Velkommen til Expedias TAAP-nettside

Din nåværende nettleser har et mulig problem med sikkerheten. Fra 2017 vil Expedia begynne å sperre for trafikk fra utdaterte nettlesere. Vi anbefaler at du laster ned en moderne nettleser så fort som mulig for å kunne fortsette å benytte Expedia.

Bruk din Expedia TAAP-konto for å logge på.

Hvis du er medlem av TAAP og dette er første gang du besøker det nye nettstedet for Expedia TAAP, vil du måtte tilknytte dine tidligere Expedia Access- og Expedia-kontoer til en Expedia TAAP-konto. Logg på Expedia-kontoen du ønsker å bruke på nettstedet for Expedia TAAP.


Du har ikke aktivert cookies i nettleseren din. Det er mulig at ikke alle funksjonene på denne nettsiden vil virke som de skal. Vennligst godta at Expedia kan bruke cookies, eller prøv en annen nettleser.

Er du ikke blitt TAAP-medlem enda?

Hvis du ikke ennå er registrert med Expedias Travel Agent Affiliate Program og du er interessert i dette, klikker du knappen "Registrer" nedenfor for å registrere deg!

Hvorfor bli med i TAAP?

Expedia vil gjerne tilby deg muligheten til å bli medlem av bransjens ledende reisenettverk. Opptjen betydelige provisjoner med Expedias Travel Agent Affiliate Program (TAAP) på:
  •   Pakkereiser
  •   Hoteller
  •   Fly
  •   Bilutleie
  •   Aktiviteter