Reise til Vietnam

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
Photo View Map View
Laster...

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til Vietnam

  Vietnam er et spennende land med mye å by på, særlig for deg som er glad i urørt natur. Som en skarp og vakker kontrast til storbyene som myldrer av mennesker og hektisk trafikk, er de mange nasjonalparkene og naturområdene steder hvor man kan nyte roen og stillheten.

  Severdigheter og opplevelser

  Ho Chi Minh City, tidligere Saigon, er landets største by. Den er en summende smeltedigel av mennesker, lyder, trafikk, markeder og alskens lukter. Den er fascinerende og intens, og på besøk her bør du få med deg det store innendørs-markedet Ben Thanh, krigsmuseet War Remnants Museum og det vakre, kinesiske Thien Hau-tempelet.
  Hovedstaden Hanoi byr på gode shoppingmuligheter med markeder og store kjøpesentre, som Parkson department store og Trang Tien Plaza. Byen har også flere interessante museer som nasjonalmuseet for vietnamesisk historie og nasjonalmuseet for kunst. Når du har fått din dose med hektisk byliv, kan du ta en piknik ved en av de mange innsjøene i byen. H

  Kulinariske eventyr

  Mat er ikke bare viktig i Vietnam, det er nesten som en religion med forskjellige ritualer til forskjellige anledninger. Fra små fortauskaféer til gateboder og luksusrestauranter - det er lett å få seg et godt måltid uansett hva du velger i Vietnam. Du kan starte med ferske vårruller, g

  Språk

  Vietnamesisk er det offisielle språket i landet. Stadig flere unge vietnamesere i storbyene snakker engelsk, men ellers i landet kan det by på utfordringer å gjøre seg forstått.

  Klima

  Vietnam har både fjellområder og sletteområder, med store variasjoner i klima og temperatur. Størstedelen av landet har et tropisk regnklima, men er preget av de asiatiske monsunene. Vinteren er tørr, og varer fra november til mars, mens sommerhalvåret preges av høye temperaturer på mellom 25-40 varmegrader, og mye regn i store deler av landet.

  Valuta

  Den offisiele valutaen i Vietnam er vietnamesiske dong. Man kan bruke Visa og Mastercard i de større byene og på turiststedene, men må ta med kontanter når man reiser til mindre byer eller på landsbygda. Minibanker er lett tilgjengelig i storbyene.

  Reise til Vietnam

  For norske turister er det vanlig å fly til hovedstaden Hanoi og N


  DE SOM SÅ PÅ DENNE SIDEN HAR OGSÅ SETT PÅ