse skrevet 27. feb. 2020

Jurys Inn Aberdeen
Sandman Signature Aberdeen Hotel
3.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 722 kr per natt
0.49 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (471 anmeldelser)
Helt perfekt!

"Vi hadde et fantastisk opphold og bestilte et nytt opphold for neste ferie allerede samme dag vi kom hjem. Personalet er utrolig hyggelig og imøtekommende, rommene er helt fantastiske samt beliggenheten er perfekt. Tross at hotellet ligger midt i byen er det rolig og komfortabelt. Vi har hatt det ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. jan. 2020

Sandman Signature Aberdeen Hotel
Malmaison Aberdeen
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 845 kr per natt
2.4 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (428 anmeldelser)

"Hadde en fin helg her. Rent og hyggelige innredning på rommene - vi hadde superior room - god plass. Spise god mat i restauranten en kveld og valgte en enklere variant fra bar menyen kvelden etter. Kommer til å bo her hvis jeg en gang får mulighet til å dra tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 5. nov. 2019

Malmaison Aberdeen
Station Hotel Aberdeen
3.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 446 kr per natt
0.28 km fra sentrum
3.6/5Good! (737 anmeldelser)
Har vært bedre før

"Det viktigste dette hotellet har er beliggenhet, belligenhet, beliggenhet. Jeg har vært der flere ganger tidligere, og denne gangen var den verste til nå. Dårlig service i innsjekkingen ( ikke på hun som sjekket meg inn, men hennes frekke kollega) og voldsomme mangler på renholdet. Wifien virket ..."…"

Anmeldelse skrevet 27. jan. 2020

Station Hotel Aberdeen
The Aberdeen Altens Hotel
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 619 kr per natt
4.18 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (869 anmeldelser)

"Its not in the city center but when you just want to have a break with a swimming pool, bars and good food, its a good spot."…"

Anmeldelse skrevet 22. apr. 2019

The Aberdeen Altens Hotel
Hilton Aberdeen TECA
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 739 kr per natt
6.93 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (85 anmeldelser)

"No free wifi in the rooms and weak phone signal in the room. I was told that breakfast starter 6am, but when i arrived breakfast it was not ready."…"

Anmeldelse skrevet 14. sep. 2019

Hilton Aberdeen TECA
Village Hotel Aberdeen
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 708 kr per natt
7.54 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (716 anmeldelser)
Ok value for money

"Nice hotel, boring breakfast after some days until you realise that they can get you omelette, fresh vegetables and porridge. Would be an idea to inform about that when seating the guests. Water in pool was not very tempting....through the goggle glasses."…"

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2018

Village Hotel Aberdeen
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Aberdeen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Aberdeen

Hotell Aberdeen: Hoteller i Aberdeen holder jevnt over god standard, og prisnivået er på ingen måte avskrekkende – det er mange billige hoteller i Aberdeen. De fleste hotellene i byen er i mellomsjiktet, med 3 eller 4 stjerner, men det er også et par luksuriøse hoteller med 5 stjerner. Det er flere forskjellige typer hoteller du kan velge mellom, som golfhoteller, romantiske hoteller og familiehoteller.

Aberdeen: den flotte havnebyen i Skottland

Aberdeen ligger flott plassert ved den østlige kysten av Skottland, og er blant annet kjent for sin viktige havn. Byen er en sammensmelting av to middelalderbyer, Old Aberdeen og New Aberdeen, fra 1100-tallet. Selv om byen i all hovedsak lever av tungindustri, er det mange flotte grøntområder i byen og attraksjoner i byen. Reiser du til Skottland for å se gamle slott, spille golf og besøke whiskydestillerier er Aberdeen et godt reisemål.

Attraksjoner

Aberdeen er som nevnt en viktig havneby, så for å finne ut mer om byens maritime historie kan du starte med en tur til Aberdeen Maritime Museum. Museet ligger i Shiprow og tar for seg byens historie, fra seilskuter til dagens olje- og gasseventyr. Ta turen videre til His Majesty's Theater for å se den berømte statuen av William Wallace, som ble laget i 1888. Hvis navnet ikke får det til å ringe noen bjeller hos deg, kan vi tipse om filmen Braveheart. Selve teateret er det største i denne delen av Skottland og har plass til 1400 tilskuere.

Mat og drikke i Aberdeen

Det er ikke mangel på restauranter og andre spisesteder i Aberdeen, og de fleste av verdens kjente kjøkken er godt representert. Nyt et bedre måltid på en koselig restaurant, eller stikk innom puben for et raskt og billig måltid. Skottlands spesialitet er haggis, som består av lever og hjerte fra sau blandet med løk, mel, fett og salt – tør du smake?

