Reise til Singapore

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
Photo View Map View
Laster...

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til Singapore

  Med sitt mylder av nasjonaliteter og forskjellige kulturer, er Singapore en pulserende, multietnisk metropol som har en sterk tiltrekning på turister fra hele verden. Byen er en fin blanding av moderne skyskrapere og kjøpesentre på den ene siden, og flotte parker og fargerike bydeler på den andre.

  Severdigheter og opplevelser

  Singapore har noe for alle, og ikke minst for de shoppingglade. I Kampong Glam kan du drømme deg bort til den arabiske verden og snuse inn duftene fra de mange basarene. Liker du å prute, kan du gjøre mange gode kjøp her av både krydder, smykker og fine håndverksprodukter. I området rundt Orchard Road finnes det en mengde kjøpesentre som burde tilfredsstille de fleste behov. Det beste av alt er at når sola steker og gradestokken viser 38 varmegrader, kan du bevege deg fra sted til sted under bakken.
  Noen ganger er det deilig med en liten hvilepause fra den myldrende storbyen, og hva passer vel da bedre enn å besøke Singapores botaniske hage? Her kan du slappe av ved Symphony lake, rusle gjennom regnskogsområder eller besøke den nasjonale orkidéhagen med sine mer enn 3000 forskjellige orkideer.
  Er du mer glad i levende skapninger, kan du ta turen til Singapore zoo. Her står konservering og dyrenes beste i fokus, og de 1600 dyreartene lever i et mest mulig naturlig miljø. Her kan du spise frokost med orangutanger, eller gå på nattsafari og se hvordan leopardene virkelig oppfører seg når natten senker seg!
  Når du er klar for litt kunst og kultur, vil Singapore Art Museum ta i mot deg og vise frem noen av sine 8000 moderne kunstverk som henger i museet. Lokalet strekker seg over 10 000 kvadratmeter og det er heldigvis air condition i alle galleriene. Vil du heller lære litt om hvordan kineserne kom til byen og etablerte Chinatown, kan du legge turen innom Chinatown Heritage Centre.

  Kulinariske eventyr

  Singapore kalles ikke et matmekka for ingenting, og har et kjøkken som består av en unik blanding av kinesisk, malaysisk, indisk og vestlig mat. Det betyr curry og kylling fra India, nudler og ris fra Kina, kokosmelk og sjømat fra Malaysia og fjærkre og grønnsaker fra vesten. Mee goreng er et godt eksempel, en rett med eggnudler, grønnsaker og sjømat i tomatsaus. Et annet eksempel er kari debal, en curryrett med både kylling, kål, pølser og bacon! Til dessert bør du velge mangopudding eller mandelgelé, servert med kopi, den lokale, kruttsterke kaffen.

  Språk

  I Singapore er både kinesisk, malay, tamil og engelsk offisielle språk. Det går stort sett veldig greit å gjøre seg forstått på engelsk som turist i Singapore.

  Klima

  Været og klimaet i Singapore varierer lite, så det er nesten ingen vits i å snakke om årstider. Luftfuktigheten er høy, mens temperaturene ligger på mellom 25 og 35 varmegrader hele året. Regn kan komme brått og kraftig, og oftest i periodene april-mai og oktober-november.

  Valuta

  Singaporsk dollar (SGD) er den offisielle valutaen, og 1 SGD er cirka 4 kroner. Minibanker finnes over hele byen, og man kan bruke kredittkort som Visa og Mastercard til betaling stort sett over alt.

  Reise til Singapore

  Fra Gardermoen kan du fly til Singapore Changi Airport med både Thai Airways, Finnair, SAS, Qatar Airways og Turkish Airways. Du kommer deg inn til sentrum med taxi eller buss på cirka 25 minutter.


  *Betingelser og vilkår : de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 17 februar 2019. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.