Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Gøteborg

Hotell Göteborg
Göteborg

Tilbud på hotell + fly i Göteborg

Vis alle pakketilbud i Göteborg

Hoteller i Gøteborg

Upper House - Hoteller i Gothenburg
Rating: 5.0 Stars

Upper House

Mässans gata 24, 25th floor, Gothenburg - Kart
 
 
"Kjempe fint hotell i sentrum"
Jeg har ikke noe dumt å si om dette hotellet. Rett og slett perfekt. Serviceinnstilt personell, fint og stort rom. Rent og pent:) kommer absolutt tilbake hit
En reisende
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Heden og få skritt unna Liseberg fornøyelsespark og Universeum. Dessuten ligger …Mer
Hotel Pigalle - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars

Hotel Pigalle

Södra Hamngatan 2A, Gothenburg - Kart
 
 
"Trang fransk eleganse"
Flott restaurant - nydelig frokost og 5-retters middag.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet ligger i Inom Vallgraven og 10 minutters gange unna Brunnsparken og Stadsmuseum. Dessuten ligger …Mer
Elite Plaza Hotel Göteborg - Hoteller i Gothenburg
Rating: 5.0 Stars

Elite Plaza Hotel Göteborg

Vaestra Hamngatan 3, Gothenburg - Kart
 
 
"Sentral beliggenhet"
Fin beliggenhet, stort rom, noe skuffende frokostbuffet
Reisende fra Oslo
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i Göteborg, i nærheten av Stadsmuseum, Gøteborgs Rådhus og Gustav Adolfs torg …Mer
Avalon Hotel - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars

Avalon Hotel

Kungstorget 9, Gothenburg - Kart
 
 
"Flott beliggenhet!"
Det var en veldig god hotellopplevelse, med kun positive opplevelser, dvs. hvis jeg ikke regner med været :-)
Reisende fra Oslo
Dette hotellet ligger i Inom Vallgraven og 10 minutters gange unna Bältespännarparken og Stadsmuseum. Dessuten ligger …Mer
Hotel Bellora - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars
1 488 kr

Hotel Bellora

Kungsportsavenyn 6, Gothenburg - Kart
 
 
"Supert hotell, men under ombygging"
Hotellet haren perfekt beliggenhet midt på Avenyen og alt du trenger er rett utenfor døren. Personalet var kjempetrivelige og rommene stilig innredet. Eneste minuset var at resepsjonen var en byggeplass pga ombygging. Alt i alt en god erfaring, og jeg bor gjerne her igjen.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet ligger i Göteborg sentrum og 10 minutters gange unna Bältespännarparken og Göteborgs Konstmuseum. Dessuten …Mer
Elite Park Avenue Hotel - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.5 Stars

Elite Park Avenue Hotel

Kungsportsavenyn 36-38, Gothenburg - Kart
 
 
"Ett Hotel som anbefales på det sterkeste!"
Dette er ett Hotell som har god standard, behagelige senger og stille fredelige godt lydisolerte rom. Personalet er alltid behjelpelige og vennlige. Hotellet ligger sentralt til om du skal ta deg en tur på Liseberg eller ta deg en tur ut på byen.
Reisende fra Drammen,Norge
Dette hotellet ligger i Göteborg, i nærheten av Gøtaplatsen, Universeum og Liseberg. Stadsmuseum og Maritima Centrum ligger …Mer
Hotel Opera - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars

Hotel Opera

Nils Ericsonsgatan 23, Gothenburg - Kart
 
 
Nær tog- og busstasjonen. Veldig god frokost. Alt man kan forvente av et slikt hotell, i grunn. Bodde i den billegeste romkategorien. Det lå litt kronglete til, og hadde utsikt mot en heller trist bakgård. Men rent, pent, behaglig og funksjonelt. Verdi for penga.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet er familievennlig og ligger i et shoppingområde i Göteborg og 10 minutters gange unna Drottningtorget og …Mer
Gothia Towers Hotel - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.5 Stars

Gothia Towers Hotel

Maessans Gata 24, Gothenburg - Kart
 
 
Hotelloppholdet var bra, fint og rent rom, rommet kunne kanskje vært litt større. Vi var veldig fornøyd med oppholdet vårt.
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i Göteborg og få skritt unna Svenska Mässan, Liseberg …Mer
Hotell Barken Viking - Hoteller i Gothenburg
Rating: 3.5 Stars
1 099 kr

