Reise til ​​Spania

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
Photo View Map View
Laster...

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til Spania

  Spania er et av verdens mest populære reisemål, for alle typer turisme, enten det er ren strandferie og moro, eller man ønsker å besøke kirker, antikke ruiner og museer, samt å beundre flott arkitektur av alle typer, eldre så vel som moderne. Spania har alt dette i store mengder. Spania har også en mat- og vinkultur i verdensklasse!

  Severdigheter og opplevelser

  Madrid, Spanias hovedstad, er en imponerende by. Man ser at dette er hovedstaden til et land som en gang var en av verdens mektigste stormakter. En av de mange enestående severdighetene denne byen har, er museet El Prado. Dette er Madrids motsvar til Louvre i Paris, med utrolige samlinger av Spanias største malere, ikke minst av Goya. I tillegg til sin høykulturelle tyngde, har Madrid et meget livlig uteliv, med restauranter, barer og nattklubber for enhver smak.
  Barcelona har et meget spennende uteliv, og byr på en rekke severdigheter, særlig berømt for sin modernistiske arkitektur. Her kan man også kombinere by- og kulturferie med strandferie på Barcelonas berømte strandpromenade la Barceloneta. Blant de mest kjente severdighetene er kirken La Sagrada Familia, Parc Guell og Picasso-museet.
  Costa del Sol, den spanske solkysten, syd i landet, er et av Europas mest populære reisemål for strandturister, takket være sitt klima og mer enn 320 soldager i året. Her finnes det store mengder hotellanlegg og meget gode muligheter for sportsaktiviteter, ikke minst golf, med utrolige 60 golfbaner i regionen. Marbella er en av kystens populære badebyer. Her har man en livlig strandpromenade, med mange restauranter, barer og diskoteker.
  Øygruppen Balearene, med Menorca, Ibiza og Mallorca, er en av Europas mest kjente turistdestinasjoner. Ibiza er spesielt kjent for sine strender, kombinert med utrolige fester og diskoteker. Hit reiser party-lystne folk fra hele Europa for å delta på festarrangementer der verdens mest berømte DJer står for musikken. Mallorca har nydelige strender, men bærer riktignok preg av masseturisme. Menorca er en perle, der store deler av øya er fredet naturområde. Her kan man nyte strandferie og natur i mer rolige omgivelser.
  Sevilla er en av Spanias mange vakre byer, med et svimlende antall av historiske bygninger. En av dem er katedralen Maria de la Sede. Dette er den største gotiske katedralen i verden, og en av de vakreste. Den ble bygget mellom 1401 og 1519 og står på UNESCOs verdensarvliste.

  Kulinariske eventyr

  Spansk kjøkken er meget rikt på smak. Spanias mest kjente rett er paella, i tillegg til det rike utvalget av småretter kalt tapas. Spania konkurrerer i klassen med verdens beste vinprodusenter, og er med sine Rioja-viner absolutt på nivå med Frankrikes Bordeaux- og Bourgogneviner, eller Italias Chianti.

  Språk

  Spansk er offisielt språk i Spania. I tillegg har flere regioner sitt eget offisielle lokale språk.

  Klima

  Spanias kyst har et middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Ønsker man seg strandferie, er perioden fra mai til oktober ypperlig. I innlandet kan det være svært varmt i de varmeste sommermånedene, og ganske kaldt om vinteren. Dette er et land man absolutt kan besøke året rundt, avhengig av hva slags type ferie man er ute etter.

  Valuta

  Spania har euro som valuta. En euro tilsvarer omtrent 7,35 norske kroner.

  Visum Spania

  Nordmenn trenger ikke visum for innreise til Spania.

  Reise til Spania

  Det går direkte flyvninger til flere spanske byer fra Oslo Gardermoen, samt fra flere andre norske flyplasser.


  *Betingelser og vilkår : de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 17 februar 2019. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.