Få medlemspriser

Når du registrerer deg eller logger på Expedia Rewards-kontoen din, kan du spare i snitt 15 % på utvalgte hoteller hver gang du ser et gult medlemspris-ikon. I tillegg tjener du poeng på gyldige bestillinger. Vilkår kan gjelde.

Er du allerede medlem? Logg på

Vet du allerede hvor du vil reise? Start søket

Viser tilbud for:14. jul.–16. jul.
modMedlemspris
7.7/10Bra (893 anmeldelser)

The Ocean Key Resort by VSA Resorts

Virginia Beach

Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Virginia Beach, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og treningssenter. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med den vennlige betjeningen og de komfortable rommene. Populære severdigheter som Virginia strand Boardwalk og Sandbridge Beach (strand) ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på The Ocean Key Resort by VSA Resorts i området Northeast Virginia Beach, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

mod19 % rabatt
Prisen er 7 706 kr
for 2 netter
3 853 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Klikk for å få mer informasjon om The Ocean Key Resort by VSA Resorts og andre overnattingssteder
9.2/10Fantastisk (1003 anmeldelser)

Trump International Hotel & Tower New York

New York

Hvis du bor på dette hotellet i luksuriøs stil i New York, får du 5-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), 2 restauranter og spa med full service. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med den vennlige betjeningen og romservicen. Populære severdigheter som 5th Avenue og Broadway ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Trump International Hotel & Tower New York i området Manhattan, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 17 279 kr
for 2 netter
8 640 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Trump International Hotel & Tower New York og andre overnattingssteder
8.0/10Veldig bra (1001 anmeldelser)

HGU New York

New York

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i New York, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), 2 barer/lounger og frokost. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med den vennlige betjeningen og de rene rommene. Populære severdigheter som Empire State Building og Grand Central jernbanestasjon ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på HGU New York i området Manhattan, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 6 595 kr
for 2 netter
3 298 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om HGU New York og andre overnattingssteder
8.7/10Utmerket (223 anmeldelser)

The Hilton Club - New York

New York

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i New York, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), 3 barer/lounger og frokost. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med den vennlige betjeningen. Populære severdigheter som 5th Avenue og Rockefeller Center ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på The Hilton Club - New York i området Manhattan, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 7 431 kr
for 2 netter
3 716 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om The Hilton Club - New York og andre overnattingssteder
9.4/10Suverent (1002 anmeldelser)

Willard InterContinental Washington, an IHG Hotel

Washington

Hvis du bor på dette hotellet i luksuriøs stil i Washington, får du 5-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: internett (inkludert), spa med full service og frokost. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med den vennlige betjeningen og de rene rommene. Populære severdigheter som Det hvite hus og National Museum of African American History and Culture ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Willard InterContinental Washington, an IHG Hotel i området Washington D.C. sentrum, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 8 145 kr
for 2 netter
4 073 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Willard InterContinental Washington, an IHG Hotel og andre overnattingssteder
8.3/10Veldig bra (777 anmeldelser)

Cambria Hotel Washington D.C. Capitol Riverfront

Washington

Hvis du bor på dette hotellet med familievennlig profil i Washington, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), 2 restauranter og frokost. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med frokosten og de rene rommene. Populære severdigheter som National Mall og National Museum of African American History and Culture ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Cambria Hotel Washington D.C. Capitol Riverfront i området Southwest, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 6 283 kr
for 2 netter
3 141 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Cambria Hotel Washington D.C. Capitol Riverfront og andre overnattingssteder
7.8/10Bra (1001 anmeldelser)

Kellogg Conference Hotel at Gallaudet University

Washington

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Washington, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), frokost og døgnåpent treningssenter. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med wi-fi-forbindelsen og de komfortable rommene. Populære severdigheter som National Mall og National Museum of African American History and Culture ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Kellogg Conference Hotel at Gallaudet University i området Northeast, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 5 937 kr
for 2 netter
2 969 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Kellogg Conference Hotel at Gallaudet University og andre overnattingssteder
8.5/10Veldig bra (308 anmeldelser)

Bluegreen Vacations Patrick Henry Square, Ascend Resort

Williamsburg

Hvis du bor på dette hotellet med familievennlig profil i Williamsburg, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og døgnåpent treningssenter. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med sengene av høy kvalitet. Populære severdigheter som Busch Gardens Williamsburg og Water Country USA ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Bluegreen Vacations Patrick Henry Square, Ascend Resort, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 3 730 kr
for 2 netter
1 865 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Bluegreen Vacations Patrick Henry Square, Ascend Resort og andre overnattingssteder
7.0/10Bra (1608 anmeldelser)

