302 Found

Found

The document has moved here.

Thailand reiser

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
Thailand holidays
Thailand holidays
Thailand holidays
Photo View Map View
Laster...

Thailand

Fly + 7 netter

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til Thailand

  Thailand er landet som passer for alle. Sol og bad på kritthvite strender, paradisøyer, shopping, et aktivt uteliv, et behagelig klima, god mat, hyggelige innbyggere og en spennende kultur.

  Severdigheter og opplevelser

  Bangkok er rett plass for deg som vil legge tid på shopping, det fins mange spennende områder der du kan finne alt du vil ha (ikke bare en eller to gater som andre byer). Her kan du besøke mengder av vakre tempel og ta en båttur langs Chao Phraya River.
  Krabi er et turistmål om ligger i de nordlige delene av landet, byen Chiang Mai er Thailands nest største by og her kan du gå på jungelsafari og oppleve en unik kultur. Legg gjerne litt tid på denne spennende byen, for her fins det mye å oppleve. Shopping, sightseeing fra elefantryggen og båtturer er noe av hva dette området kan tilby deg. Her kan du også besøke Koh Lanta, en gruppe av øyer som mange turister ennå ikke har fått opp øynene for.
  Phuket er en perle som ligger i Thailands sydlige deler. Det er et populært turistmål på grunn av de vakre strendene, de mystiske grottene og det turkise havet. Dette er også Thailands største øy og passer utmerket for barnefamilien som vil oppleve Thailand. Her kan du besøke Sri Racha Zoo som er kjent for sine bengalske tigre og Elephant Village som kjemper for å øke populasjonen av elefanter. Båtturer til øyene som ligger rundt omkring er også verdt å oppleve.
  Koh Tao er en øy i sør Thailand som passer perfekt for deg som liker å bade og gjerne vil dykke. Her kan du svømme blant skilpadder, korallrev og haier. En svømmetur du sent kommer til å glemme! Du har også mulighet til å leie en båt og ta deg en tur ut på havet.

  Kulinariske eventyr

  Thailands mat er en fryd for både øyne og munn. Du kan velge mellom både sterke og milde matretter og det Thailandske kjøkkenet er preget av både Kina, India og Portugal (Portugisiske misjonærer tok med seg blant annet chili til Thailand for fem hundre år siden). Her er det vanlig med flere forretter som serveres samtidig og alle spiser av alt, det samme gjelder hovedretten. Så dette er det rette landet for deg som har vanskelig for å bestemme seg for bare en hovedrett!

  Språk

  Det offisielle språket i Thailand er Thai, men engelsk er vanlig i de områder som ofte besøkes av turister.

  Klima

  I Thailand er klimaet tropisk og de varmeste månedene er mellom mars og mai, da kan det lett bli over 40 grader. Senhøst og vinter (november til februar) passer det utmerket å reise til Thailand, da er temperaturen perfekt. Regntiden (juni til oktober) består bare av korte regnskurer, så det gjør ingenting å reise da, det kan faktisk lønne seg å reise under regntiden på grunn av lavere priser!

  Valuta

  Baht kalles valutaen som brukes i Thailand (THB) og 100 baht er verdt rundt 19 kroner. Det fins minibanker i de fleste byene der du kan ta ut penger. Mastercard og VISA fungerer bra på større restauranter og butikker, men du må ta med deg kontanter om du skal til markedene. Tren gjerne på å prute før du begynner å handle!

  Visum Thailand

  Ved reiser til Thailand får du et visum som varer i 30 dager ved ankomst. Du kan få et visum for 60 eller 90 dager om du besøker en Thailandsk ambassade.

  Reise til Thailand

  Den enkleste måten å ta seg til Thailand på er å fly. Det fins mange flyselskap som flyr til Thailand og de fleste gjør en mellomlanding i Bangkok, der Thailands største internasjonale flyplass, Suvarnabhumi, ligger. Det tar cirka 11-12 timer å fly til Thailand.


  *Betingelser og vilkår : de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 17 august 2019. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.