Spar 10% på utvalgte populære reisemål

Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Gratis avbestilling

Det er en grunn til at de er populære! Se gjennom og bestill en reise til et av disse populære reisemålene. Ditt neste eventyr er rett rundt hjørnet med våre beste priser for sesongen. Vis detaljerDenne ukens nyheter: de mest populære reisemålene

Rastløs? Trenger du en pause fra hverdagens rutiner? Da passer det kanskje bra å bestille din neste ferie. Spesielt når du tar en titt på vårt store utvalg av fristende rabatter på noen av verdens mest populære reisemål.

Oppdag de mest populære reisemålene

Det behøver ikke å koste en formue å få oppfylt feriedrømmen. Vi i Expedia har lang erfaring i reisebransjen og vet hvilke reisemål som er de mest populære. Dette er de glamorøse storbyene, de solfylte feriemålene på kysten, de vakre historiske byene og de fjerne, idylliske stedene som tiltrekker seg besøkende gang på gang. Dette er typen reiser som mange av oss ønsker å oppleve en gang i livet. Og takket være våre stadig nye tilbud og rabatter på de beste stedene å reise til, trenger du ikke lenger å utsette drømmeferien.

Store rabatter på populære reisemål

Hver uke på Expedia kutter vi prisene på populære reisemål i Europa og resten av verden. Hvor mye kan reisende spare? Du kan vente deg minst 20 % rabatt på romprisene på hoteller og på pakkereiser med både fly og hotell. Dessuten oppdateres tilbudene hver uke, så det lønner seg å komme tilbake til siden vår for å se de siste tilbudene på klassiske feriemål. Kanskje er det gamle favoritter du har besøkt før og lengter tilbake til. Eller det kan være populære reisemål du kjenner godt fra filmer, bøker og ikoniske bilder, men som du ennå ikke har fått muligheten til å se selv. Nå har du sjansen.

Opplevelsene du kan vente deg

Takket være våre fristende ukentlige tilbud på de mest populære reisemålene, har du et godt utvalg av reiseopplevelser å velge blant. Blant disse har du:

  • storbyturer, hvor du kan besøke restauranter i verdensklasse, hippe bydeler og eksklusive butikker
  • strandferier, hvor du kan sole deg og bade på luksuriøse resorter uten at det koster skjorta
  • kulturreiser, hvor du kan oppleve verdenskjente ruiner og bortgjemte, historiske skatter

Du er kanskje på utkikk etter en romantisk tur for bare deg og kjæresten eller en spennende familieferie. Kanskje ønsker du deg ikke noe annet enn ren avslapning, men om du er av den mer eventyrlystne typen, kan det være fint med en egen leiebil, slik at du kan besøke spennende steder utenfor allfarvei. Vi har tilbud på alle slags typer reiser, men det de alle har til felles er at de vil være minst 20 % billigere enn før. Så nå gjenstår det bare å begynne å søke. Snart kan du finne fram passet og reise av sted til de mest populære reisemålene i 2018/2019 og lenger frem i tid.

Betingelser og vilkår

Bestill innen søndag kl. 23.59 CET.

De angitte prisene gjelder for opphold eller fly på de viste datoene.

De angitte prisene omfatter de aktuelle kampanjerabattene. Rabattene gjelder de valgte hotellenes standardpriser (bortsett fra gjeldende avgifter og andre gebyrer) som er fastsatt og oppgitt av hotellene.

De viste hotellprisene gjelder per rom per opphold basert på det billigste tilgjengelige dobbeltrommet, inkludert alle skatter og servicegebyrer [men uten eventuelle gebyrer til eller på hotellet].

De angitte pakkeprisene er per person per opphold basert på billigste returflyvning fra de angitte flyplassene og at to personer deler det billigste dobbeltrommet, inkludert alle skatter.

Det kan påløpe gebyrer for ekstra bagasje på flyvninger og pakkereiser, inkludert flyvninger som leveres av lavprisselskaper.

Prisene oppdateres jevnlig og er korrekte på publiseringsdatoen.

De angitte prisene gjelder for opphold på de viste datoene.

Det kan være datoer tilbudet ikke gjelder for. Sjekk de enkelte hotellene eller flyselskapene for mer informasjon.

Tilbud er underlagt begrenset tilgjengelighet og kan avsluttes uten varsel. Klikk deg gjennom de ulike tilbudene for å kontrollere priser, tilgjengelighet og aktuelle betingelser og vilkår for disse tilbudene.

Expedias vanlige bestillingsvilkår gjelder.

Promotør: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119, USA.