Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Gøteborg

Hotell Göteborg
Göteborg

Tilbud på hotell + fly i Göteborg

Vis alle pakketilbud i Göteborg

Hoteller i Gøteborg

Upper House - Hoteller i Gothenburg
Rating: 5.0 Stars

Upper House

Mässans gata 24, 25th floor, Gothenburg - Kart
 
 
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Heden og 10 minutters gange unna Universeum, Liseberg fornøyelsespark og …Mer
Avalon Hotel - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars
1 687 kr

Avalon Hotel

Kungstorget 9, Gothenburg - Kart
 
 
"Helt supert!"
Flott hotel med bra standard. Helt prima beliggenhet med alt av restauranter og shopping i umiddelbar nærhet.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet ligger i Inom Vallgraven og 15 minutters gange unna Bältespännarparken, Stadsmuseum og Sjøfartsmuseum …Mer
Hotel Pigalle - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars

Hotel Pigalle

Södra Hamngatan 2A, Gothenburg - Kart
 
 
"Trang fransk eleganse"
Flott restaurant - nydelig frokost og 5-retters middag.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet ligger i Inom Vallgraven og 15 minutters gange unna Brunnsparken, Stadsmuseum og Göteborgsoperan. Dessuten …Mer
Elite Plaza Hotel Göteborg - Hoteller i Gothenburg
Rating: 5.0 Stars
1 627 kr

Elite Plaza Hotel Göteborg

Vaestra Hamngatan 3, Gothenburg - Kart
 
 
"Sentral beliggenhet"
Fin beliggenhet, stort rom, noe skuffende frokostbuffet
Reisende fra Oslo
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i Göteborg, i nærheten av Stadsmuseum, Gøteborgs Rådhus og Gustav Adolfs torg …Mer
Gothia Towers Hotel - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.5 Stars

Gothia Towers Hotel

Maessans Gata 24, Gothenburg - Kart
 
 
"Bra valg i Gøteborg"
Et hotell som på nett ikke virker så barnevennlig var fullt av barnefamilier og ga et fint opphold. Gangavstand via gangbro til p-hus og Liseberg. Litt surr ved utsjekk når en barregning var lagt inn dobbelt og litt mas i to resepsjoner for å løse det. Trekker litt ned på totalinntrykket.
Reisende fra Larvik
Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i Göteborg og få skritt unna Svenska Mässan, Liseberg …Mer
Elite Park Avenue Hotel - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.5 Stars
1 172 kr

Elite Park Avenue Hotel

Kungsportsavenyn 36-38, Gothenburg - Kart
 
 
"Ett Hotel som anbefales på det sterkeste!"
Dette er ett Hotell som har god standard, behagelige senger og stille fredelige godt lydisolerte rom. Personalet er alltid behjelpelige og vennlige. Hotellet ligger sentralt til om du skal ta deg en tur på Liseberg eller ta deg en tur ut på byen.
Reisende fra Drammen,Norge
Dette hotellet ligger i Göteborg, i nærheten av Gøtaplatsen, Universeum og Liseberg. Stadsmuseum og Maritima Centrum ligger …Mer
Hotel Bellora - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars

Hotel Bellora

Kungsportsavenyn 6, Gothenburg - Kart
 
 
"Supert hotell, men under ombygging"
Hotellet haren perfekt beliggenhet midt på Avenyen og alt du trenger er rett utenfor døren. Personalet var kjempetrivelige og rommene stilig innredet. Eneste minuset var at resepsjonen var en byggeplass pga ombygging. Alt i alt en god erfaring, og jeg bor gjerne her igjen.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet ligger i Göteborg sentrum og 15 minutters gange unna Bältespännarparken, Göteborgs Konstmuseum og Stadsmuseum …Mer
Grand Hotel Opera - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars
1 001 kr

Grand Hotel Opera

Nils Ericsonsgatan 23, Gothenburg - Kart
 
 
"Veldig sentral til trikk,buss osv"
Fint hotell, god frokost og rene rom.sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger i et shoppingområde i Göteborg og 15 minutters gange unna Trädgårdsföreningen …Mer
Hotell Barken Viking - Hoteller i Gothenburg
Rating: 3.5 Stars

Hotell Barken Viking

Lilla Bommens Torg 10, Gothenburg - Kart
 
 
"fint med nærhet til sentrum, som buss og tog."
Barken Viking er bare 30 år eldre enn meg,koselig gammel Bark, stille uten støy,lun og fin Skulle bare ønske at reise med den til de steder som den har seilet. takk for opplevelsen.
Reisende fra Strømstad
Dette hotellet ligger i Göteborg sentrum og 15 minutters gange unna Göteborgsoperan, Sjøfartsmuseum og Stadsmuseum. Dessuten …Mer
Hotell Liseberg Heden - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars

