Din pakkereise er beskyttet av Reisegarantifondet.

Avreise fra
Ankomst til
Pris : kr300 - kr1000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Restplasser til Tenerife

  En restplass til Tenerife er både for deg som vil se solen i januar og for deg som vil kombinere badeferien med kulturliv og fotturer. Øya er dessuten svært frodig og byr på botaniske overraskelser. Det er flotte strender og badeanlegg både på nord- og sørsiden av øya. Storbyen Santa Cruz deler hovedstadsfunksjon for Kanariøyene med Las Palmas. Her er det shoppingmuligheter, og man får dessuten en helt annen følelse enn i de mindre badebyene. Selv når man velger en hopp på-tur, er det enkelt å komme seg rundt og oppleve Tenerife. Busstilbudet på øya er nemlig veldig bra.

  Ting å gjøre i Tenerife

  Tenerife har variert natur og kupert terreng. Øya er dessuten vulkansk, noe som har formet geologien. Spanias høyeste fjell, Teide, ligger her, og det er løyper for vandring både her og i andre fjellområder. Det spanske kjøkkenet finner man også på Tenerife. Sammen med afrikanske innslag og ferske råvarer, er det gode muligheter for en smaksoverraskelse. Er du interessert i noe litt annet enn biff med pommes frites, bør du se etter tapasrestauranter som ser lokale ut og steder hvor fersk fisk er på menyen. For den ekstra våggale har Tenerife nudiststrender noe for alle strandpreferanser med andre ord.

  Tenerife er en stod øy, og det er mange steder å velge mellom. Sør- og vestsiden av øya har flest hotellanlegg og strender, men solferier er vanlig langs hele kysten, også helt nord. Det aller mest kjente feriestedet er kanskje Playas las de Americas. Her er det ideelt for sol og bad kombinert med å spise ute, møte andre ferierende og lange netter med festligheter. Det finnes også en strandpromenade og badeland i nærheten. Puerto de Santiago, Playa de la Arena og Los Gigantes ligger nær hverandre og man kan besøke alle. Likevel er det litt forskjellige atmosfærer her. Fra det lokale og kanariske til resortområder. I Callao Salvaje er det masse sol og avslapning er i sentrum. I Los Cristianos er det fiskebåter, smågater og et bedagelig tempo.

  Uavhengig av hvor på øya du reiser, er det fullt mulig å reise på utflukter til andre steder. Man kan til og med ta en utflukt til naboøya La Gomera, en annen kanariøy med spektakulært landskap og muligheter for fotturer.

  Språk

  I turistområdene, spesielt i sør, er det vanlig å kommunisere på engelsk. Når du tar en avstikker eller beveger deg utenfor allfarvei, er det imidlertid spansk som gjelder.

  Værforhold

  Man kan reise til Tenerife hele året. Selv om det kan regne her på vinterstid, er det et godt valg når man vil komme seg bort fra en kald og lang norsk vinter. Temperaturene holder seg på noen- eller mange-og-tjue. Klimaet gjør at øya holder seg frodig, og det oppleves nesten alltid som vår.

  Penger

  Også på Tenerife handles det med euro. En norsk tier ligger litt under en og en halv euro. En euro har beveget seg mellom sju og åtte kroner gjennom hele eurosamarbeidet.

  Betingelser og vilkår
  • Prisene du ser gjelder for opphold eller flyreiser på de spesifiserte datoene.
  • Hotellprisene som vises er per person per opphold, basert på det billigste tilgjengelige rommet, inkludert alle skatter og servicegebyrer, men ikke inkludert gebyrer som skal betales på eller til hotellet.
  • Pakkereiseprisene som vises er per person per opphold, er basert på de billigste tur-returflyvningene og på at en person bor på det billigste rommet, og inkluderer alle skatter.
  • Prisene oppdateres regelmessig og er korrekte når de blir publisert.
  • Ekstra bagasjegebyrer kan gjelde for flyreiser og pakkereiser, inkludert på flyreiser med lavprisflyselskaper.
  • Datoer der tilbudet ikke gjelder kan forekomme. Sjekk det enkelte hotellet eller flyselskapet for mer informasjon.
  • Tilbudene gis med forbehold om tilgjengelighet og kan avsluttes uten forvarsel.
  • Klikk på de enkelte tilbudene for å bekrefte priser, tilgjengelighet og gjeldende betingelser og vilkår for disse.
  • Expedias vanlige bestillingsvilkår og -betingelser gjelder. https://www.expedia.no/p/support/tandc
  • Promotør: Expedia Inc, 333 – 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.