Country Inn & Suites by Radisson, Williamsburg East (Busch Gardens), VA

Williamsburg

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Williamsburg, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og parkering (inkludert). Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med frokosten og den vennlige betjeningen. Populære severdigheter som Busch Gardens Williamsburg og Water Country USA ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Country Inn & Suites by Radisson, Williamsburg East (Busch Gardens), VA, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 4 462 kr
for 2 netter
2 231 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Country Inn & Suites by Radisson, Williamsburg East (Busch Gardens), VA og andre overnattingssteder
8.0/10Veldig bra (459 anmeldelser)

Club Wyndham Patriots’ Place

Williamsburg

Hvis du bor på dette hotellet i Williamsburg, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og terrasse. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med den vennlige betjeningen og de rene rommene. Populære severdigheter som Busch Gardens Williamsburg og Water Country USA ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Club Wyndham Patriots’ Place, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 3 389 kr
for 2 netter
1 695 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Club Wyndham Patriots’ Place og andre overnattingssteder
9.0/10Fantastisk (1001 anmeldelser)

Quirk Hotel Richmond

Richmond

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Richmond, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), takterrasse og frokost. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med restauranten og baren. Populære severdigheter som Virginia Repertory Theatre og 1708 Gallery ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Quirk Hotel Richmond i området Richmond sentrum, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 8 836 kr
for 2 netter
4 418 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Quirk Hotel Richmond og andre overnattingssteder
VIPmodMedlemspris
8.1/10Veldig bra (1004 anmeldelser)

Graduate Richmond

Richmond

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Richmond, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), utendørsbasseng og takterrasse. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med den vennlige betjeningen og de rene rommene. Populære severdigheter som 1708 Gallery og Virginia Repertory Theatre ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Graduate Richmond i området Richmond sentrum, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

mod16 % rabatt
Prisen er 6 377 kr
for 2 netter
3 188 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Klikk for å få mer informasjon om Graduate Richmond og andre overnattingssteder
8.3/10Veldig bra (3364 anmeldelser)

Jet Luxury Resorts @ The Signature Condo Hotel

Las Vegas

Hvis du bor i denne leiligheten i luksuriøs stil i Las Vegas, får du 4,5-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), betjent parkering (inkludert) og 3 utendørsbassenger. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med bassenget og den vennlige betjeningen. Populære severdigheter som The Cosmopolitan Casino og Bellagio Casino ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Jet Luxury Resorts @ The Signature Condo Hotel, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 7 912 kr
for 2 netter
3 956 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Jet Luxury Resorts @ The Signature Condo Hotel og andre overnattingssteder
VIP Access
8.8/10Utmerket (1981 anmeldelser)

Red Rock Casino, Resort and Spa

Las Vegas

Hvis du bor på dette resort-hotellet i luksuriøs stil i Las Vegas, får du 5-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: parkering (inkludert), 2 utendørsbassenger og kasino. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med den vennlige betjeningen og de rene rommene. Populære severdigheter som Red Rock Casino og City National Arena ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Red Rock Casino, Resort and Spa i området Summerlin South, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 6 787 kr
for 2 netter
3 393 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Red Rock Casino, Resort and Spa og andre overnattingssteder

The STRAT Hotel, Casino & SkyPod

Las Vegas

Hvis du bor på dette resort-hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Las Vegas, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), 2 utendørsbassenger og 6 restauranter. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med bassenget og restauranten. Populære severdigheter som Stratosphere Tower og Fremont Street Experience ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på The STRAT Hotel, Casino & SkyPod i området Las Vegas Strip, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 3 887 kr
for 2 netter
1 944 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om The STRAT Hotel, Casino & SkyPod og andre overnattingssteder
VIPmodMedlemspris
8.2/10Veldig bra (1002 anmeldelser)

Graduate Charlottesville

Charlottesville

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Charlottesville, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), frokost og døgnåpent treningssenter. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med baren og den vennlige betjeningen. Populære severdigheter som The Corner district og Rotunda ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Graduate Charlottesville i området Venable, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

mod19 % rabatt
Prisen er 6 652 kr
for 2 netter
3 326 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Klikk for å få mer informasjon om Graduate Charlottesville og andre overnattingssteder
8.6/10Utmerket (283 anmeldelser)

