Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Gøteborg

Hotell Göteborg
Göteborg

Tilbud på hotell + fly i Göteborg

Vis alle pakketilbud i Göteborg

Hoteller i Gøteborg

Hotell Barken Viking - Hoteller i Gothenburg
Rating: 3.5 Stars
630 kr

Hotell Barken Viking

Lilla Bommens Torg 10, Gothenburg - Kart
 
 
"Really cool hotel with awesome breakfast"
Loved staying at the hotel. Staff were extremely friendly and there was tea and coffe throughout the day. It is an amazing hotel giving you the feel of a real ship stay. Get onboard and enjoy
natascha
Dette hotellet i Göteborg (Göteborg sentrum) ligger nær Göteborgsoperan, Sjøfartsmuseum og Stadsmuseum. I nærheten finner du …Mer
Hotel Pigalle - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars
1 111 kr

Hotel Pigalle

Södra Hamngatan 2A, Gothenburg - Kart
 
 
"Bra beliggenhet, flott rom og hyggelig personale."
Møtt av en hyggelig person ved sen ankomst. Rommet er hyggelig og rent. Likete konseptet typ forrige århundreskifte. Anbefales.
En reisende
Dette hotellet i Göteborg (Inom Vallgraven) ligger nær Brunnsparken, Stadsmuseum og Göteborgsoperan. I nærheten finner du …Mer
Elite Park Avenue Hotel - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.5 Stars
1 205 kr

Elite Park Avenue Hotel

Kungsportsavenyn 36-38, Gothenburg - Kart
 
 
"Ett Hotel som anbefales på det sterkeste!"
Dette er ett Hotell som har god standard, behagelige senger og stille fredelige godt lydisolerte rom. Personalet er alltid behjelpelige og vennlige. Hotellet ligger sentralt til om du skal ta deg en tur på Liseberg eller ta deg en tur ut på byen.
TommyfraDrammen,Norge
Dette hotellet ligger i Göteborg, i nærheten av Gøtaplatsen, Universeum og Liseberg. Stadsmuseum og Maritima Centrum ligger …Mer
Hotel Bellora - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars
999 kr

Hotel Bellora

Kungsportsavenyn 6, Gothenburg - Kart
 
 
"Fint hotell sentralt i Gøteborg"
Sentralt hotell i Gøteborg. Herlig lukt av nylagd kaffe i resepsjonen når du kommer inn fra gata. Rent rom og mulighet til å lage kaffe på rommet med presskanne, noe som er en fin avveksling fra Neskafe og annen styggdom. Hyggelig betjening og relativt bredt utvalg til frokost. Rommet er av beskjeden størrelse, men helt ok. Hotellet er under oppussing, så ble vekket tidlig av håndverkere med hammere.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet i Göteborg (Göteborg sentrum) ligger nær Röhsska museet för konsthantverk och design, Göteborgs Konstmuseum og …Mer
Avalon Hotel - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars
1 516 kr

Avalon Hotel

Kungstorget 9, Gothenburg - Kart
 
 
"Close to the centre of Gothenburg."
Everything was very clean. Staff were very helpful and friendly.
Alison
Dette hotellet i Göteborg ligger i gåavstand fra Bältespännarparken og Stadsmuseum. I nærheten finner du dessuten …Mer
Torslanda hotel apartment - Hoteller i Gothenburg
Rating: 3.5 Stars

Torslanda hotel apartment

Flygledarvägen 3E, Gothenburg - Kart
 
 
Dette hotellet i Göteborg ligger nær Volvo Museum og Torslandaverken Volvo-fabrikk. I samme område finner du dessuten Stena …Mer
Grand Hotel Opera - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars
1 020 kr

Grand Hotel Opera

Nils Ericsonsgatan 23, Gothenburg - Kart
 
 
"Excellent location and great breakfast"
The hotel was really well located, centrally in Göteborg. The breakfast was excellent, with variety of dishes, healthy and good.
SveinbjornfraIceland
Dette hotellet i Göteborg passer perfekt for familier og ligger i gåvstand fra Trädgårdsföreningen, Nordstan kjøpesenter og …Mer
Radisson Blu Scandinavia Hotel - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.5 Stars

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Södra Hamngatan 59, Gothenburg - Kart
 
 
"Central location"
Spacious room - very clean and well appointed. The front desk were very helpful when checking out and were able to extend the use of our room on final day which was extremely helpful.
En reisende
Dette Radisson-hotellet i Göteborg ligger mindre enn én kilometer unna Trädgårdsföreningen, bymuseet og Maritima Centrum. Det …Mer
Gothia Towers Hotel - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.5 Stars

