302 Found

Found

The document has moved here.

Reise til Seychellene

Disse prisene er per person, basert på to personer som reiser sammen.
Seychellene holidays
Seychellene holidays
Seychellene holidays
Photo View Map View
Laster...

Seychellene

Fly + 7 netter

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Destinasjon

kr

Sample HotelName
4
Avreise fra
Ankomst på
Pris : kr 1000 - 25 000
Stjernerangering : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Reiser til Seychellene

  «Det siste paradis» er det mange som kaller Seychellene, en gruppe med til sammen 115 øyer midt i Det Indiske Hav. Seychellene tilhører Afrika, men har opp gjennom årene blitt kolonisert av både England og Frankrike. Resultatet er en helt særegen kultur, og legger du til fantastiske strender, store palmer, et herlig klima og nydelig natur, så får du... ja, paradis.

  Severdigheter og opplevelser

  Mahé er den største av de 115 øyene på Seychellene, og her ligger også hovedstaden Victoria som faktisk er verdens minste hovedstad med sine drøyt 1800 innbyggere. Til tross for mye turisme, går det fint å finne en strandflekk for seg selv hvor du kan dykke eller bare ligge på rygg i det blågrønne havet. Du kan også besøke markedet i Market Street og handle frisk frukt og spennende krydder, eller gå på jakt etter lokale håndverksprodukter i de mange kunst- og suvenirbutikkene.
  En times båttur fra Mahé ligger den litt mindre øya Praslin. Den store turistattraksjonen her er regnskogen og nasjonalparken Vallee de Mai som står på UNESCOs verdensarvliste. Skogen er det eneste stedet i verden hvor man kan se den utrydningstruede Coracopsis nigra barkly, en svart papegøye-art, og den har også mer enn 6000 palmer av typen Coco-de-mer som produserer verdens største nøtter!
  Å reise til Seychellene uten å utforske de mange fantastiske strendene er uhørt. Du kan leie en båt og reise mellom mer enn 100 ubebodde øyer, vandre barbeint i varm, hvit sand og bare nyte synet av havet. Seychellene er kjent for en streng miljøpolitikk som verner om sine mer enn 1000 fiskearter og utallige fuglearter, men det er ingenting i veien for å nyte synet av dem. Ønsker du en mer aktiv ferie, kan du bedrive alle former for vannsport, spille strandvolleyball eller gå noen runder på øyenes mange golfbaner.

  Kulinariske eventyr

  Mattradisjonene på Seychellene er et resultat av alle de forskjellige folkeslagene som har satt sitt preg på øya opp gjennom historien. Det fransk-kreolske kjøkken er sterkt representert, blandet med typiske indiske og orientalske smaker og ingredienser. Ris, tropiske frukter, kokosmelk og sjømat går igjen i seychellisk mat, ofte krydret med chili, ingefær eller curry. Prøv deg på blekksprut i curry, røkt fiskesalat eller grillet kylling med litt sos pimen, en seychellisk chilisaus. Drikke til maten bør består av det lokale ølet Seabrew, eller for en litt sterkere opplevelse, kokosbrennevinet Coco d'amou eller mørk takamaka-rom.

  Språk

  Det er tre offisielle språk på Seychellene, med både seselwa, engelsk og fransk. Det går fint å gjøre seg forstått på engelsk over det meste av Seychellene.

  Klima

  Med et deilig, tropisk klima er det varmt og godt på Seychellene året rundt. Fra desember til mai er det varmt og fuktig med temperaturer opp mot 35 varmegrader, mens resten av året preges av et mer tørt og kjølig vær. Det er dog sjeldent temperaturer under 20 varmegrader, uansett når på året du besøker øygruppene.

  Valuta

  Seychellisk rupi (SCR) er den offisielle valutaen, og 1 SCR tilsvarer cirka 50 norske øre. Vær obs på at turister må betale med euro eller amerikanske dollar for mange varer og tjenester på Seychellene. Minibanker er lett tilgjengelig, og du kan bruke de fleste kort som Visa og Mastercard til betaling på hoteller, restauranter og i butikker.

  Reise til Seychelles

  Seychelles International Airport ligger på øya Mahé rett ved hovedstaden Victoria. Du kan fly hit fra Gardermoen med selskaper som Widerøe, Air Berlin, Etihad Airway, Qatar Airways og Lufthansa. Flyplassen ligger kun en 20 minutters kjøretur fra Victoria sentrum med buss eller taxi.


  *Betingelser og vilkår : de viste prisene over er for avreisedato/innsjekking den 17 august 2019. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser over inkluderer overnatting og tur-retur flyreise i løpet av den nevnte tidsperioden. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser er per person, basert på at to personer deler. Eksemplene på fly+hotell-pakkereiser inkluderer skatter og avgifter. Flypriser er basert på den billigste tilgjengelige prisen for de valgte reisedatoene, og det tas forbehold om endringer. Priser for fly+hotell-pakkereiser kan variere ut fra dato, avreiseby og tilgjengelighet. Tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og kan avsluttes uten advarsel. Tilleggsbegrensninger og et krav om minimumsopphold gjelder.