Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

5 stjerner hoteller i Mamaia

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mamaia: populære 5 stjerner hoteller

Vega Hotel
5 out of 5
Mamaia, Constanta
Prisen er 2 508 kr per natt
4.3/5Excellent! (68 anmeldelser)
Fint sted og bo, men heng og spis andre steder

"Vi var fire stykker på guttetur og booket ett familierom (to dobbeltrom med dør mellom). Hotellet har en veldig bra beliggenhet og alle fasiliteter man kan ønske seg. Resepsjonen var meget serviceinnstilte og hjelpsomme, men dessverre var restauranten en stor nedtur. Veldig dårlig mat (hold dere ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. jun. 2015

Vega Hotel
Arena Regia Hotel & Spa
5 out of 5
B-dul Mamaia Nord 77, Mamaia, Navodari
Hent priser
4.3/5Excellent! (15 anmeldelser)

"Schoenes Zimmer, Pool & Spa sehr gut. Minibar zu wenig Auswahl. Gutes Fruehstueck, freundliches Personal. Kaffe Maker im Zimmer fehlt. Bad koennte mehr Utensilien haben. Schuhputzpflege fehlt."…"

Anmeldelse skrevet 10. feb. 2020

Arena Regia Hotel & Spa
Phoenicia Royal
5 out of 5
Mamaia Nord nr.91, Constanta
Prisen er 2 399 kr per natt
Phoenicia Royal
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Mamaia
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 5 stjerner hotell i Mamaia

Hotell med 5 stjerner i Mamaia

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standarden på hoteller med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som angitt i Norsk Hotellklassifisering.

5-stjerners hotell i Mamaia betyr at hotellet har en eksklusiv og luksuriøs standard. Hotell med fem stjerner i Mamaia er ifølge NHK et fullservicehotell med eksklusiv romstandard og serviceytelser på et høyt nivå. I denne kategorien er resepsjon og romservice tilgjengelig hele døgnet. Frokost er oftest inkludert, og én eller flere restauranter tilbyr lunsj og middag à la carte. All bevertning bør være utenom det vanlige. Det samme gjelder innredning, detaljer og fasiliteter i rom og suiter. Svømmebasseng og/eller spa finnes på hotellet.

Overnattingsstedene med fem stjerner har vakre eller unike bygninger og utsøkt beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet til spesielle attraksjoner eller legge vekt på gourmetmat, godt drikke og gjerne romantikk. Felles for disse er at du og dere vil få oppfylt alt dere ikke visste dere ønsket i løpet av oppholdet.

Søk etter et 5 stjerner hotell i Mamaia. Du kan finne overnatting på et billig 5 stjerner hotell i Mamaia ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 5 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Mamaia.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Mamaia. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 5 stjerner hotell i Mamaia for dine datoer.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Mamaia