Sonesta ES Suites Charlottesville University

Charlottesville

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Charlottesville, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og døgnåpent treningssenter. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med den vennlige betjeningen og de rene rommene. Populære severdigheter som Barracks Road kjøpesenter og John Paul Jones Arena (stadion) ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Sonesta ES Suites Charlottesville University i området Barracks Road, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 5 405 kr
for 2 netter
2 703 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Sonesta ES Suites Charlottesville University og andre overnattingssteder
8.7/10Utmerket (1114 anmeldelser)

Bluegreen Vacations Fountains, Ascend Resort Collection

Orlando

Hvis du bor på dette leilighetshotellet med familievennlig profil i Orlando, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: 3 restauranter, 2 barer/lounger og frokost. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med de komfortable rommene og de familievennlige fasilitetene. Populære severdigheter som Aquatica og Disney Springs® ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Bluegreen Vacations Fountains, Ascend Resort Collection, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 4 885 kr
for 2 netter
2 443 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Bluegreen Vacations Fountains, Ascend Resort Collection og andre overnattingssteder
VIP Access
8.3/10Veldig bra (3694 anmeldelser)

WorldQuest Orlando Resort

Orlando

Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Orlando, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og transport til fornøyelsesparken (inkludert). Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med bassenget og den vennlige betjeningen. Populære severdigheter som Disney Springs® og Epcot® ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på WorldQuest Orlando Resort, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 5 985 kr
for 2 netter
2 993 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om WorldQuest Orlando Resort og andre overnattingssteder

Wyndham Orlando Resort International Drive

Orlando

Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Orlando, får du 3,5-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: 2 utendørsbassenger, 2 restauranter og tilhørende vingård. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med bassenget og restauranten. Populære severdigheter som Universal’s Islands of Adventure™ og Universal Orlando Resort™ ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Wyndham Orlando Resort International Drive, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 3 590 kr
for 2 netter
1 795 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Wyndham Orlando Resort International Drive og andre overnattingssteder
9.1/10Fantastisk (309 anmeldelser)

Park Place Hotel

Ocean City

Hvis du bor på dette hotellet ved stranden i Ocean City, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), utendørsbasseng og strandområde. Populære severdigheter som Ocean City Boardwalk og Ocean City Beach ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Park Place Hotel, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 10 725 kr
for 2 netter
5 363 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Park Place Hotel og andre overnattingssteder
8.6/10Utmerket (1743 anmeldelser)

Grand Hotel Ocean City Oceanfront

Ocean City

Hvis du bor på dette hotellet ved stranden i Ocean City, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og 4 restauranter. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med frokosten og den vennlige betjeningen. Populære severdigheter som Ocean City Boardwalk og Ocean City Beach ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Grand Hotel Ocean City Oceanfront, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 11 793 kr
for 2 netter
5 897 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Grand Hotel Ocean City Oceanfront og andre overnattingssteder
8.0/10Veldig bra (1000 anmeldelser)

Sonesta Charlotte Executive Park

Charlotte

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Charlotte, får du 3,5-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), utendørsbasseng og frokost. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med den vennlige betjeningen og de praktiske parkeringsmulighetene. Populære severdigheter som Carowinds Theme Park (fornøyelsespark) og Bank of America stadion ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Sonesta Charlotte Executive Park i området Executive Park, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 3 556 kr
for 2 netter
1 778 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Sonesta Charlotte Executive Park og andre overnattingssteder
8.8/10Utmerket (1700 anmeldelser)

Wingate by Wyndham Charlotte Airport South/ I-77 Tyvola Road

Charlotte

Hvis du bor på dette hotellet i Charlotte, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og parkering (inkludert). Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med frokosten og den vennlige betjeningen. Populære severdigheter som Bank of America stadion og Carowinds Theme Park (fornøyelsespark) ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Wingate by Wyndham Charlotte Airport South/ I-77 Tyvola Road, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 3 442 kr
for 2 netter
1 721 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Wingate by Wyndham Charlotte Airport South/ I-77 Tyvola Road og andre overnattingssteder
8.5/10Veldig bra (921 anmeldelser)

Sonesta Select Charlotte University Research Park

Charlotte

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Charlotte, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), døgnåpent treningssenter og parkering på stedet. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med den vennlige betjeningen og sengene av høy kvalitet. Populære severdigheter som Charlotte motorbane og Shoppes at University Place ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Sonesta Select Charlotte University Research Park i området Universitetsplassen, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 3 097 kr
for 2 netter
1 548 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Sonesta Select Charlotte University Research Park og andre overnattingssteder