Aktiviteter for barn

Aberdeen er ikke en by som er kjent for å ha veldig mye å tilby de små, men det finnes allikevel noen lyspunkter. Besøker du byen i sommerhalvåret holder fornøyelsesparken Codonas Amusement Park åpent. I parken kan de små kose seg med karuseller, tømmerrenne og pariserhjul, for å nevne noe. Parken er Skottlands største og har holdt det gående i over 30 år. For åpningstider og priser anbefaler vi at du sjekker ut nettstedet til parken. Hvis du heller vil gjøre noe litt mer avslappende som ikke koster noe, kan du ta med barna til en av byens flotte sandstrender. På stranden er det mange forskjellige aktiviteter, og langs den ligger det mange restauranter og barer.

Shopping

Aberdeen er en viktig handelsby med gode muligheter for shopping. Det er både kjøpesentre og små butikker spredt rundt om i sentrum. Et av de største og mest kjente kjøpesentrene i byen er Mall Aberdeen, som du finner i Union Street. Et annet stort senter er Bon Accord St Nicolas Centre, som har rundt 100 butikker. Fait trade-butikker har blitt veldig populært i Skottland, og Third World Centre i Correction Wynd er et godt eksempel på dette.

Hotellbestilling: Aberdeen

Søk etter et hotell i Aberdeen. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Aberdeen ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Aberdeen.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Aberdeen. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Aberdeen for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Aberdeen. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Aberdeen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Aberdeen?
Residence Inn by Marriott Aberdeen er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 3,5 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og tekjøkken på rommet. Det tar dessuten bare 7 minutter å gå til Union Square kjøpesenter. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Armadale Guest House og Marischal Apartments også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Aberdeen hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før planlagt ankomst. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan du kanskje avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Aberdeen.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Aberdeen?
Basert på anmeldelser er Station Hotel Aberdeen et populært overnattingssted med 3,5 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Aberdeen House Hotel og ibis Aberdeen Centre - Quayside.
Hva er det beste overnattingsstedet for en tur med hele familien til Aberdeen?
Skene House Hotels - Holburn er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et leilighetshotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet kjøkken på rommet og gratis parkering. Noen andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er The Aberdeen Altens Hotel og Aberdeen Marriott Hotel. Attraksjoner som Aberdeen Maritime Museum (maritimt museum) og Codonas Amusement Park (fornøyelsespark) passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i Aberdeen?
Malmaison Aberdeen er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med romservice døgnet rundt og LCD-TV. Andre valgmuligheter for en romantisk ferie er Village Hotel Aberdeen og Carmelite Hotel, BW Signature Collection.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Aberdeen?
Redcraigs Lodges er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. en leilighet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet gratis wi-fi. To andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er Copthorne hotel Aberdeen og Great Western Hotel Aberdeen By Magnuson Worldwide.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Aberdeen?
DoubleTree by Hilton Aberdeen City Centre er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med 2 restauranter og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter nær stranden er Aberdeen Douglas Hotel og Aberdeen Marriott Hotel. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Balmedie Beach eller Beach Ballroom Bathing Area.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Aberdeen?
Malmaison Aberdeen har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. Mercure Aberdeen Ardoe House Hotel & Spa og The Chester Hotel er også to eksklusive valgmuligheter for ferien din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Aberdeen?
Malmaison Aberdeen er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Bauhaus Hotel og Carmelite Hotel, BW Signature Collection er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hva er det beste golfhotellet i Aberdeen?
DoubleTree by Hilton Aberdeen City Centre er et populært overnattingssted 4 stjerner, og er et bra valg hvis du liker golf. et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter hvis du vil bo nær en golfbane, er Holiday Inn Express Aberdeen – Bridge of Don og The Aberdeen Altens Hotel. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Royal Aberdeen golfklubb, Trump International Golf Links, Scotland eller King’s Links (golfbane).
Hva er det beste hotellet i Aberdeen for å lære mer om lokalhistorien?
Basert på vår reiseekspertise er Mercure Aberdeen Ardoe House Hotel & Spa et hotell med 4 stjerner, 2 restauranter samt gratis wi-fi og er perfekt for historieentusiaster som bestiller på Expedia. Noen andre alternativer hvis du vil lære mer om stedets historie, er Macdonald Norwood Hall Hotel og Aberdeen House Hotel. Du kan også besøke kjente landemerker som His Majestys teater, Haddo House (herskapshus) og Provost Skene’s House.
Hvilke overnattingssteder i Aberdeen har basseng?
The Aberdeen Altens Hotel er et hotell med 4 stjerner og kan friste med innendørsbasseng, barnebasseng og restaurant. To andre overnattingssteder med basseng på stedet er Village Hotel Aberdeen og Mercure Aberdeen Ardoe House Hotel & Spa.

Nylige anmeldelser i Aberdeen

Flere reisealternativer