Hotell Liseberg Heden

Sten Sturegatan 1, Gothenburg - Kart
 
 
"Sentralt"
Hotellrommet var veldig trangt og lite. Vi bodde to voksne og 1 barn på rommet. Rommet var veldig varmt om natten. Vi prøvde å åpne vinduet, men siden vinduet var på gateplan føles det ikke trygt å ha vinduet på gløtt hele natten. Frokosten kunne ha mer grønnsaker og frukt. Sentralt hotell med grei avstand til sentrum. Vil nok bo et annet sted neste gang.
En reisende
Dette hotellet ligger i Heden og 15 minutters gange unna Palmhuset, Universeum og Liseberg fornøyelsespark. Dessuten ligger …Mer

Søk blant 91 hoteller i Göteborg


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 510 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Reiseguide Gøteborg

  Hotell Göteborg: Gøteborg er en trivelig og sjarmerende by som florerer av severdigheter, gågater med koselige kafeer og restauranter og et yrende uteliv. Byen har Skandinavias største universitet, og studentene bidrar sterkt til å gi Gøteborg sitt ungdommelige preg. Når du besøker byen kan du bruke Expedia til å finne overnatting, og du vil ha gode muligheter til å finne et billig hotell i Gøteborg.

  Det et stort utvalg av hoteller i Gøteborg, fra billige hoteller og rimelige herberger til flotte luksushoteller, og prisnivået er ikke så ille sammenlignet med det man betaler i Norge. Imidlertid er etterspørselen stor, og mange helger må man opp i pris for å finne ledige rom.

  Les mer

  Gøteborg: barnas favorittby med gode hotellmuligheter

  Størst tetthet av hoteller finner man i Nordstaden, som også er Gøteborgs fremste shoppingdistrikt. Denne bydelen er gjerne den første du støter på når du ankommer Gøteborg. Her ligger sentralstasjonen, det flotte kjøpesenteret Nordstan og bussterminalen. Bydelen har et eldorado av flotte butikker med både svensk og internasjonalt design. På Drottningtorget, rett utenfor sentralstasjonen, finnes både ærverdige, romantiske hoteller og moderne konferansehoteller. Torget er dessuten et knutepunkt for trikker til de andre bydelene.

  En av trikkene går til Liseberg, barnas favoritt gjennom 80 år og den største fornøyelsesparken i Norden. Her finnes trygge attraksjoner for de minste, og litt mer halsbrekkende ting for de litt større. Blant annet Balder, Nordens største berg-og-dalbane i tre, og AtmosFear, hvor du har en fantastisk utsikt fra toppen, før du kastes ned i Europas høyeste frie fall i en fart på 100 km/t. I tillegg til tradisjonelle tivoliattraksjoner, har Liseberg dessuten flere arenaer for teaterforestillinger og konserter. Restauranter er det mange av, og det er flere fine hoteller i nærheten.

  Kombiner moro og læring under hotellweekenden

  Sørøst for Nordstaden finner man en annen attraksjon for barn i alle aldre, nemlig Universum, et opplevelsessenter som tar sikte på å stimulere barn og unges interesse for naturvitenskap, teknologi og matematikk. Her kan man oppleve alt fra tropiske regnskoger og digre akvarier med hai og blekksprut til romstasjoner og oppfinnerverksteder. Kort sagt hele vår mangfoldige verden rommet innenfor seks etasjer. Det er også mange andre spennende museer i byen, som Gøteborgs Stadsmuseum. Her kan barna blant annet få se Sveriges eneste vikingskip som stilles ut offentlig.

  Spisteder utenfor hotellets vegger i Gøteborg

  Når barna har fått sitt og shoppingen er unnagjort, er det på tide å slappe av med et måltid. Gøteborg har et fantastisk utvalg av supre spisesteder, fra sjarmerende kroer til de flotteste gourmetrestauranter. Her serveres sjømat i verdensklasse. Og trenger du å komme deg på tampen av en hektisk Gøteborgweekend, har Hagabadet alt du måtte ønske deg av velgjørende spa-behandlinger. Hvis du da ikke foretrekker et moderne, som også finnes i Gøteborg.

  Du finner enkelt en billig overnatting i Gøteborg ved hjelp av Expedia. Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene i Gøteborg – så lenge de varer.

  Hotellbestilling: Göteborg

  Søk etter et hotell i Göteborg. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Göteborg ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Göteborg.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Göteborg. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Göteborg for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Göteborg. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Göteborg.

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.