Gothia Towers Hotel

Maessans Gata 24, Gothenburg - Kart
 
 
"Luxury and convenience in one"
The hotel room lacked for nothing, and was a joy for a lengthy stay. Ask for anything, attention was immediate and friendly. Arriving tired from an 8-time zone flight, we found that this hotel was located at the airport bus stop (BTW the airport bus has free wi-fi and takes 20 minutes), hence very convenient. It is also located at the intersection of many of the city's tram lines and if you buy the tram pass, you can even get to the Volvo Museum easily. Finally sports fans will appreciate that the Swedish Hockey League games are one block away.
Mary
Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i Göteborg og få skritt unna Svenska Mässan, Liseberg …Mer
Elite Plaza Hotel Göteborg - Hoteller i Gothenburg
Rating: 5.0 Stars

Elite Plaza Hotel Göteborg

Vaestra Hamngatan 3, Gothenburg - Kart
 
 
"Elite indeed"
Fine hotel in the city centre. Very comfortable and close to all the attractions.
AlistairfraEdinburgh
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i Göteborg, i nærheten av Stadsmuseum, Gøteborgs Rådhus og Gustav Adolfs torg …Mer

Søk blant 87 hoteller i Göteborg


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 435 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Reiseguide Gøteborg

  Hotell Göteborg: Gøteborg er en trivelig og sjarmerende by som florerer av severdigheter, gågater med koselige kafeer og restauranter og et yrende uteliv. Byen har Skandinavias største universitet, og studentene bidrar sterkt til å gi Gøteborg sitt ungdommelige preg. Når du besøker byen kan du bruke Expedia til å finne overnatting, og du vil ha gode muligheter til å finne et billig hotell i Gøteborg.

  Det et stort utvalg av hoteller i Gøteborg, fra billige hoteller og rimelige herberger til flotte luksushoteller, og prisnivået er ikke så ille sammenlignet med det man betaler i Norge. Imidlertid er etterspørselen stor, og mange helger må man opp i pris for å finne ledige rom.

  Les mer

  Gøteborg: barnas favorittby med gode hotellmuligheter

  Størst tetthet av hoteller finner man i Nordstaden, som også er Gøteborgs fremste shoppingdistrikt. Denne bydelen er gjerne den første du støter på når du ankommer Gøteborg. Her ligger sentralstasjonen, det flotte kjøpesenteret Nordstan og bussterminalen. Bydelen har et eldorado av flotte butikker med både svensk og internasjonalt design. På Drottningtorget, rett utenfor sentralstasjonen, finnes både ærverdige, romantiske hoteller og moderne konferansehoteller. Torget er dessuten et knutepunkt for trikker til de andre bydelene.

  En av trikkene går til Liseberg, barnas favoritt gjennom 80 år og den største fornøyelsesparken i Norden. Her finnes trygge attraksjoner for de minste, og litt mer halsbrekkende ting for de litt større. Blant annet Balder, Nordens største berg-og-dalbane i tre, og AtmosFear, hvor du har en fantastisk utsikt fra toppen, før du kastes ned i Europas høyeste frie fall i en fart på 100 km/t. I tillegg til tradisjonelle tivoliattraksjoner, har Liseberg dessuten flere arenaer for teaterforestillinger og konserter. Restauranter er det mange av, og det er flere fine hoteller i nærheten.

  Kombiner moro og læring under hotellweekenden

  Sørøst for Nordstaden finner man en annen attraksjon for barn i alle aldre, nemlig Universum, et opplevelsessenter som tar sikte på å stimulere barn og unges interesse for naturvitenskap, teknologi og matematikk. Her kan man oppleve alt fra tropiske regnskoger og digre akvarier med hai og blekksprut til romstasjoner og oppfinnerverksteder. Kort sagt hele vår mangfoldige verden rommet innenfor seks etasjer. Det er også mange andre spennende museer i byen, som Gøteborgs Stadsmuseum. Her kan barna blant annet få se Sveriges eneste vikingskip som stilles ut offentlig.

  Spisteder utenfor hotellets vegger i Gøteborg

  Når barna har fått sitt og shoppingen er unnagjort, er det på tide å slappe av med et måltid. Gøteborg har et fantastisk utvalg av supre spisesteder, fra sjarmerende kroer til de flotteste gourmetrestauranter. Her serveres sjømat i verdensklasse. Og trenger du å komme deg på tampen av en hektisk Gøteborgweekend, har Hagabadet alt du måtte ønske deg av velgjørende spa-behandlinger. Hvis du da ikke foretrekker et moderne, som også finnes i Gøteborg.

  Du finner enkelt en billig overnatting i Gøteborg ved hjelp av Expedia. Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene i Gøteborg – så lenge de varer.

  Hotellbestilling: Göteborg

  Søk etter et hotell i Göteborg. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Göteborg ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Göteborg.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Göteborg. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Göteborg for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Göteborg. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Göteborg.

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.