Palette Resort Myrtle Beach by OYO

Myrtle Beach

Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Myrtle Beach, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og 2 utendørsbassenger. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med den vennlige betjeningen og de rene rommene. Populære severdigheter som Myrtle Beach Boardwalk og Broadway at the Beach (kjøpesenter) ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Palette Resort Myrtle Beach by OYO, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 6 524 kr
for 2 netter
3 262 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Palette Resort Myrtle Beach by OYO og andre overnattingssteder
8.3/10Veldig bra (1265 anmeldelser)

Sheraton Pentagon City Hotel

Arlington

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Arlington, får du 3,5-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost, wi-fi og flyplasstransport (inkludert). Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med frokosten og den vennlige betjeningen. Populære severdigheter som Washington-monumentet og National Museum of African American History and Culture ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Sheraton Pentagon City Hotel, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 3 372 kr
for 2 netter
1 686 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Sheraton Pentagon City Hotel og andre overnattingssteder
8.1/10Veldig bra (1640 anmeldelser)

Wyndham Philadelphia Historic District

Philadelphia

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Philadelphia, får du 3,5-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), frokost og romservice. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med frokosten og den vennlige betjeningen. Populære severdigheter som Liberty Bell, Philadelphia, Pennsylvania, De forente stater og Rittenhouse Square ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Wyndham Philadelphia Historic District i området Center City, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 5 442 kr
for 2 netter
2 721 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Wyndham Philadelphia Historic District og andre overnattingssteder
7.6/10Bra (1003 anmeldelser)

Hilton Alexandria Mark Center

Alexandria

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Alexandria, får du 3,5-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), frokost og parkering på stedet. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med de fordelaktige prisene. Populære severdigheter som Washington-monumentet og National Museum of African American History and Culture ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Hilton Alexandria Mark Center i området Alexandria West, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 4 941 kr
for 2 netter
2 471 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Hilton Alexandria Mark Center og andre overnattingssteder
8.8/10Utmerket (1000 anmeldelser)

Residence Inn Alexandria Old Town South at Carlyle

Alexandria

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Alexandria, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og døgnåpent treningssenter. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med frokosten og den vennlige betjeningen. Populære severdigheter som MGM National Harbor og Arlington nasjonalkirkegård ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Residence Inn Alexandria Old Town South at Carlyle i området Eisenhower East, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 3 421 kr
for 2 netter
1 710 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Residence Inn Alexandria Old Town South at Carlyle og andre overnattingssteder
VIP Access
7.8/10Bra (1004 anmeldelser)

Lord Baltimore Hotel

Baltimore

Hvis du bor på dette hotellet med historisk profil i Baltimore, får du 3,5-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), takterrasse og frokost. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med den vennlige betjeningen og de komfortable rommene. Populære severdigheter som Oriole Park at Camden Yards og National Aquarium in Baltimore (akvarium) ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Lord Baltimore Hotel i området Baltimore bysentrum, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 4 298 kr
for 2 netter
2 149 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Lord Baltimore Hotel og andre overnattingssteder
9.3/10Fantastisk (169 anmeldelser)

1 Hotel Nashville

Nashville

Hvis du bor på dette hotellet i luksuriøs stil i Nashville, får du 5-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), 2 restauranter og 2 barer/lounger. Populære severdigheter som Nashville Broadway og Nissan Stadium ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på 1 Hotel Nashville i området Nashville sentrum, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 12 738 kr
for 2 netter
6 369 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om 1 Hotel Nashville og andre overnattingssteder
VIP Access
7.3/10Bra (2340 anmeldelser)

Hotel Preston

Nashville

Hvis du bor på dette hotellet med familievennlig profil i Nashville, får du 3,5-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og utendørsbasseng. Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med frokosten og den vennlige betjeningen. Populære severdigheter som Nissan Stadium og Nashville Broadway ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Hotel Preston, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 5 738 kr
for 2 netter
2 869 kr per natt
inkludert skatter og avgifter
Logg på for å se medlemsprisen
Klikk for å få mer informasjon om Hotel Preston og andre overnattingssteder
8.7/10Utmerket (1003 anmeldelser)

Sonesta Select Nashville Airport Suites

Nashville

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Nashville, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost, wi-fi og flyplasstransport (inkludert). Gjestene sier i anmeldelsene sine at de er spesielt fornøyd med frokosten og den vennlige betjeningen. Populære severdigheter som Grand Ole Opry (konsertsal) og Nissan Stadium ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Sonesta Select Nashville Airport Suites i området Donelson, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du kan bestille med det samme.

modMedlemspris tilgjengelig
Prisen er 5 929 kr