Din pakkereise er beskyttet av Reisegarantifondet.

Avreise fra
Ankomst til
Pris : kr300 - kr1000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Betingelser og vilkår: de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 03.11.2018. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.

  Restplasser til Barcelona

  En restplass til Barcelona er perfekt for deg som vil kombinere strand og storbyferie. Den spanske byen er kjent for denne unike kombinasjonen, og du kan veksle mellom en dag på stranda og sightseeing blant imponerende bygninger som basilikaen Sagrada Família. Byen vrimler av liv og muligheter. Her er det «Ja takk, begge deler!». Fordi Barcelona er en by som ønsker deg velkommen, passer den også for deg som bestemmer deg for å reise i siste minutt. Stimuler sansene, senk skuldrene, opplev historie eller se fotball. Barcelona aktuelt for shopping, matreiser, fotballreiser eller et romantisk avbrekk.

  Ting å gjøre i Barcelona

  Sagrada Família er et godt utgangspunkt hvis du har kjøpt en siste liten-reise til Barcelona. Herfra kan du hoppe på en rundtur med en turistbuss, og slik får du oversikt over byen som bobler av Antoni Gaudís kreative utfoldelse. Hans modernistiske tilhørighet kommer tydelig frem i de nesten eventyrlige fasadene rundt om i byen. Casa Batlló har ingen rette linjer og Guell Palace ser ut som et fantasislott. Når det gjelder severdigheter, kommer det selvsagt an på hva du er interessert i. Barcelona kan by på alt fra fotballstadion og museum til Picasso-museum og fonteneshow.

  Turistbussen er et godt utgangspunkt, men Barcelona er også en by man kan oppleve til fots. Ta deg tid til å oppdage og flanere i Barcelonas stemningsfulle gater. Trekk inn luktene, menneskene og atmosfæren. Gatenavnene klinger kanskje kjent fra en av Carlos Ruiz Zafóns romaner, som ellers kan være godt lesestoff til Barcelona-turen. De ulike bydelene byr på forskjellige høydepunkter. I den gotiske bydelen, Barri Gotic, gir trange middelaldersmug og sammensuriet av mennesker og restauranter en autentisk opplevelse. Her anbefales det at du tar en tur innom Can Culleretes, Barcelonas og Spanias eldste restaurant. På paradegaten La Rambla er det naturligvis mer kommersielt, men butikkene, museene og restaurantene ligger tett i tett. Gå innom markedet La Boqueria for en sanseopplevelse utenom det vanlige.

  Velger du et siste liten-tilbud, kan du med andre ord skjemme bort sansene, spesielt smaksløkene. Besøk restauranter som Bosco og Agut og smak på katlansk mat eller besøk baren Red Rocket og få en øl til rundt euroen. For shoppinginteresserte er Barcelona et godt valg. Her er alle butikkene man forventer i en større by. I tillegg passer den for deg som er ute etter de litt mer kuriøse butikkene. Let etter skatter i vitagebutikken Le Swing eller memorabilia i nostalgiske Muebles RAM. Barcelona har også en 130 år gammel tryllebutikk med magiprodukter for amatører og profesjonelle.

  Språk

  I Barcelona snakker de spansk, riktignok med en distinktiv s-lyd, og katalansk. Engelsk fungerer for turister, men forsøk på å lære seg spanske gloser er aldri dumt. Ellers er minibanker utbredt, som i andre Europeiske storbyer.

  Værforhold

  Middelhavsklimaet i Barcelona gjør at en restplass hit er en god idé. Det blir varmt her på sommeren, mens vinterne er relativt milde. Perioden mellom april og september gir deg en ferie med deilige temperaturer. Fordi Barcelona byr på mer en sol og bad, er resten av året også aktuelle tidspunkt å reise på.

  Penger

  I Barcelona handles det med euro. For å vite nøyaktig hva euroen står i, må du bruke en valutakalkulator. De store avisene og bankene har alltid oppdaterte kurser.