Hotell Barken Viking

Lilla Bommens Torg 10, Gothenburg - Kart
 
 
"Barken Viking innfrir!"
En litt annerledes hotellopplevelse i nærheten av alle fasiliteter i Gøteborg. Flotte lugarer som det er ok størrelse på for 2 voksne personer. Hyggelig og imøtekommende hotellbetjening. Super frokost med alt man trenger for en god start på dagen. Herlig dekk man kan sitte å nyte solen og godt drikke. 5 minutters gange til Nordstan kjøpesenter. 10 minutters gange til Avenyen. Kaffe, te, frukt og croassaint ved resepsjonen som man kan forsyne seg av. Wifi fungerte fint. Anbefaler dette hotellet til alle som ønsker en litt annerledes hotellopplevelse.
En reisende
Dette hotellet ligger i Göteborg sentrum og 10 minutters gange unna Göteborgsoperan og Sjøfartsmuseum. Dessuten ligger …Mer
Hotel Flora - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars

Hotel Flora

Gronsakstorget 2, Gothenburg - Kart
 
 
"Perfekt avstand til shopping og restauranter ."
Fantastisk delikat og avslappende rom( "det rosa rommet"). Frokosten hadde jeg bedre forventninger til, etter alle positive kommentarer.
Reisende fra moss
Dette hotellet ligger i Inom Vallgraven og 15 minutters gange unna Stadsmuseum, Sjøfartsmuseum og Göteborgsoperan. Dessuten …Mer

Søk blant 91 hoteller i Göteborg


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 510 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Reiseguide Gøteborg

  Hotell Göteborg: Gøteborg er en trivelig og sjarmerende by som florerer av severdigheter, gågater med koselige kafeer og restauranter og et yrende uteliv. Byen har Skandinavias største universitet, og studentene bidrar sterkt til å gi Gøteborg sitt ungdommelige preg. Når du besøker byen kan du bruke Expedia til å finne overnatting, og du vil ha gode muligheter til å finne et billig hotell i Gøteborg.

  Det et stort utvalg av hoteller i Gøteborg, fra billige hoteller og rimelige herberger til flotte luksushoteller, og prisnivået er ikke så ille sammenlignet med det man betaler i Norge. Imidlertid er etterspørselen stor, og mange helger må man opp i pris for å finne ledige rom.

  Les mer

  Gøteborg: barnas favorittby med gode hotellmuligheter

  Størst tetthet av hoteller finner man i Nordstaden, som også er Gøteborgs fremste shoppingdistrikt. Denne bydelen er gjerne den første du støter på når du ankommer Gøteborg. Her ligger sentralstasjonen, det flotte kjøpesenteret Nordstan og bussterminalen. Bydelen har et eldorado av flotte butikker med både svensk og internasjonalt design. På Drottningtorget, rett utenfor sentralstasjonen, finnes både ærverdige, romantiske hoteller og moderne konferansehoteller. Torget er dessuten et knutepunkt for trikker til de andre bydelene.

  En av trikkene går til Liseberg, barnas favoritt gjennom 80 år og den største fornøyelsesparken i Norden. Her finnes trygge attraksjoner for de minste, og litt mer halsbrekkende ting for de litt større. Blant annet Balder, Nordens største berg-og-dalbane i tre, og AtmosFear, hvor du har en fantastisk utsikt fra toppen, før du kastes ned i Europas høyeste frie fall i en fart på 100 km/t. I tillegg til tradisjonelle tivoliattraksjoner, har Liseberg dessuten flere arenaer for teaterforestillinger og konserter. Restauranter er det mange av, og det er flere fine hoteller i nærheten.

  Kombiner moro og læring under hotellweekenden

  Sørøst for Nordstaden finner man en annen attraksjon for barn i alle aldre, nemlig Universum, et opplevelsessenter som tar sikte på å stimulere barn og unges interesse for naturvitenskap, teknologi og matematikk. Her kan man oppleve alt fra tropiske regnskoger og digre akvarier med hai og blekksprut til romstasjoner og oppfinnerverksteder. Kort sagt hele vår mangfoldige verden rommet innenfor seks etasjer. Det er også mange andre spennende museer i byen, som Gøteborgs Stadsmuseum. Her kan barna blant annet få se Sveriges eneste vikingskip som stilles ut offentlig.

  Spisteder utenfor hotellets vegger i Gøteborg

  Når barna har fått sitt og shoppingen er unnagjort, er det på tide å slappe av med et måltid. Gøteborg har et fantastisk utvalg av supre spisesteder, fra sjarmerende kroer til de flotteste gourmetrestauranter. Her serveres sjømat i verdensklasse. Og trenger du å komme deg på tampen av en hektisk Gøteborgweekend, har Hagabadet alt du måtte ønske deg av velgjørende spa-behandlinger. Hvis du da ikke foretrekker et moderne, som også finnes i Gøteborg.

  Du finner enkelt en billig overnatting i Gøteborg ved hjelp av Expedia. Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene i Gøteborg – så lenge de varer.

  Hotellbestilling: Göteborg

  Søk etter et hotell i Göteborg. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Göteborg ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Göteborg.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Göteborg. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Göteborg for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Göteborg. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Göteborg.

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.