Velkommen til Expedias TAAP-nettside

Din nåværende nettleser har et mulig problem med sikkerheten. Fra 2017 vil Expedia begynne å sperre for trafikk fra utdaterte nettlesere. Vi anbefaler at du laster ned en moderne nettleser så fort som mulig for å kunne fortsette å benytte Expedia.

Bruk din Expedia TAAP-konto for å logge på.

Dersom du er TAAP-medlem og dette er første gang du besøker den nye TAAP-nettsiden på Expedia, må du knytte din konto hos Expedia til en TAAP-konto. Logg på den kontoen hos Expedia som du ønsker å benytte og klikk deretter på "Registrer deg".


Du har ikke aktivert cookies i nettleseren din. Det er mulig at ikke alle funksjonene på denne nettsiden vil virke som de skal. Vennligst godta at Expedia kan bruke cookies, eller prøv en annen nettleser.

Er du ikke blitt TAAP-medlem enda?

Hvis du ikke ennå er registrert med Expedias Travel Agent Affiliate Program og du er interessert i dette, klikker du knappen "Registrer deg" nedenfor for å registrere deg!

Hvorfor bli med i TAAP?

Expedia vil gjerne tilby deg muligheten til å bli medlem av bransjens ledende reisenettverk. Opptjen betydelige provisjoner med Expedias Travel Agent Affiliate Program (TAAP) på:
  •   Pakkereiser
  •   Hoteller
  •   Fly
  •   Bilutleie
  •   Aktiviteter