1 stjerner hoteller i Åmli

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Åmli: populære 1 stjerner hoteller

Froland Hostel
1.5 out of 5
Kleivene 6, Frolands Verk, Froland
Gratis avbestilling
750 kr
per night
Feb 28 - Feb 29
3.9/5Good! (19 anmeldelser)

"Vi ble skuffet, vondt å ta seg rundt med vondt kne, ingen møtte oss.men når vi klaget fikk vi real behandling og et avslag på prisen. De holder på å pusse opp, så det kan bli bra der."…"

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019

Froland Hostel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Åmli
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 1 stjerner hotell i Åmli

Hotell med 1 stjerne i Åmli

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

1-stjernes hotell i Åmli betyr at en minimumsstandard er fulgt. Hotell med en stjerne i Åmli i Åmli er ifølge NHK et hotell med enkel romstandard og felles dusj og toalett. I denne kategorien finnes Vandrerhjem, Bed and Breakfast, pensjonat og enkle hotell eller motell.

Overnattingsstedene med en stjerne vi gi deg de rimeligste prisene, og generelt vil disse hotellene være like rene og sikre som alle andre. Mange har ikke spesielle behov for service eller privat komfort når de skal bo på hotell. Ofte kan man godt klare seg med et trygt sted å overnatte, og heller bruke pengene sine på andre opplevelser.

Søk etter et 1 stjerner hotell i Åmli. Du kan finne overnatting på et billig 1 stjerner hotell i Åmli ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 1 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Åmli.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Åmli. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 1 stjerner hotell i Åmli for dine datoer.

Flere reisealternativer